2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ben de 22 artı 3 e randevu aldım recep has tan şimdi öne cekebilir miyim diye aradım dolu gerçi adamım sitesinde de 18 23 haftaları arası yapılır diyor

Kızlar merhaba nasip olursa bende mayıs annesi olacam.detaylı ultrasonda dr um bebeğin bağırsağında parlaklık olduğunu söyledi ve amniyosentez önerdi moralim çok bozuk böyle bi durumla karşılaşan var mı?

ben de 22 artı 3 e randevu aldım recep has tan şimdi öne cekebilir miyim diye aradım dolu gerçi adamım sitesinde de 18 23 haftaları arası yapılır diyor
tabi ki en iyisini doktorlar bilir ama benim doktorumun önerisi en geç 21+6 idi. içinizi ferah tutun çok farketmez sanırım. 22+3 daha 23. haftanın içindesiniz. inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Hayırla sağlıkla alırsın inşallah kucağına hiçbir fikrim yok parlaklık konusunda benimde kalbinde göründü ama doktor geçici bişey korkma dedi

Amin insallah canim moralini yuksek tut insallah iyi olacak en buyuk etken bence moral, koyden esimin akrabalari gelmisti misafir okul yorgunluk gerilmistik ben stresten yedigime de dikkat etmedim bir hafta onden giden bebek kontrolde 2 gun geri cikti hemen takmicam kimseyi dedim sallamadm muz, kasar peynir yogurt 've meyveye yuklendim toparladi. Bunlar cok besliyormus bebegi doktorm dedi ozellikle muz 've kasar. Stres de yapmamaya calis insallah Allah yuzumuzu guldurecek bu kez

Banada kotdonsentez istediler kalbindeki parlaklikdan oturu amniyontez zamanini gecirmisim kordonsentez amniyonteze gore cok daha riskliymis ben bu riske girmedim. Bu kararida soyle aldim kordonsentez yapan doktor herhangi sorunda tedavi yapabiliyormusunuz dedim yok dedi bende o riske girmedim sende bu sekilde danisabilirsn

Ayyyy inşallah canım. Allah razı olsun
Resmen Allah'a emanet yaşıyoruz ya sağlık ocağına da sordum bunları doktora hatırlat dedi geçti oralı bile olmadı
Sanada en ilgisizleri catmis gerçekten

Aynen. Bende 21+5 te gittim ama daha erken daha iyi. Çünkü hafta ilerledikçe bebeğin karın zarı kalınlaşıyormuş bu da iç organların izlenme oran ve kalitesini düşürüyor. Benim doktorum en geç 23 olmalı diyenlerden hatta bazı bebeklerin gelişimi bir iki hafta önden gidiyor onlar için 23-24. haftalar bile geç olabilir.

Amin canim sag salim kavusuruz ins
Cok sasrdim .simdiye dek kan ilaclari vitaminleri vermeleri gerekiyordu.Kafasi nerdeymis acaba ..
Kompedan a bakacagim canim bende cok spor istemiyorum ama bu modeller gercekten eski sanki

İ
İnşallah canım toparlancak kızım beni üzmeyecek İnşallah.. Bende biraz daha toparladım kendimi İnş stres yapmamaya gayret ediyorum.... Rabbim büyük İnşallah

Tek bulgu parlaklik mi. Benimde kalbinde goruldu teknbasina bosey ifade etmez dediler ama yinede fetal dna testi yaptilar. Sende icini ferah tut. Onun disinda hersey normal dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…