- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.581
ben de 22 artı 3 e randevu aldım recep has tan şimdi öne cekebilir miyim diye aradım dolu gerçi adamım sitesinde de 18 23 haftaları arası yapılır diyorkızlar eski yorumlara bakınca, bazılarına ayrıntılı ultrasonu çok geç tarihte vermişler. benim doktorum medicalparkta ama kendisi fuat akercanda yaptırmamı önerdi ve bana göre 20. hafta bebişe göre 21. haftada gitmemi söyledi. sanki erken gitmek daha iyi bebişin organları daha net gözükür sanki.
tabi ki en iyisini doktorlar bilir ama benim doktorumun önerisi en geç 21+6 idi. içinizi ferah tutun çok farketmez sanırım. 22+3 daha 23. haftanın içindesiniz. inşallah güzel sonuçlar alırsınızben de 22 artı 3 e randevu aldım recep has tan şimdi öne cekebilir miyim diye aradım dolu gerçi adamım sitesinde de 18 23 haftaları arası yapılır diyor
Hayırla sağlıkla alırsın inşallah kucağına hiçbir fikrim yok parlaklık konusunda benimde kalbinde göründü ama doktor geçici bişey korkma dediKızlar merhaba nasip olursa bende mayıs annesi olacam.detaylı ultrasonda dr um bebeğin bağırsağında parlaklık olduğunu söyledi ve amniyosentez önerdi moralim çok bozuk böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Amin insallah canim moralini yuksek tut insallah iyi olacak en buyuk etken bence moral, koyden esimin akrabalari gelmisti misafir okul yorgunluk gerilmistik ben stresten yedigime de dikkat etmedim bir hafta onden giden bebek kontrolde 2 gun geri cikti hemen takmicam kimseyi dedim sallamadm muz, kasar peynir yogurt 've meyveye yuklendim toparladi. Bunlar cok besliyormus bebegi doktorm dedi ozellikle muz 've kasar. Stres de yapmamaya calis insallah Allah yuzumuzu guldurecek bu kezİnş ayrıntılı da kan damarları iyi dedi özellikle sorduk hatta Şuan ki tek sıkıntı giderek günün artması ciğer geliştirici diğer bebekte oldum ömrü varsa oluyo yoksa naparsan yap olmuyo... İnş Rabbim yavrularımızı bağışlasın... İmtihan etmesin
Kızlar merhaba nasip olursa bende mayıs annesi olacam.detaylı ultrasonda dr um bebeğin bağırsağında parlaklık olduğunu söyledi ve amniyosentez önerdi moralim çok bozuk böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Inşallah canım. Bir süredir hareketlerini hissetmemem tetikliyor sanırım. Yani hareket ediyor ama çok az mesela müziğe hiç tepki vermedi sabahları 5-7arasi fildir fildir olurdu oda yok
Bu cuma dananın kuyruğu kopacak bakalim
Canım bende kaç gündür doğru düzgün hissetmiyorum hareketlerini ama detaylı esnasında kıpır kıpırdı. Bide duruşla da alakalı bşy olabilir, benimki sırtını karnıma dayamış ayakları da iç tarafa dönüktü, yan yatmış keyif çatıyor hergele ayy bide otururken yürürken falan sağ ön kaburgam sızım sızım sızlıyor oraya baskı yapıyor galibasende hiç sıkıntı yapma bu haftalarda hareketleri tutarsız oluyormuş
Bende de yok canımKızlar karnında koyu renk çizgisi oluşmayan var mı? Bende hala oluşmadı
Ayyyy inşallah canım. Allah razı olsunbence değil :) daha etle kaplanmadıkları için daha net bir görüntü oluyor sanırım. ama erken dememize rağmen her şey o kadar netti ki. ağzı dudakları falan... umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Sanada en ilgisizleri catmis gerçektenResmen Allah'a emanet yaşıyoruz ya sağlık ocağına da sordum bunları doktora hatırlat dedi geçti oralı bile olmadı
Can'ım 50 cc çok büyük değil mi? Kadın parfüm şişeleri kadarEki Görüntüle 2091442 Eki Görüntüle 2091444 Eki Görüntüle 2091443 Eki Görüntüle 2091445 Eki Görüntüle 2091446 Eki Görüntüle 2091447 bunlar da e bebekten aldığım kıyafetler oğlum için de var yemi doğacağa da bit de şişeler ve sunum için tepsi
kızlar eski yorumlara bakınca, bazılarına ayrıntılı ultrasonu çok geç tarihte vermişler. benim doktorum medicalparkta ama kendisi fuat akercanda yaptırmamı önerdi ve bana göre 20. hafta bebişe göre 21. haftada gitmemi söyledi. sanki erken gitmek daha iyi bebişin organları daha net gözükür sanki.
