2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sizin aile hekimine çok pis gıcık oldum
Ben istanbul kartal dayım. Cevremdeki egitim arastirmalarin hepsini gezdim marmara egitim arastirmadan prosedur olarak memnun kalmadim.
Şansıma sanırım iyi doktorlarla karşılaşıyorum. Umarim bozulmaz bu durum
Ben genelde hemşire yada sekreterlerle sorun yaşıyorum. Kraldan çok kralcı oluyorlar ya deli oluyorum.

Miyom hastaları sezaryenle doğurup doğum esnasında miyomunu da aldırıyor. Böylece onlardan da kurtulmuş olursun. Doktorunla bunu konuş bence
Alinacak yerde degilmis canim 3 doktorda ayni seyi soyledi.bakalim zaman ne gosterecek
Canim ben vitaminleri almadigimdan dolayi doktorum boyle yaparsan ayaklarin hep siser dedi.
Hangi vitaminden bahsettigini hatirlamiyorum ama

kardelen384 Canım böbrekle ilgili sonunun vardı sanırım senin kaçırdım mi diye geçmişe baktım ama göremedim cevabını üroloji ye gözükecektin değil mi sonuç ne oldu canım

Ürologa göründüm. Sağ böbreğim 28 mm genişlemiş. Stent takmak lazım dedi. Antibiyotik verdi. Haftaya tekrar gideceğim. Ins küçülmüş olur, stente gerek kalmaz

Ayrıntılı ultrasonu atlattık cok şükür maşallah hersey yolunda 26 cm 420 gr olmus oğluşum 21+4 ama ultrasona göre 3-4 gün geride bastan beri öyleydi zaten sorun yok dedi böyle giderse 3400 filan doğar dedi ilk oğlumda tam o kdr doğmustu cok güzeldi ya heryerini inceledi uzun uzun plesantayı yastık yapmıs dedi dr kafayıda yaslamıs keyfi yerinde dedi klasik eli yüzündeydi bütün bebekler öyle genelde dedi 13-17 mayıs arası gözüküyo doğum sezeryan olucak ama 2 hf filan erken düşünmüyorum bi sıkıntı olmazsa Allah ın izniyle oğlumdada 40 ı görmüştüm buda oğlumun resmi Rabbim herkese nasip etsin insallah cok güzel bi duygu

Eklentiler

• DAD72635-378E-4B6E-BF44-73AFE677E4EA.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 98
Gözün aydın canım sende atlattım sonunda güzel haberler almana çok sevindim güzel göstermiş paşan yüzünü

Oyyyy maşallahhhh nasıl net güzel çıkmış. Gözünaydın Can'ım benim

Ürologa göründüm. Sağ böbreğim 28 mm genişlemiş. Stent takmak lazım dedi. Antibiyotik verdi. Haftaya tekrar gideceğim. Ins küçülmüş olur, stente gerek kalmaz

Canım böbreğinde sürekli bir ağrımı vardı. Yoksa direk karın ağrısıylamı gitmiştin. Benimde sağ böbreğim ağrıyor 1 haftadır geçen acile gittim kan ve idrar baktı idrar yolları enfeksiyonu dedi. Monurol diye bir ilaç verdi. Ama böbreğimdeki ağrı halen geçmedi böyle sızlıyor özelliklede geceleri çok sızlıyor. Garanti olsun diye ürolojiye randevu aldım ama daha 10 gün var. Senin böbrek ağrın varmı

Bel agrım hamilelik öncesi de oluyordu. Sağ taraftan sancıdan kivraninca acilde aldım soluğu. Hatta ben istedim doktordan bobreklerime bakmasını. Kan ve Idrar tahlilim temiz. Yine de antibiyotik ve monurol verdi. Bence 10 gün geç, daha kusa zamanda görün

Inşallah bir hafta içinde küçülür canım stent e gerek kalmaz.

Gozun aydin canim Maşallah paşaya keyfi yerinde gözüküyor

Ben hemen gideyim o zaman ya. Sağ tarafımdaki ağrım hiç geçmiyor çünkü dayanılmayacak kadar değil ama yinede hep sızı var orda.

Canim ben vitaminleri almadigimdan dolayi doktorum boyle yaparsan ayaklarin hep siser dedi.
Hangi vitaminden bahsettigini hatirlamiyorum ama[/QUOTE]
vitamin olarak decavit kullanıyorum

Sağol cnm ay abisinin aynısı görür görmez dedik eşimle baktım gelince onun resmede cok benziyo
Ağzı burnu küçücük yanaklar da dolmuş :)
Zaten çok belirgin yüz hatları.
Abisine benzeyecek demek ki
Dolunay22 canım kasıklarda hissetmeyide sordum bizimkinin kafa aşağıdaymıs kafa atıyo yani bildiğin dr dedi şimdi yer bol anı anını tutmaz hep değiştirir dedi
Kafa mı zaten ben ayrıntılıya girdiğimde de baş aşağı duruyordu sıpa. Dün akşam ilk kez Çan'ımı acıttı valla. Aşağı doğru bir vurdu. Ayağı eli bu kadar kuvvetli değildir herhalde demiştim kendi kendime demek kafa atmış o an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…