2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok asil bir isim gibi geliyor kulağa. Kızım olsaydı düşündüğüm isimlerden biriydi Asya yada Asiye.
Bir de defne ismi çok var. Kime sorsan defne çıkıyor illaki. Yoksa defne ismi de çok güzel.
Ben isimlerin anlamlarinin insanlara etki ettigine inaniyorum. Mesela tanidigim tum nazlilar nazli oluyor gibi. Asiye asi kadin demek, anlami pek hos degil. Ama tercih meselesi tabi .

Kızlar geçtiğimiz mayıs ayında böbrek taşından ameliyat oldum iki gündür sol tarafım yine ağrı yapıyor birde süreklisol tarafıma yatıyorum acaba yine taşmı yoksa sol tarafıma yattığım için bebek mi baskı yapıyor çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

Herkese iyi akşamlar, yardımcı olursanız sevinirim. İkili testte ense kalınlığım 1,3 çıkmasına rağmen 22.haftada yaptırdığım detaylı ultrasonda 5,8 6,1 gibi ölçümler çıktı. Detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar doktorlarınız ense kalınlığı ölçtü mü? Nette okuduğum kadarıyla 20den sonra ölçüm yapılmaması gerektiği söyleniyor. Doktorum bazı testleri önerdi. Down riski olduğunu söyledi.

Kardelen 16. Cüzü okudum. Allah kabul etsin

Üniversite de eşim görevli uzak olması sıkıntı değil aslında ama ünv çok karışık gerçekten hoca takip ederse iyi yoksa kötü eşim bile orayı tercih etmiyor hiç bir tedavide Şevket gerçekten kalabalık ama ilgi var orda ama ben oranın önünden bile geçemiyorum kötü tecrübe orda yaşadım orayla ilgili değil benim duygum izin vermiyor yoksa gerçekten ebeler doktorlar çok iyi 4 gün doğum hanede yattım psikolojik olarak yanımda oldular gerçekten

Ben hep sol tarafimda kasigin biraz yukarisinda hissediyorum. Ama cok da yukarda degil. Bence dert etme :) buyuyorlar yerleri dar:)

tired cim bende senin gibi empati yaparım o gün kötü bir gününde olabilir derim yada o an fakat sen daha sonra güzel bir üslupla konuşmaya çalışmışsın fakat karşındaki sana saldırmaya devam etmiş o zaman şikayet edeceksin ki ne yaptığını bilsin sinirlenip kendine baksın
Başkaları da şikayet etse bak bakalım öyle davranabiliyor mu çünkü belirli bir şikayet sayısından sonra islerinden oluyorlar diye duymuştum

Bende öyle biliyorum 20 den sonra zaten artıyor ense kalınlığı neden ölçtüki... Sorun var demediyse size takılmayın normalmi su toplaması falan varmı diye ölçmüş olabilir

2. Trimester tahlilleri dediğinin içinde neler var canım bana hiç kan tahlili yapmadılar ilk dönemdede 1 kere yapmışlardı

Canim sağlık ocağından çıktısını istemiştim dosyama koymak icin çıktıya gore basliklari
Biyokimya, HbA1C, hematoloji, hormon, idrar
Hatta daha sonra eğitim araştırma da yaptı kan idrar tahlili kültürü herşey iyi dedi bende sağlık ocağında d3 vitamin eksikliği çıktı diyip göstermiştim onlarda evet ona sağlık ocaklari bakıyor biz bakmıyoruz dedi kullanıyorsun değil mi ilaç dedi evet dedim

Canim gercekten rekor kirmissin.Allah sifa versin
20.hafta canim asilar basliyor .daha erkenden cagirmislardi beni gitmedim
Kızlar Defne mi Asya mi ? Yada sizin bi öneriniz var mı ?
İsmi netlestirene kadar biraz başınızı agritabilirim. Simdiden özür diliyorum
Defne canim :)
buakşam saat 22:00den sonra online alışverişte başlıyor indirim,yarında tüm mağazalarda %50ye yakın olacak ben de kredi kartlarımı hazırladım bekliyorummmmm
Yarinmiii......
Yarin bende gidem ozaman alisverise