Kızlar karnında koyu renk çizgisi oluşmayan var mı? Bende hala oluşmadı
Amin canim sag salim kavusuruz insMerhaba ar arkadaşlar.
Dün detaylı ultrasonumuzu yaptırdık.dr.cok ilgilendi sagolsun.gecmis tecrübelerimi anlattım.pereeklampsi dış gebelik düsukler....bunlari duyunca birde ultrasonda 5 günlük bir gerilik olunca kan sulandirici iğne başlattı.pihtilasma için tahlilde istedi ama 20 gün sonra çıkıyormuş sonuc.sonuc çıkana kadar zaman kaybetmeyelim bence risk var bu riski alma igneye başlayalım dedi.bizde genetige git iğne için heyet raporu çıkar derken acayip yorulduk.aksam başladım igneye ama çok yakiyormus. naapalim biz tedbirimizi alalimda.ama çok bozuldum kendi doktoruma madem böyle bi durum var neden baştan tedbir almadı diye.maddi açıdan çok zorlu ucak olmasa hep aynı profa giderdim ama maddi olarak imkansız yani.nediyim insaallah iğneler ise yaratsa sagsaglim kavusuruz hepimiz bebislerimize...
Cok sasrdim .simdiye dek kan ilaclari vitaminleri vermeleri gerekiyordu.Kafasi nerdeymis acaba ..Merhabalar kızlar 20 haftalik hamileyim az önce kontrolden geldim. Bebek şimdilik iyi fakat doktor bana sana kan tahlili yapmamisiz dedi sinirlerim tepeme çıktı en başta yapılan kan tahlillerim birde 11. Haftada kanamam olmuştu o zaman yapılan tahliller var. Madem yapılması lazım neden ihmal ediliyor. Kan ve demir değerlerine bakacakmis. 30 ocakta detaylı ultrason randevum var o gün hepsini yaparız dedi bebeğim etkilenirmi çok eksik bişey varmı cok korkuyorum şimdilik sadece decavit kullanıyorum
Kompedan a bakacagim canim bende cok spor istemiyorum ama bu modeller gercekten eski sankişöyle sade güzel gecelik sabahlık bulamıyorum ya hastanede giymek için
lohusa takımlarını hiç beğenmiyorum, yeni gelin gibi dantelli oluyo ya da ne bileyim çok demode oluyorlar
ben şöyle penye efil efil spor bir şeyler istiyorum, emzirmeye de uygun olsun, gecelik-sabahlık takım
bi tane ayyıldızda var aslında ama 260 tlo parayı vereceğime kuzuma bir şey alırım
Canim cok guzeller gule gule kullansin insallah.saglikla...Eki Görüntüle 2091438 Eki Görüntüle 2091439 Eki Görüntüle 2091440 bunlar e bebekten aldığım kıyafetlerin bir kısmı diğerlerini yükleyemedim yine ya
İnşallah canım toparlancak kızım beni üzmeyecek İnşallah.. Bende biraz daha toparladım kendimi İnş stres yapmamaya gayret ediyorum.... Rabbim büyük İnşallahAmin insallah canim moralini yuksek tut insallah iyi olacak en buyuk etken bence moral, koyden esimin akrabalari gelmisti misafir okul yorgunluk gerilmistik ben stresten yedigime de dikkat etmedim bir hafta onden giden bebek kontrolde 2 gun geri cikti hemen takmicam kimseyi dedim sallamadm muz, kasar peynir yogurt 've meyveye yuklendim toparladi. Bunlar cok besliyormus bebegi doktorm dedi ozellikle muz 've kasar. Stres de yapmamaya calis insallah Allah yuzumuzu guldurecek bu kez
Kızlar merhaba nasip olursa bende mayıs annesi olacam.detaylı ultrasonda dr um bebeğin bağırsağında parlaklık olduğunu söyledi ve amniyosentez önerdi moralim çok bozuk böyle bi durumla karşılaşan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?