- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.881
Ben isimlerin anlamlarinin insanlara etki ettigine inaniyorum. Mesela tanidigim tum nazlilar nazli oluyor gibi. Asiye asi kadin demek, anlami pek hos degil. Ama tercih meselesi tabi .Çok asil bir isim gibi geliyor kulağa. Kızım olsaydı düşündüğüm isimlerden biriydi Asya yada Asiye.
Bir de defne ismi çok var. Kime sorsan defne çıkıyor illaki. Yoksa defne ismi de çok güzel.
Kardelen 16. Cüzü okudum. Allah kabul etsinER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 4000
@Derin88 2000
loveren 4000
@NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
@toist 2000
@ANNONA 2000
@beren20 3000
@weryew 2000
@Zynp0606 1000
@es_ese 5000
@Berenimo877 2000
@hiye 5000
semabsrn 6000
@_meLinDa_ 3000
@nisann_tr 2000
peri masali 1000
@ask1 2000
@esmerhatun66 2000
@prenses2534 2000
@fancy life 2000
@Destina hmz 10000
Kalan:20000
Üniversite de eşim görevli uzak olması sıkıntı değil aslında ama ünv çok karışık gerçekten hoca takip ederse iyi yoksa kötü eşim bile orayı tercih etmiyor hiç bir tedavide Şevket gerçekten kalabalık ama ilgi var orda ama ben oranın önünden bile geçemiyorum kötü tecrübe orda yaşadım orayla ilgili değil benim duygum izin vermiyor yoksa gerçekten ebeler doktorlar çok iyi 4 gün doğum hanede yattım psikolojik olarak yanımda oldular gerçektenCanım benim fikrimi sorarsan zübeyde hanım gerçekten içler acısı durumda. Hadi şu bari iyi diyebileceğim hiçbir yanı yok. Maddi durumdan belki sıkışacaksın ama biraz daha düşün derim. Hele ben son gittiğimde aciline gittim ve cidden hem sinirlendim hem üzüldüm. İnsana saygı kalmamış doktorlar desen bıkmış. İnsan ayırmak için söylemiyorum ama 10 kişiden 8 i suriyeli. Kendimi zor attım hastaneden dışarı. Belki başka bir devlet hastanesi düşünebilirsin fakülte olabilir şevket yılmaz olabilir belki uzaktır sana bilmiyorum ama. Zübeydeyi sevemedim açıkcası. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Bebeğin bakarsın kısmetiyle gelir.
Kızlar ben bebişin tekmiklerini çok aşağılarda hissediyorum
Yani normalde daha önceki kıpırdanmaları daha yukarıdaydı. Ama ittirme hareketi hep aşağı da oluyor. Hem de baya aşağı yani. Tam kasık kısmı. Hani ilk hamileliğimizde hissettiğim yer var ya. Orası işte. Kafa yukarda ayaklar aşağıda mı ki ya da tam tersi
Tekmeleri hissetmeye başlayanlar nereden tekme yiyor acaba merak ettim
Bende öyle biliyorum 20 den sonra zaten artıyor ense kalınlığı neden ölçtüki... Sorun var demediyse size takılmayın normalmi su toplaması falan varmı diye ölçmüş olabilirHerkese iyi akşamlar, yardımcı olursanız sevinirim. İkili testte ense kalınlığım 1,3 çıkmasına rağmen 22.haftada yaptırdığım detaylı ultrasonda 5,8 6,1 gibi ölçümler çıktı. Detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar doktorlarınız ense kalınlığı ölçtü mü? Nette okuduğum kadarıyla 20den sonra ölçüm yapılmaması gerektiği söyleniyor. Doktorum bazı testleri önerdi. Down riski olduğunu söyledi.
2. Trimester tahlilleri dediğinin içinde neler var canım bana hiç kan tahlili yapmadılar ilk dönemdede 1 kere yapmışlardı
Bende öyle biliyorum 20 den sonra zaten artıyor ense kalınlığı neden ölçtüki... Sorun var demediyse size takılmayın normalmi su toplaması falan varmı diye ölçmüş olabilir[/QUOTE.
Sorun var dedi ya. Hatta bir test ismi onerdi yurt disina gonderiliyor felan dedi. Karar verirseniz yonlendiririm dedi. Ama doktor bana guven vermedi artik. Sorun ciksa ikili testte cikmaz miydi yani
Canim gercekten rekor kirmissin.Allah sifa versinİyi geceler kızlar, hamilelik boyunca 3. Gribimi olarak rekor kırdım sanırım ve yanında idrar yolları enfeksiyonuyla birlikte. Dr monurol diye bir ilaç yazdı. Kullanan varmı faydası cidden oluyormu. Tek kullanımlık bir ilaç ilk kez duyuyorum.
20.hafta canim asilar basliyor .daha erkenden cagirmislardi beni gitmedimArkadaşlar bende onu soracaktım, sağlık ocağında kaydim açıldı amcak daha hic bir aşı v.s. yaptırmadim.. kaçıncı haftada asi v.s başlıyor acaba... İlk asi tetanoz asisimi...sağlık ocağı süreci onunlami başlıyor..
