2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar merhaba,bugün detaylı ultrasona girdim bebekle ilgili her şey normal sadece sıvısı biraz fazla dedi.Netten bir sürü kötü yorum okudum var mı bilgisi olan

buakşam saat 22:00den sonra online alışverişte başlıyor indirim,yarında tüm mağazalarda %50ye yakın olacak ben de kredi kartlarımı hazırladım bekliyorummmmm
hangi sitelerden alışveriş yaparsan buraya bir kaç tanesini yaz olur mu, bende bakıcam
, akşam o saatlerde mutfak vs topluyorum bakamayabilirim, geç saatte bakarım bende

Harikasınız kızlar cumartesi magazasina gitmek lazım tabi birşey kalırsa talan ediyorlar ilk günden
yaa evet özellikli şeyler kapış kapış gidiyor maalesef o sebeple yarın saat tam 10:00da istinyepark zara nın kapısında bekliyor olacagımmmm ahahahaha aslında ocak sonunda da kalan ürünlerde %70e kadar düşüyor fiyatlar ama ne kalırsa şansına oluyor birazcık.. ben böyle şimdi açtım internetten gözüme kestiriyorumm hangi mağazalarda var stok durumuna falan bakacam yarında artık kaptır kaptırrr gezerim yollarda

hangi sitelerden alışveriş yaparsan buraya bir kaç tanesini yaz olur mu, bende bakıcam
, akşam o saatlerde mutfak vs topluyorum bakamayabilirim, geç saatte bakarım bende
indirim bershka,zara,stradivarius oysho da var.bizim bebek açısından birtek zara işimize yarıyor ama oysho ya da pijama bakmak istiyorum bi de ona bakarım.. yine gözüme çarpan birşey olursa yazarımm kesinnnn,ben hazır ve nazır bir şekilde bekliyorummmm tam tekmil

Kızlar yine öyle arasını değerlendirdim.kompedan da feyzanın 2 li lohusa pijama takımları 60 tl inmiş.yerleri çok güzel bide benim istediğim gibi ince kısa kollu ve yumuşacıktı.fakat beden kalmamış burdaki de sizler isterseniz bi şansınızı deneyin

Kızlar merhaba,bugün detaylı ultrasona girdim bebekle ilgili her şey normal sadece sıvısı biraz fazla dedi.Netten bir sürü kötü yorum okudum var mı bilgisi olan
ilk hamileligimde benimde fazlaydi cnm genelde sekerden supeleniyorlar bende cikmamisti sukur ins sendede bi sorun yoktur nettede cok okuyup kafa karistirma cnm

Rabbim yardım etsin canım Allah büyük tabiki ama kış olması doğalgaz derdi okul paraları derken gerçekten sıkıştırdı yani özeller... Ama olsun yaa biz kutu ekmek yer mimiklerimizi öper doyarız Kızzzz.. Rabbim o günleri görmek nasip etsin...

ben geçen hafta tedi mağazadan hamile pıjama takımı aldım, 35 tl di, rengi vs gayet güzel, kısa kollu penye gecelikte vardı onunda fiyatı uygun, yakınınızda varsa bakabilirsiniz

Geçen hafta hem idrar tahlili ve kültürü yaptırdım idrarda lökosit bol çıktı ama kültürde üreme olmadığı için ilaç vermedi hala biraz yanma var ilk hamileliğimde monural kullanmıştım Dr sormadan bir tane alıp kullansam mı diye düşünüyorum

Kızlar Defne mi Asya mi ? Yada sizin bi öneriniz var mı ?
İsmi netlestirene kadar biraz başınızı agritabilirim. Simdiden özür diliyorum
İsim konusunda çok kararsızım bende kız ismi çok zor :) bende defne diyorum

Eğer annen il dışından misafir geliyorsa atıyorum sen istanbul'da oturuyorsun o ankara'dan sana misafir geldi kendi hekimi ankara'da gözüküyor,ozaman bakmak zorunda,bakmıyorsa şikayet edebilirsin hatta.
Kayseri deler normalde aile hekimine de orda kayıtlılar...aynı şehirde olunca olmadığını biliyorum...ya tutturdu dilekçe yazacaksınız falan anlamadı mı acaba bizi

Bence doktora sormalısın canım, nolur nolmaz. Ben şuan iyiyim çok şükür bugün bir tane daha içeceğim onunla beraber iyi geleceğine eminim.

Insallah rabbim sag salim dogmalariji nasip etsinde zaten herseye onlar icin katlaniyoruz

Evet ole acikcasi ama devlet hastanesi oek ilgilenmiyo hatta hic ben riskliyim mesela igne kullanmam gerekiyo 3 kaybim var daha once suan ucuzum diyorum igne yazmiyo gerek yok diyo ama diyorum ilk defa 5 aya geldim sizcede bi faydasi yokmu diyorum yok ne alakasi var diyo tabi rabbimin bilecegi is ama ne bilim sole adam akilli bi devlet hastanesi bulamdim ki

Elimde genetik testi var pıhtılaşma olduğu tescilli yani devlette ki diyoki 2 tane sağlam doğmuş 1 tane ölmüş... Bidaha sağlam doğurursun ben aspirin bile yazmam diyo... Doktor var doktor var gerçekten... Ama bursa Zübeyde de ki murat bey gerçekten iyi biri buradaki arkadaşlara tavsiye ederim.. Tabi devlet olduğu için zaman kısıtlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…