2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim zara grubu 4 ocakta indirime giriyor

buakşam saat 22:00den sonra online alışverişte başlıyor indirim,yarında tüm mağazalarda %50ye yakın olacak ben de kredi kartlarımı hazırladım bekliyorummmmm
Harikasınız kızlar cumartesi magazasina gitmek lazım tabi birşey kalırsa talan ediyorlar ilk günden

Canım idrar yolu enfeksiyonundan mı bahsediyorsun
Kaçıncı haftada rutin kontrolde fark edildi

Defne ismini bende çok seviyorum hani böyle burnuma derin derin kokulur geliyor hep hoşlanıyorum....

Yani rahat ol. ya ben kac gundur cok halsizim sizdede varmi gozlerimi acamiyorum vucudum cok bitkin kendime gelemiyorum hastada degilim ama sanki hic dinlenemiyor gibim. Nefes darlimda var hadi o bu kiloya normal diyorumda bu medu

Canım ben astım hastası ve sürekli hasta olan biri olarak normal nefes nasıl alınır bilmediğim için , bişey diyemicem

Selam kizlar,az once bende tetanoz asisini yaptirdim.suan agri ,aci yok.dilerim boyle devam eder.bugunluk banyo yapmamak yeterliymis.

Ben de yarın aile hekimine yazdirayim diyodum, verirlerse iyi olur

Eşim Defne dedi de ben de pek istemiyorum Hataylı onlar zaten etrafta çok fazla var bi de pek anlamlı gelmiyor...Ecem, Bilge ve Aydan a takmış durumdayım bu aralar...eskiden Ada ydı ama çok kısa...kızıma hala bi isim bulamıyoruz yani biz de...daha anlamlı çağrışımlı olsun istiyorum ne kadar çok erkek ismi varmış bu arada...eski isimler bile çok güzel Ahmet Mehmet Ali Mustafa Yusuf vs ama kız ismi yok...eskiler hoş değil...yeniler de anlamsız

Ayni durumu bende dusunuyorum suan.malum devlet hastaneleri kimsede iyi seyler birakmiyo malesef ama bi yandan da rabbim orasizda birakmasin diyorum.ben cok korkuyorum belki tek gebeligim olsa hic dusunmem ama 3 uz gebelikte ne yapacagimi sasirmis durumdayim ozeller cok phali suan 2 haftada bi 250 lira muane ucreti oduyorum cok zorluyo artik dogumu ne kadara yaparim bilemiyorum rabbim yardimcimiz olsun

Eger aileniz ayni ilde yasiyosa bakmiyoar. Kendi aile hekimi bakmak zorunda. Ama il disindan geliyosa misafir olarak bakmak zorunda. Eger aileniz farkli ildeyse ve bakmadilarsa sikayet edin.

Canım sadece fikir vermek için söylüyorum doğuma kadar devlette kontrol olsan doğumu özel düşünsen. Çünkü bir doğum parası kadarda kontrole gidiyor. Bizde geçen aya kadar özele gittik hemde bulunduğumuz yerden başka bir ile. Çok maliyetli oluyor

Deneyimli annelere Bir sorum var.hani Bir tane bibebrondan bahsetmistiniz ya gogus ucu gibi az az sut gelen.Dr..... Demistiniz markasina.hah iste onun adi neydi tam olarak?kuzenim 15 gune doguracakta.ona tavsiye edicem.

Dolunay22 _meLinDa_
Allah Allah benimde cevremde hiç Defne yok,hep Asya. Birde açıkçası buna pek takilmiyorum ben. Çok yakınlarım olmadığı sürece sıkıntı yok. Napalım,illaki pisti olacak birileriyle.

Eğer annen il dışından misafir geliyorsa atıyorum sen istanbul'da oturuyorsun o ankara'dan sana misafir geldi kendi hekimi ankara'da gözüküyor,ozaman bakmak zorunda,bakmıyorsa şikayet edebilirsin hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…