2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuzum Benim doktor omega ve Demir’i öyle kullan hergün değil gün aşırı sıraya koy bu ikisini dedi, ben de öyle yapıyorum. Gece içsem magnezyumu benim de midem bulanabilir, gündüz bile zor geliyor bazen
Anladım canım ben magnorm içiyorum bilmiyorum rahat içiyorum sarı kola gibi :)) içip uyuyorum midem bulanmıyor bende gün aşırı yapayım ama d vitaminini hergün alıcam anladığım kadarıyla

Kzlar 7. Ayimiza grdik 29. Unda ve iki haftadr beni perisan ediyor kizim cok yoruldum surekli bagirip cagiriyor miz mizlaniyor.dis etine bakar msnz?dis mi geliyor ve sizce ne zamana patlar?
Gerçekten tukenmek uzereyim

Eklentiler

• 20180106_172434.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 54
Kzlar 7. Ayimiza grdik 29. Unda ve iki haftadr beni perisan ediyor kizim cok yoruldum surekli bagirip cagiriyor miz mizlaniyor.dis etine bakar msnz?dis mi geliyor ve sizce ne zamana patlar?
Fotodan pek belli olmuyor ama.sanki dış çizgisi çıkmış gibi duruyor çabuk.cikar umarım çıkana kadar diş jeli alsan biraz rahatlatır belki bide dış kasiyici kullaniyosaniz buzluktan soğutup verin eline oda rahatlatır

Canm jel ise yaramiyor sanrm minisimde toz varms sanrm bide onu denyim pazartesi alp.eline havuc salatalk kasiyici veriorm ama atio aglama cok yok ama surekli bagrp cagirio ve mutsuz keyfsiz

Çok sağol canım

Canm jel ise yaramiyor sanrm minisimde toz varms sanrm bide onu denyim pazartesi alp.eline havuc salatalk kasiyici veriorm ama atio aglama cok yok ama surekli bagrp cagirio ve mutsuz keyfsiz
İnşallah Hhemen çıkarda çok zorlanmaz yavrun

Günaydın canım, magnezyum kullanıyor musun? Benim de sırt ve omuz agrım çoktu,15. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum, çok şükür iyiyim. Doktoruna danış sen de kullan istersen kullanmıyorsan

Magnezyum değil ama vitamin kullanıyorum kan hapıyla birlikte. Magnezyum eksikliği yaparmıymış böyle ağrı

Bugün ayrıntılı ultrason vardı çook şükür herşey yolunda oğlum kocaman olmuş.. her detayını görmek çok güzel ve çok eğlenceliydi :) 1 saate yakın sürdü hiç bitmesin istedik :)

Masallah canim boyle duymak heyecan yapiyor bende beklemedeyim ayrintili icin ins sorunsuz gecer ..

Anladım canım ben magnorm içiyorum bilmiyorum rahat içiyorum sarı kola gibi :)) içip uyuyorum midem bulanmıyor bende gün aşırı yapayım ama d vitaminini hergün alıcam anladığım kadarıyla
Evet canım onu hergün 15 damla kullanıyorum, sen de öyle yap bari

Allah kolaylik versin canim.nezamana cikar bilemem ama ne cektigini bilirim .....

Kızlar benim de bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, Allah a şükür bir sıkıntı görmedi doktorum. Yüzde 80 sağlıklı bir sıkıntı yok dedi. Yüzde 20 lik kısmı kimse bilemez dedi.
Tetanoz aşısını sordum yaptırma dedi. Kafam karıştı. Tüp bebek olduğu için doğum sonrası yaptır dedi. Bir açıklama yaptı ama unuttum şu an. Ben de bu hafta yaptırmayı düşünüyordum. Anne karnında bebeğe olumsuz bir etki oluşturup oluşturmadığı kesinleşip kesinleşmedi gibi bir şey dedi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Sizin doktorlarınız bu konuda bir şey dedi mi?
sofiarya senin görüşünü de merak ediyorum canım.

Canım benim de tüp ama benim tüp bebek doktorum yaptır bir sıkıntı yok dedi

Canım ben bundan çok çektim, acillik oldum sonra fizik tedavi doktoruna da gittim
Ama benim doktorum magnezyum yazdıktan sonra bir daha tekrarlamadı, 2 hafta oldu sanırım
Yoksa her cuma aksatmadan beni ağlatacak sabaha kdar uyutmayacak sırt ağrım olurdu dönüşümlü sağ ve solda
Ben magnezyuma yoruyorum bence o iyi geldi
Fizik tedavici se egZersiz vermişti bikaç gün yapıp üşendim sonra

Bugün ayrıntılı ultrason vardı çook şükür herşey yolunda oğlum kocaman olmuş.. her detayını görmek çok güzel ve çok eğlenceliydi :) 1 saate yakın sürdü hiç bitmesin istedik :)
gözünaydın, herşeyin yolunda olması harika, darısı bizlere...

Benimde tüp bebek ama doktorum yaptır demisti ve yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…