- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.861
Gerçekten bursa bi skandal oldu sağlıkta Zübeyde de 5 hasta aynı anda giriyor ona soyun buna giyin ona yat Ayy stres oluyo insan benim bahsettiğim doktor murat kadıoğlu İznik ten gelmiş bu gittiğimde de herkes metediyodu doktor gerçekten iyi ama hastane berbat problem orada takibimi arada orda yaptırayım dedim çünkü sezeryan olayım erken benim yatmam falan gerekir diye korkuyorum bebeği biraz daha bekletmek adına.. Birde acil bişey olsa devlet bakmıyor rakibin kimdeyse ona git diyo özeldeki gelincede kaşına gözüne gelmiyor.... Anlıya ağzınız ili ucu b..klu değnek
benim ailem de başka ilden geliyor ve gerektiğinde burdaki aile hekimliğinde muayene olup ilaç yazdırıyoruz şimdiye kadar bir sorun çıkarmadılar, sen anlattıkça ben sinir oldum burda Allah iyi yürekli vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın, nasıl bir doktormuş o, şikayet et bence haketmiş@sofiarya Buraya mesaj yazdıktan sonra dayanamadım aradım aile sağlığı merkezini tüm iyi niyetimle, doktorun beni yanlış anladığını düşünerek aynı ildeyiz falan sandıysa diye, çünkü okuyorum araştırıyorum böyle şey yok...Aradım dedim ki muayene etmediniz ama il dışından olduğunu söylemiş miydim yanlış mı anlattım acaba çünkü herkes il dışında aile hekimliğinde muayene olabiliyor aynı il sanmış olabilir misiniz, ve o sağlık ocağındaki diğer doktorlar da misafir hasta kabul ediyormuş yani belli bir kuralı var mı biz de ona göre yapalım sonuçta bu insanlar annem babam yani sürekli gelip gidecek...doktor bey bana ağzına geleni söyleyip telefonu suratıma kapattışoktayım...ben bu kadar ince düşünüyorum konuşuyorum...alın hastaneye götürün hangi doktor bakıyorsa baksın falan ay bana bursa demeyin yaa Zeynosrkn84 ben deliricem galiba bu rezil sağlık sistemi yüzünden...böyle olacağını bilsem direk özel hastaneye götürürdüm zaten...hadi dedik basit bir nezle grip uzaklara gitmeyelim yola düşmeyelim sınıfımı bırakmayayım bütün gün...bu nedir yaa...
fiyat olarak iyiymiş ama malesef bizim burda yokben geçen hafta tedi mağazadan hamile pıjama takımı aldım, 35 tl di, rengi vs gayet güzel, kısa kollu penye gecelikte vardı onunda fiyatı uygun, yakınınızda varsa bakabilirsiniz
Canım ne kadar terbiyesizmiş aile hekimin, öyle bi kural olsa bile sen onun hastasısın senin hatırın için bile senin üzerinden ilaç yazabilir. Sonuçta üzerimizden para kazanıyorlar, sen hiç durma şikayet et, değiştir hekimini de, bildigin başla giden varsa onlara da söyle değiştirsinler. Sanki sana zahmet bakıyorlar, eşşek yüküyle para alıyorlar, kişiyle orantılı performans alıyorlar, hayır işi yapıyor sanki uyuz adamZaten sağlık ocağı bomboş yani günde 100 hasta bakıyor fazlasını istemiyor insanlar bunaltmış falan gibi bir durum yok...bu neyin tribi...insanlık öldü mü...sabah bakamam dedi ben de pek anlamadım heralde dedim değişmis de bizim haberimiz yok...zaten hayatta orda ters bişey söyleyip zıtlaşmam...edebimizle çıktık gittik semt polikliniğinde 1 buçuk saat sıra bekledik...bu ne terbiyesizlik
Ben de görüyorum kuzum dışarıdan, bugün müzik açtım ona, ayyyy teyzesi görmeliydin güm güm nasıl vuruyor, dışarıdan seyredip çok mutlu oldum. Dışarıdan görüyorsan sen de aç bi müzik seyret sonda şenliğiBende ilk zaman kasıklarımda hissediyordum. Ama şimdi her yerde hissediyorum. Yavaş yavaş çıkıyor kızlar önce kasıklar sonra göbek sonra her yerde. Artık ben dışardanda görebiliyorum. Hatta döndüğünü bile hissediyorum resmen. Yavaş yavaş sizde hissedeceksiniz. Benim belki biraz erken ama ben gözümle görüyorum artık çok rahat tekmeliyor dönüyor birşeyler yapıyor :)
Evet 2. kızım geliyor kısmet olursa inşallah şimdiye kadar net belirlediğimiz bir isim olmadı
