- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.841
Elimde genetik testi var pıhtılaşma olduğu tescilli yani devlette ki diyoki 2 tane sağlam doğmuş 1 tane ölmüş... Bidaha sağlam doğurursun ben aspirin bile yazmam diyo... Doktor var doktor var gerçekten... Ama bursa Zübeyde de ki murat bey gerçekten iyi biri buradaki arkadaşlara tavsiye ederim.. Tabi devlet olduğu için zaman kısıtlı..
sofiarya Buraya mesaj yazdıktan sonra dayanamadım aradım aile sağlığı merkezini tüm iyi niyetimle, doktorun beni yanlış anladığını düşünerek aynı ildeyiz falan sandıysa diye, çünkü okuyorum araştırıyorum böyle şey yok...Aradım dedim ki muayene etmediniz ama il dışından olduğunu söylemiş miydim yanlış mı anlattım acaba çünkü herkes il dışında aile hekimliğinde muayene olabiliyor aynı il sanmış olabilir misiniz, ve o sağlık ocağındaki diğer doktorlar da misafir hasta kabul ediyormuş yani belli bir kuralı var mı biz de ona göre yapalım sonuçta bu insanlar annem babam yani sürekli gelip gidecek...doktor bey bana ağzına geleni söyleyip telefonu suratıma kapattı şoktayım...ben bu kadar ince düşünüyorum konuşuyorum...alın hastaneye götürün hangi doktor bakıyorsa baksın falan ay bana bursa demeyin yaa Zeynosrkn84 ben deliricem galiba bu rezil sağlık sistemi yüzünden...böyle olacağını bilsem direk özel hastaneye götürürdüm zaten...hadi dedik basit bir nezle grip uzaklara gitmeyelim yola düşmeyelim sınıfımı bırakmayayım bütün gün...bu nedir yaa...
işine gelmemiş onun kayıt almadan bakmak.aklısıra kaydını alacak ta 2-3ay fazladan para alacakKayseri deler normalde aile hekimine de orda kayıtlılar...aynı şehirde olunca olmadığını biliyorum...ya tutturdu dilekçe yazacaksınız falan anlamadı mı acaba bizi
Bimere şikayet edin adam oluyolarZaten sağlık ocağı bomboş yani günde 100 hasta bakıyor fazlasını istemiyor insanlar bunaltmış falan gibi bir durum yok...bu neyin tribi...insanlık öldü mü...sabah bakamam dedi ben de pek anlamadım heralde dedim değişmis de bizim haberimiz yok...zaten hayatta orda ters bişey söyleyip zıtlaşmam...edebimizle çıktık gittik semt polikliniğinde 1 buçuk saat sıra bekledik...bu ne terbiyesizlik
ohahaha hiç şaşırmadım tatlım hiiiiiçç hem de, nerde mebesil bi boktan anlamayan ama egosu boyundan büyük adam varsa aldılar aile hekimi yaptılar. bi de ceplerine 10bin lira maaş koydular g.tleri kalktı çok afedersin. yazık asıl hekimlerde garibim uzman oldukları hastanelerde çilenin pisliğin göbeğinde gece gündüz çalışıyor olmalarına rağmen bunlardan az maaşa tamah ediyorlar. ben bu sistem kadar pis işleyen bir sistem görmedim. git şikayet et yaz bimer e sabim e 184ü ara valla sakın hiçbirşey yapmamazlık yapma. hiçbirşey olmasa bile savunmasını isteyecekler canı sıkılacak huzuru kaçacak o bile birşeydir.sofiarya Buraya mesaj yazdıktan sonra dayanamadım aradım aile sağlığı merkezini tüm iyi niyetimle, doktorun beni yanlış anladığını düşünerek aynı ildeyiz falan sandıysa diye, çünkü okuyorum araştırıyorum böyle şey yok...Aradım dedim ki muayene etmediniz ama il dışından olduğunu söylemiş miydim yanlış mı anlattım acaba çünkü herkes il dışında aile hekimliğinde muayene olabiliyor aynı il sanmış olabilir misiniz, ve o sağlık ocağındaki diğer doktorlar da misafir hasta kabul ediyormuş yani belli bir kuralı var mı biz de ona göre yapalım sonuçta bu insanlar annem babam yani sürekli gelip gidecek...doktor bey bana ağzına geleni söyleyip telefonu suratıma kapattı şoktayım...ben bu kadar ince düşünüyorum konuşuyorum...alın hastaneye götürün hangi doktor bakıyorsa baksın falan ay bana bursa demeyin yaa Zeynosrkn84 ben deliricem galiba bu rezil sağlık sistemi yüzünden...böyle olacağını bilsem direk özel hastaneye götürürdüm zaten...hadi dedik basit bir nezle grip uzaklara gitmeyelim yola düşmeyelim sınıfımı bırakmayayım bütün gün...bu nedir yaa...