Kizlar hayirli aksamlar .Dun kontrole gittim bende. Doktor miyomumun bebegin cikis yerine cok yakin oldugunu soyledi.suanda birtanesi bebegin basi kadarmis digeri de ona yakin .normal doguma engel olabilir dedi.yasayip gorecegiz dedi.
Yalniz dogum fiyatlari cok yuksek hastanenin esimle anlasamadik
Doktor degistirmek cok urkutucu geliyor

Arkadaşlar İstanbul'da olup Medipol mega hastanesine giden var mı? Kadın doğum bölümüne hiç gitmedim doktorları nasıldır? Ücretleri çocuk bölümünde çok değildi ve doktorları iyiydi ama kadın doğuma gitmek istiyorum henüz doğum yapacağım hastaneyi seçmedim, memnun olan orada doğum yapan arkadaşlar vardır belki diye sormak istedim. Cinsiyetini de öğrenmedik henüz kısmetse bu hafta gidelim diyoruz.

Ben de çok araştırdım. Bundan 4 sene önce falan herkes çok memnun. Ama son yıllarda çok olumsuz şeyler duydum ve okudum. Bana en yakın hastane olmasına rağmen vazgeçtim. Üstelik çok kalabalıkmış. Nitekim bir randevu almaya kAlktım 20 gün sonrasına ancak alabildim. Ama gitmedim. Zaten doktorları çoğunlukla mesai dışı gelmiyormuş gelenler de çok yüksek ekstra ile geliyormuş. İşi biraz paraya dökmüşler. Olur olmadık kalemler çıkarabiliyorlarmış Doğum sonrası.

Bir de önceki hamileliğimde Ayfer hanıma gitmiştim ama memnun kalmamıştım. Tavsiye üzerine gitmeme rağmen bana çok soğuk geldi. Doğru düzgün açıklama bile yapmamıştı düşük riskli bi hamilelik olmasına rağmen.

Çok teşekkür ederim, ben de çok yoğun hastaneleri tercih etmek istemiyorum ama pek bildiğim hastane de yok civarda. Bir de muayene ücretleri normal gelmişti tabi doğum fiyatlarından haberim yok.

Kahverengikus canım jimerle ilgili fikrin nedir duydugun ettiğin etraftan memnun kalan kalmayan
Geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı jimer de doktoru hatice diye biriydi hastaneden. Çok memnun kalmış. İkinci doğumuydu. Tek nefeste doğurmuş gerçi yapı meselesi. Sancısını çoğunu odasında çekmiş ve hemşireler devamlı gelip beline masaj bile yapmışlar. Odası da genişti. Ben ziyarete gittiğimde hemşire bebeğe emzik tutturmaya çalışıyodu emmesi kuvvetlensin diye. Hemşireler çok ilgili. Benim kendi doktorum da medical park yada jimer arasından jimeri önerdi çok daha rahat edersin dedi. Medicalde sancıyı kendi odanda değilde bi sancı odası ameliyathane gibi bi yerde çekiyormuşsun. Doğum yapanları duyuyosun yani. O olay çok hoşuma gitmedi. Hastaneye gidip bilgi alıcam bakalım onlar ne dicek. Bir de medicana açıldı artık ona da bakmayı düşünüyorum. ben de daha karar vermedim. Sen ne düşünüyosun.

Çok teşekkür ederim, ben de çok yoğun hastaneleri tercih etmek istemiyorum ama pek bildiğim hastane de yok civarda. Bir de muayene ücretleri normal gelmişti tabi doğum fiyatlarından haberim yok.
Doğum fiyatları da uygun Can'ım birçok yere göre. Ben almıştım. Yarın bakar yazarım fiyatları.
Normal Doğum ortalama 1500 sezaryen 2200 civarıydı.
Operatör, doç a göre değişiyor fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…