- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.801
Canim zara grubu 4 ocakta indirime giriyor
Harikasınız kızlar cumartesi magazasina gitmek lazım tabi birşey kalırsabuakşam saat 22:00den sonra online alışverişte başlıyor indirim,yarında tüm mağazalarda %50ye yakın olacakben de kredi kartlarımı hazırladım bekliyorummmmm
Evet enfeksiyon gecti canım ama ben tek onu kullanmadım vaginal fitil de verdi 1 hafta onu kullandim.
Birde benim sadece akintim vardı çok fazla başka bir belirti yoktu rutin idrar tahlilinde enfeksiyon gözüktü ben bir şikayetim yok dedim ama yinede kullanmamı tavsiye etti doktor kullandim ve akintim azaldı.
Yani rahat ol. ya ben kac gundur cok halsizim sizdede varmi gozlerimi acamiyorum vucudum cok bitkin kendime gelemiyorum hastada degilim ama sanki hic dinlenemiyor gibim. Nefes darlimda var hadi o bu kiloya normal diyorumda bu medu
Kızlar Defne mi Asya mi ? Yada sizin bi öneriniz var mı ?
İsmi netlestirene kadar biraz başınızı agritabilirim. Simdiden özür diliyorum
Ben de yarın aile hekimine yazdirayim diyodum, verirlerse iyi olurGünaydın güzel anneler.bugün ilk doz aşımı oldum.çok şükür bi şikayetim yok şimdilik.bu arada decavit kullananlara bilgi olsun sağlık ocakları ücretsiz hamile bayanlara veriyormuş.bende yazdıracaktım iyi oldu sağlık ocağına gitmem
Ayni durumu bende dusunuyorum suan.malum devlet hastaneleri kimsede iyi seyler birakmiyo malesef ama bi yandan da rabbim orasizda birakmasin diyorum.ben cok korkuyorum belki tek gebeligim olsa hic dusunmem ama 3 uz gebelikte ne yapacagimi sasirmis durumdayim ozeller cok phali suan 2 haftada bi 250 lira muane ucreti oduyorum cok zorluyo artik dogumu ne kadara yaparim bilemiyorum rabbim yardimcimiz olsunKızlar geçen hafta bugun için randevu almıştım devlet hastanesinden maddi anlamda sıkışıklığım var şu sıralar acaba devlette mi olsam diyorum sezeryan... Eşim sen düşünme diyor ama bir tek ben değilimki çocuklar var masrafları var ne yapıcam bilmiyorum... Devlete nezaman gitsem kötü duygularla geri dönüyorum don kaybımdan dolayı doktorlarda zaten her kötüyü söyler malum aklımda birsürü soru işareti... Randevum 2 de dua edin iyi şeyler duyayım ayrıntılı ultrasyon pazartesi günü onuda ayrı bekliyorum
Yalnız değilsin. Eşimde AsyacıYalnız herkes defne demiş bir tek ben Asya
Eger aileniz ayni ilde yasiyosa bakmiyoar. Kendi aile hekimi bakmak zorunda. Ama il disindan geliyosa misafir olarak bakmak zorunda. Eger aileniz farkli ildeyse ve bakmadilarsa sikayet edin.sofiarya Canım bilirsin belki diye sormak istiyorum konuyla alakası yok ama...bizim aile hekiminde kayıt yaptırmıştım aşı veya takip için aramak sormak mesaj vs yok...annemler geldi bizdeler akşamdan beri çok hasta götürdük aile hekimi bakmıyor sistem böyle falan dedi...okuldan bir arkadaşım aynı sağlık ocağında başka bir doktora annesini misafir hasta olarak götürüp muayene ettirdiklerini söyledi...bakabilir miydi aile hekimi anneme? Zaten ilgisizliği falan hiç hoşuma gitmiyor eğer bizi başından attıysa ben de diğer doktora geçicem
Canım sadece fikir vermek için söylüyorum doğuma kadar devlette kontrol olsan doğumu özel düşünsen. Çünkü bir doğum parası kadarda kontrole gidiyor. Bizde geçen aya kadar özele gittik hemde bulunduğumuz yerden başka bir ile. Çok maliyetli oluyorAyni durumu bende dusunuyorum suan.malum devlet hastaneleri kimsede iyi seyler birakmiyo malesef ama bi yandan da rabbim orasizda birakmasin diyorum.ben cok korkuyorum belki tek gebeligim olsa hic dusunmem ama 3 uz gebelikte ne yapacagimi sasirmis durumdayim ozeller cok phali suan 2 haftada bi 250 lira muane ucreti oduyorum cok zorluyo artik dogumu ne kadara yaparim bilemiyorum rabbim yardimcimiz olsun
Çok asil bir isim gibi geliyor kulağa. Kızım olsaydı düşündüğüm isimlerden biriydi Asya yada Asiye.Yalnız değilsin. Eşimde Asyacı
Defne çok güzel bir isim ama çok yaygın, son zamanlarda herkes koyduKızlar Defne mi Asya mi ? Yada sizin bi öneriniz var mı ?
İsmi netlestirene kadar biraz başınızı agritabilirim. Simdiden özür diliyorum
Eğer annen il dışından misafir geliyorsa atıyorum sen istanbul'da oturuyorsun o ankara'dan sana misafir geldi kendi hekimi ankara'da gözüküyor,ozaman bakmak zorunda,bakmıyorsa şikayet edebilirsin hatta.sofiarya Canım bilirsin belki diye sormak istiyorum konuyla alakası yok ama...bizim aile hekiminde kayıt yaptırmıştım aşı veya takip için aramak sormak mesaj vs yok...annemler geldi bizdeler akşamdan beri çok hasta götürdük aile hekimi bakmıyor sistem böyle falan dedi...okuldan bir arkadaşım aynı sağlık ocağında başka bir doktora annesini misafir hasta olarak götürüp muayene ettirdiklerini söyledi...bakabilir miydi aile hekimi anneme? Zaten ilgisizliği falan hiç hoşuma gitmiyor eğer bizi başından attıysa ben de diğer doktora geçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?