Defne canim :)Kızlar Defne mi Asya mi ? Yada sizin bi öneriniz var mı ?
İsmi netlestirene kadar biraz başınızı agritabilirim. Simdiden özür diliyorum
Yarinmiii......buakşam saat 22:00den sonra online alışverişte başlıyor indirim,yarında tüm mağazalarda %50ye yakın olacakben de kredi kartlarımı hazırladım bekliyorummmmm
Hangi markanın bu indirim kızlarCanim gercekten rekor kirmissin.Allah sifa versin
20.hafta canim asilar basliyor .daha erkenden cagirmislardi beni gitmedim
Defne canim :)
Yarinmiii......
Yarin bende gidem ozaman alisverise
Ben de çok araştırdım. Bundan 4 sene önce falan herkes çok memnun. Ama son yıllarda çok olumsuz şeyler duydum ve okudum. Bana en yakın hastane olmasına rağmen vazgeçtim. Üstelik çok kalabalıkmış. Nitekim bir randevu almaya kAlktım 20 gün sonrasına ancak alabildim. Ama gitmedim. Zaten doktorları çoğunlukla mesai dışı gelmiyormuş gelenler de çok yüksek ekstra ile geliyormuş. İşi biraz paraya dökmüşler. Olur olmadık kalemler çıkarabiliyorlarmış Doğum sonrası.Arkadaşlar İstanbul'da olup Medipol mega hastanesine giden var mı? Kadın doğum bölümüne hiç gitmedim doktorları nasıldır? Ücretleri çocuk bölümünde çok değildi ve doktorları iyiydi ama kadın doğuma gitmek istiyorum henüz doğum yapacağım hastaneyi seçmedim, memnun olan orada doğum yapan arkadaşlar vardır belki diye sormak istedim. Cinsiyetini de öğrenmedik henüz kısmetse bu hafta gidelim diyoruz.
Bir de önceki hamileliğimde Ayfer hanıma gitmiştim ama memnun kalmamıştım. Tavsiye üzerine gitmeme rağmen bana çok soğuk geldi. Doğru düzgün açıklama bile yapmamıştı düşük riskli bi hamilelik olmasına rağmen.Arkadaşlar İstanbul'da olup Medipol mega hastanesine giden var mı? Kadın doğum bölümüne hiç gitmedim doktorları nasıldır? Ücretleri çocuk bölümünde çok değildi ve doktorları iyiydi ama kadın doğuma gitmek istiyorum henüz doğum yapacağım hastaneyi seçmedim, memnun olan orada doğum yapan arkadaşlar vardır belki diye sormak istedim. Cinsiyetini de öğrenmedik henüz kısmetse bu hafta gidelim diyoruz.
Çok teşekkür ederim, ben de çok yoğun hastaneleri tercih etmek istemiyorum ama pek bildiğim hastane de yok civarda. Bir de muayene ücretleri normal gelmişti tabi doğum fiyatlarından haberim yok.Ben de çok araştırdım. Bundan 4 sene önce falan herkes çok memnun. Ama son yıllarda çok olumsuz şeyler duydum ve okudum. Bana en yakın hastane olmasına rağmen vazgeçtim. Üstelik çok kalabalıkmış. Nitekim bir randevu almaya kAlktım 20 gün sonrasına ancak alabildim. Ama gitmedim. Zaten doktorları çoğunlukla mesai dışı gelmiyormuş gelenler de çok yüksek ekstra ile geliyormuş. İşi biraz paraya dökmüşler. Olur olmadık kalemler çıkarabiliyorlarmış Doğum sonrası.
Geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı jimer de doktoru hatice diye biriydi hastaneden. Çok memnun kalmış. İkinci doğumuydu. Tek nefeste doğurmuş gerçi yapı meselesi. Sancısını çoğunu odasında çekmiş ve hemşireler devamlı gelip beline masaj bile yapmışlar. Odası da genişti. Ben ziyarete gittiğimde hemşire bebeğe emzik tutturmaya çalışıyodu emmesi kuvvetlensin diye. Hemşireler çok ilgili. Benim kendi doktorum da medical park yada jimer arasından jimeri önerdi çok daha rahat edersin dedi. Medicalde sancıyı kendi odanda değilde bi sancı odası ameliyathane gibi bi yerde çekiyormuşsun. Doğum yapanları duyuyosun yani. O olay çok hoşuma gitmedi. Hastaneye gidip bilgi alıcam bakalım onlar ne dicek. Bir de medicana açıldı artık ona da bakmayı düşünüyorum. ben de daha karar vermedim. Sen ne düşünüyosun.Kahverengikus canım jimerle ilgili fikrin nedir duydugun ettiğin etraftan memnun kalan kalmayan
Doğum fiyatları da uygun Can'ım birçok yere göre. Ben almıştım. Yarın bakar yazarım fiyatları.Çok teşekkür ederim, ben de çok yoğun hastaneleri tercih etmek istemiyorum ama pek bildiğim hastane de yok civarda. Bir de muayene ücretleri normal gelmişti tabi doğum fiyatlarından haberim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?