Ben de görüyorum kuzum dışarıdan, bugün müzik açtım ona, ayyyy teyzesi görmeliydin güm güm nasıl vuruyor, dışarıdan seyredip çok mutlu oldum. Dışarıdan görüyorsan sen de aç bi müzik seyret sonda şenliği
ER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
Belirtisiznesne 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 4000
Derin88 2000
loveren 4000
NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist 2000
ANNONA 2000
beren20 3000
weryew 2000
Z Zynp0606 1000
es_ese 5000
B Berenimo877 2000
hiye 5000
semabsrn 6000
_meLinDa_ 3000
N nisann_tr 2000
peri masali 1000
ask1 2000
esmerhatun66 2000
P prenses2534 2000
@fancy life 2000
D Destina hmz 10000
Kalan:20000
Canım idrar yolu enfeksiyonundan mı bahsediyorsun
Kaçıncı haftada rutin kontrolde fark edildi
ilk hamileliğimde monural kullanmıştım Dr sormadan bir tane alıp kullansam mı diye düşünüyorum
Kuzenim Mersin Bozyazı da aile hekimi o da şikayet et dedi hem Bimer e yazdım hem 184ü aradım...ya 21.haftam bitiyor daha ne aradı ne sordular herkes yazıyor burda tetanoz aşısı vs bizimkilerde tık yok...bu doktor hasta istemiyor galiba...ve boyle mi konuşulur ben bakmıyorum kim bakarsa baksın diyor...ya ben 12 yıldır sınıf öğretmeniyim dağda köyde şehrin göbeğinde ne insanlarla karşılaştım dilini anlamadıgım,savaştan kaçmış her şeyini kaybetmiş, madde bağımlısı vs ne travmalarla karşıma gelmiş...kimseyle böyle konuşmadım ne biçim insan bunlar???
Boya veya cila yok bazıları çok pahalı ztnuzun süre kullanmicak böyle ucuz almak daha mantıklıBen de bu sepetleri begeniyorum, canim seninkinde boya, cila var mi, bazisi dogal zimpara oluyormus hangisini almak mantikli acaba
Canım inan ki hiç tarzım değildir şikayet etmek ilk defa böyle bir şey yaptım...terslese bile sesimi çıkarmıyorum usulca çıkıp gidiyorum...empati kurmaya çalışıyorum insanlık halidir diyorum yorgundur diyorum canı sıkkındır diyorum ama bu kadar da olmaz ki, arıyorum tatlı tatlı anlatmaya çalışıyorum ben alttan aldıkça adam yükseliyor; hayır gercekten bileyim ki ben hamileyim annem babam kızlardeşim doğuma gelecek gidecek sonra da aynen surekli misafirim olacak ben en ufak soğuka algınlığı olanı nereye götürücem aile hekimliği bakmıyorsa...babam seker hastası düzenli ölçüm tahlil yaptırıyor ben bunları mahalledeki aile hekimine yaptıramayacaksam bi care düşüneyim dedim yani...ya orda başka doktor da bizi istemezse bilmiyorum o zaman naparımtired çok sinir bozucu bir durum. Nasıl bir üslup nasıl bir konuşma saskinim o ve onun gibiler yüzünden diğer doktorlara da negatif yaklaşıyoruz.
Gerekli mercilere şikayetini iletmene çok sevindim birçok insan onunlami uğraşıcam diyor ve ddoktor da aynı devam ediyor hepsi ayni degil mesela Annemle kendi evim arası yarim saat araba ile aynı sehirdeyiz. Oglum annemlerde hasta oldu aile hekimine goturdum hemen bakti ilacı post-it e yazdı.
Ben hamile iken gittim boğazım ağrıyor gargara kullanabilirmiyim diye sormaya gittim 3 ayi geçtiyse kullan dedi.
Canım birinci trimester rutin kan ve idrar tahlillerinde çıktı. Aslında sağlık ocağında vermem gerekiyordu ama aynı gün devlet hastanesinde randevum vardı ikili test için kan verecektim. Hastanede ki doktora hazır kan verirken sağlık ocağında da tam kan sayımı istediler dedim tamam diyip girişini yapti idrar tahlili ile birlikte
Ikıncı trimester tahlillerimi iki kere yaptırdım ikisi de temiz çıktı. Biri sağlık ocağında biride eğitim araştırma hastanesinde
Ama şu anda kasiklarimda çok şişlik hissediyorum ıdrarda yanma yok ama çok rahatsizim arkadaslar sizde de var mi.boyle bir sorun
Lohusa geceliklerinde indirim varmıydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?