2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu arada dis etleri kanayan anneler, bir kasik kekigi bir cay bardaginda kaynatip Sabah aksam gargara yapiyorsunuz. Dis etlerini iyilestiriyor. Hamilelik icin uygun mu bilmiyorum ama icilmedigi icin zarari olmaz diye umuyorum. Yine de kekik suyunu icmemeye calisin mideniz dokunabilirmis hamile degilken bile.

Kizlar bademciklerim sisti dun gece aniden, atesim var her yerim agriyor. Yillardir hasta olmuyordum, grip asisi da olmustum bu nereden cikti simdi.
Diger hasta annelere de gecmis olsun.

Canım geçmiş olsun hemen atlatırsın inşallah. Bende yıllardır hasta olmayan bir insanım ve şuan yine gribim. Hamilelik boyunca 3. gribim bu. Çok dikkat ettiğim halde inadına hasta oluyorum kulak enfeksiyonu boğaz enfeksiyonunu saymıyorum bile. Yiyebiliyorsan midene dokunmuyorsa soğan ye. Gerçekten çok işe yarıyor belki biraz hafifletir.

Tesekkur ederim canimm! Benim normaldede dis etlerim kanar ama hamilelikte cok daha kotu oldu. Pazartesi disciden randevu aldim unutmazsam soruyum.

inşallah herşey iyi olacak canım, Allah yardımcınız olsun

Günaydın güzel anneler.benim 1 haftadır ayaklarım şişiyor.2-3 gündür tuzuda azalttım ama yinede çok işe yaramadı.sabah kalktığımda bile bilek kemiklerimi göremiyorum.akşamları artık yürürken bile daha çok şiştiğini hissediyorum.çok erken değil mi? Daha mayısa çok var,şimdiden böyleyse mayısa kadar nasıl olur bilmiyorum

weryew tekrar ayrintili icin periontologa gidecektiniz. Gidebildiniz mi. Benim de tekrar gitmem gerekiyor bu cuma gunu. Umarim guzel haberler aliriz

Beni perinatoloji genetik bolumune gonderdi kordonsentez icin bende o riske girmedim ayriyetten kan aldilar tpozlamami oyle bi kan tahliller bu hafta bekliyordu ama ben haftaya persembe aldim gunu perinatoloji fetal tip olarak cunku biraz zaman gecsin istedim beynindeki sivi icin bu gunde randevun yok ama burdaki devlet hastanesi gidip gorusucem artik hep perinatolojimi gidecegim diye sende ihmal etme insallah hepimiz iyi haberler aliriz.

Canim tesekkurler oncelikle, sabah tekrar baska bir doktora gittik hemen. O da olcumler yapti onunda olcumleri 5,3 civari bir seyler cikti. Riskin bin yedi yuzde bir oldugunu soyledi. Bu riskin dusuk oldugunu ama pskolojik acidan rahatlamak istersem nip denilen testi yaptirabilegimi soyledi. Sadece kan aliniyor ingiltereye gonderiliyor 7 gunde cikiyormus sonuc. Kesin sonuc veriyormus fiyati 2150. Simdi dusunuyorum. Ne yapacagima karar vermeliyim. Bu saatten sonra bebek icin bir sey yapamayiz dedi doktor zaten. Eger sonuc kotu cikarsa psikolojini hazirlamak icin dedi. Ya da iyi cikarsa kafani rahatlatmak icin dedi.

Insallah canim, umuyorum her sey duzelir. Bu vakte kadar ikili testte de dahil hic sorun yokken birden sorun cikmasi cok uzdu beni.

dualarımız seninle canım allahın izniyle hersey düzelecek iyi düşün iyi olsun

ER RAHMAN 88804

Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.

kardelen384 =804
Belirtisiznesne 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 4000
Derin88 2000
loveren 4000
NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist 2000
ANNONA 2000
beren20 3000
weryew 2000
Z Zynp0606 1000
es_ese 5000
B Berenimo877 2000
hiye 7000
semabsrn 6000
_meLinDa_ 3000
N nisann_tr 4000
peri masali 1000
ask1 2000
esmerhatun66 2000
P prenses2534 2000
@fancy life 2000
D Destina hmz 10000

Kalan:16000

Ben bide özele gidiyorum toksoplazmayı unutan özeldeki dr sen düşün artık gerisini

Canim testler hicbirzaman 100% kesin sonuc degil benim doktorumda bana aldirmayi dusunmuyorsan hic bosuna bu tur seylere girmeye gerek yok dedi. Saglikli dedigimiz bebekler hasta dogabiliyor.. Hasta dedigimiz bebeklerde sapa saglam dogabiliyor dedi.. Allah'tan baska guvenebilecegimiz kimsemiz yok. Dedigim gibi diger hersey normalse ense kalinligini cokta kafaya takmana gerek yok. Icini ferah tut insAllah bisey cikmiyacak.

Insallah canim, umuyorum her sey duzelir. Bu vakte kadar ikili testte de dahil hic sorun yokken birden sorun cikmasi cok uzdu beni.

Ben ikili tets yaptirmadim 3lu yaptirdim onun sonuclari guzel cikti. Ayrintili sorun cikti. perinotoloji sorun cikti. genetik risk var dedi ve cok ic karaftici seyler soyledi. tekrar perinotoloji kontrol olacak. Bende cok uzuldum onumde suanlik hidrosefali yada down sendromu var ama duayla ayakda kalicaz insallah uzulerek ilerletmek istemiyorum baska organlarinida etkileyebilir cunku. Insallah seninde icini rahatlatirlar bana cok umitsiz konustu perinatoloji bu ilerlicek belli dedi. Genetikde icimi iyice sıkti ozeldeki doktoruma gittim oda kapali kutu yorumluyoruz suanlik net birsey soylenemez belkide hic birsey olmicak diye rahatlatti ama dedi belki diger doktorlar en kotusunu soyleyerek benden daha iyi yapiyordur dedi. ben olumlu konusuyorum ama akside olabilir dedi. yani doguma kadar beklicem ama nasil bilmiyorum simdiden sancilarim var.

dualarımız seninle canım allahın izniyle hersey düzelecek iyi düşün iyi olsun

Zaten umidimi kesmedim iyi dusunuyorum aklimi dagitacak baska seyler yapiyorum. Bi ay sonra daha ilerleyip ilerlemedini gorecegim simdiden aglamamak icin kendi tutuyorum ama birden burnundan kan geliyor. Ama baska aktivitelerle aksam oluyor bi sekil dua ediyorum hepimiz mutlu olalim insallah

sofiarya bir şey soracaktım sana. Tetanoz aşısını yaptırdıktan sonra 2. doz tam 1 ay sonra mı yapılmalı? Yoksa 5 hafta sonra yapılsa mesela sıkıntı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…