Soktayim yaaa. Hepsini geçtim nasıl ağzına geleni söyler bir doktor. Eğitim cahilliği alır eseklik baki kalır sözünün vücut bulmuş hali demekki. Bursa gibi gelişmiş bir yerde bunlar yaşanıyorsa küçük il ve ilcelerdekilerin vay haline.sofiarya Buraya mesaj yazdıktan sonra dayanamadım aradım aile sağlığı merkezini tüm iyi niyetimle, doktorun beni yanlış anladığını düşünerek aynı ildeyiz falan sandıysa diye, çünkü okuyorum araştırıyorum böyle şey yok...Aradım dedim ki muayene etmediniz ama il dışından olduğunu söylemiş miydim yanlış mı anlattım acaba çünkü herkes il dışında aile hekimliğinde muayene olabiliyor aynı il sanmış olabilir misiniz, ve o sağlık ocağındaki diğer doktorlar da misafir hasta kabul ediyormuş yani belli bir kuralı var mı biz de ona göre yapalım sonuçta bu insanlar annem babam yani sürekli gelip gidecek...doktor bey bana ağzına geleni söyleyip telefonu suratıma kapattı şoktayım...ben bu kadar ince düşünüyorum konuşuyorum...alın hastaneye götürün hangi doktor bakıyorsa baksın falan ay bana bursa demeyin yaa Zeynosrkn84 ben deliricem galiba bu rezil sağlık sistemi yüzünden...böyle olacağını bilsem direk özel hastaneye götürürdüm zaten...hadi dedik basit bir nezle grip uzaklara gitmeyelim yola düşmeyelim sınıfımı bırakmayayım bütün gün...bu nedir yaa...
Kızlar Defne mi Asya mi ? Yada sizin bi öneriniz var mı ?
İsmi netlestirene kadar biraz başınızı agritabilirim. Simdiden özür diliyorum
merhaba,Kızlar ben bebişin tekmiklerini çok aşağılarda hissediyorum
Yani normalde daha önceki kıpırdanmaları daha yukarıdaydı. Ama ittirme hareketi hep aşağı da oluyor. Hem de baya aşağı yani. Tam kasık kısmı. Hani ilk hamileliğimizde hissettiğim yer var ya. Orası işte. Kafa yukarda ayaklar aşağıda mı ki ya da tam tersi
Tekmeleri hissetmeye başlayanlar nereden tekme yiyor acaba merak ettim
Lohusa geceliklerinde indirim varmıydı canımKızlar yine öyle arasını değerlendirdim.kompedan da feyzanın 2 li lohusa pijama takımları 60 tl inmiş.yerleri çok güzel bide benim istediğim gibi ince kısa kollu ve yumuşacıktı.fakat beden kalmamış burdaki desizler isterseniz bi şansınızı deneyin
Çok iyi yapmışsın kimse şikayet etmediğinden insan değil bunlar.hiç lafımı esirgemem karşımdaki insan değilse.şikayetimi de yaparım karşılarında öğretmen var kendilerini ne sanıyor bunlarKuzenim Mersin Bozyazı da aile hekimi o da şikayet et dedi hem Bimer e yazdım hem 184ü aradım...ya 21.haftam bitiyor daha ne aradı ne sordular herkes yazıyor burda tetanoz aşısı vs bizimkilerde tık yok...bu doktor hasta istemiyor galiba...ve boyle mi konuşulur ben bakmıyorum kim bakarsa baksın diyor...ya ben 12 yıldır sınıf öğretmeniyim dağda köyde şehrin göbeğinde ne insanlarla karşılaştım dilini anlamadıgım,savaştan kaçmış her şeyini kaybetmiş, madde bağımlısı vs ne travmalarla karşıma gelmiş...kimseyle böyle konuşmadım ne biçim insan bunlar???
Ben de bu sepetleri begeniyorum, canim seninkinde boya, cila var mi, bazisi dogal zimpara oluyormus hangisini almak mantikli acabaCanım aynısı başka mağazalarda 300 küsürlerde gördüm biz bu markanın sepet halini aldık hatta seninki gbiydi arada kalmıştım sonra sepeti tercih ettim uyku seti de dahil 330 a aldım n11 den 2 ay önce ama uyku seti böyle mavi ayıcıklı falan değildi bnm gördüğüm zaten bizim ki kız Eki Görüntüle 2087583
Benim kasık dediğim bölge göbeğimin bayağı altında. Genital bölgenin tam üstü. Çoğunlukla ordan vuruyor. Ama bugün göbek deliği hizasından dürttü :)) telaşlı değilim çok şükür Zaten biçok arkadaş da benim gibi aşağılarda hissediyormuş :)merhaba,
benim bazen göbek deliği civarında bazende karnımın altı kısmında kasığa yakın yerlerde hissediyorum ama belirteyim kasık derken tam göbek deliğimin altına gelen hizada belki ancak yukarı çıkıyordur. telaş yapma yani doktora bir sor bakalım ne diyor.
Benim kasık dediğim bölge göbeğimin bayağı altında. Genital bölgenin tam üstü. Çoğunlukla ordan vuruyor. Ama bugün göbek deliği hizasından dürttü :)) telaşlı değilim çok şükür Zaten biçok arkadaş da benim gibi aşağılarda hissediyormuş :)
Ya işte üstten vurunca dışarıdan da fark ediliyor Can'ım. Kasıklarda öyle değil. Bugün göbeğin ordan vurunca ben de gördüm dışarıdan. Offf çok acayip bir duyguymuş ya. Tarifi imkansız. Boşuna bunca yıl için için yanmamışımBende ilk zaman kasıklarımda hissediyordum. Ama şimdi her yerde hissediyorum. Yavaş yavaş çıkıyor kızlar önce kasıklar sonra göbek sonra her yerde. Artık ben dışardanda görebiliyorum. Hatta döndüğünü bile hissediyorum resmen. Yavaş yavaş sizde hissedeceksiniz. Benim belki biraz erken ama ben gözümle görüyorum artık çok rahat tekmeliyor dönüyor birşeyler yapıyor :)
Ya işte üstten vurunca dışarıdan da fark ediliyor Can'ım. Kasıklarda öyle değil. Bugün göbeğin ordan vurunca ben de gördüm dışarıdan. Offf çok acayip bir duyguymuş ya. Tarifi imkansız. Boşuna bunca yıl için için yanmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?