- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.621
Can'ım magnezyumun bana hiç faydası olmadı. Ağrılarım hala devam ediyor. Şuan sırtımda yastıkla uzanmış haldeyim. Avm ye gittim bugün. Şuan sağa sola dönüş ayrı dert kalkmak ayrı dert.
İnş sana faydası olur.
KIZlar iki hamileliğimde sizin dediğiniz şeyi birebir yaşadım. Ayrıca magnezyum kullandığım halde geçmedi. Magnorm diye bir ilaç kullanıyordum. Osteocare diye başka bir ilaca geçtim daha pahalı ama İnan’ın 2 günün sonunda tamamen geçti. İçinde kalsiyum çinko ve d vitamini de var ekstradan. Muhakkak deneyin derimAy canım demeee, inşallah faydası olur çünkü geceleri uyuyamıyorum ağrıdan bende şuan yastıklarla heryerimi destekledim uzanıyorum. Yoksa son aylar geçermi böyle
bayılıyorum oysho ya aldıkların da Harika güle güle kullan canım :) benim için önü kapalı olması daha iyi olacak. Aradığım gibi ben de bulamadım.Spor gecelik olmasa da OYSHO ya bakabilirsin ben ordan iki takım aldım pamuklu saten yumuşacık hem de çok modern şuan da indirim var takım 150tl ye geliyor internet sitesinden bir bak istersen. Ben aldıklarımı koyuyorum bak fikir olur
Çok güzeller ya carters mı peki:) güle güle hayırla giydir inşallahSelam kızlar. Bunlar da benim kızımın ilk kıyafetleri. Trendyolda indirim vardı. Umarım bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Eki Görüntüle 2091483 Eki Görüntüle 2091484 Eki Görüntüle 2091485 Eki Görüntüle 2091486 Eki Görüntüle 2091487
Canım geçmişi yeni okuyabiliyorum. Çok geçmiş olsun kötü bir durum yoktur inanıyorum ben inşallah. Merak ettiğim oğullarında da var mıydı geriden gelme. Bünyesel de olabilir bence. Vitamin vs belki takviye gerekiyordur. Ben bir ay düzgün beslenemedim babam kolunu kesti çok üzüldüm bebek hemen gerilemiş. Belki senin de vitaminsel olarak desteklemen gerekiyordur sonuçta kaçıncı hamileliğin.Teslimiyet önemli canım yaşadım gördüm ben geçmedim yol değil... Ben inanıyorum senin yavrundada hiç bişey yok görüceksin İnş benimkide İnşallah toparlar biz dua edip Allah'a emanet edelim en emin yer
Valla hiç sorma. Ben de son ayları düşünüyorum kara kara. Kilo aldıkça daha da artacak gibi.Ay canım demeee, inşallah faydası olur çünkü geceleri uyuyamıyorum ağrıdan bende şuan yastıklarla heryerimi destekledim uzanıyorum. Yoksa son aylar geçermi böyle
Sağol cnm. Ben de ayrıca d vitamini de kullanıyorum. Dediğin ilacı da sorarım doktora. Bir sakıncası Yok derse kullanırım.KIZlar iki hamileliğimde sizin dediğiniz şeyi birebir yaşadım. Ayrıca magnezyum kullandığım halde geçmedi. Magnorm diye bir ilaç kullanıyordum. Osteocare diye başka bir ilaca geçtim daha pahalı ama İnan’ın 2 günün sonunda tamamen geçti. İçinde kalsiyum çinko ve d vitamini de var ekstradan. Muhakkak deneyin derim
Rica ederim bel ağrısı komple dezavantaj çünkü hiçbirşey yapamıyorsunValla hiç sorma. Ben de son ayları düşünüyorum kara kara. Kilo aldıkça daha da artacak gibi.
Sağol cnm. Ben de ayrıca d vitamini de kullanıyorum. Dediğin ilacı da sorarım doktora. Bir sakıncası Yok derse kullanırım.
Sen onlara bakma canım. Herkeste aynı olacak diye bir şey Yok.Kızlar acayip sıkıldım her görenin aa bu erkek karnı değişir bak demesinden. Kaç doktor gördü diyorum yok bişey alma sakın diyorlar. Nedir bu insanlardaki cinsiyet filozofluğu
Kız ben kendi kendime diyorum hani kızlar yayılır di diye top koymuşum gibi karnım aynı oğlumdaki gibi boşver kim ne derse desin :)Kızlar acayip sıkıldım her görenin aa bu erkek karnı değişir bak demesinden. Kaç doktor gördü diyorum yok bişey alma sakın diyorlar. Nedir bu insanlardaki cinsiyet filozofluğu
Kızlar selam, inşallah herkes iyidir. Benim çok iştahım açık şu 10 gündür insan gibi yemiyorum gerçekten tıka basa doysamda yinede yiyorum. Varmı böyle olan 6 kilo aldım şimdiye kadar ama böyle giderse çok çabuk almaya devam edeceğim. Kendimi nasıl durdurcam bilmiyorumm
Iste o yurtdışına gonderilen amniyosentezin kanda bakilan hali. Ikili test riskiniz kacti. Benim o dusuk olmasina ragmen yaptilarEvet tek bulgu o fetal DNA dediğiniz nedir ?amniyosenteze olumlu bakmadım ben yurtdışına gönderilen bi test varmış onu düşünüyoruz ama emin değilim
Canım ben iki aydır içiyorum düzenli sırt ağrısının onunla ilgisi yok egzersiz felan araştırıyorum birde ben çok kilo aldım belki onla ilgisi vardırCanım bende 10 gündür aynıyım artık dün gece ağladım ağrıdan. Oturarak uyuyakalıyorum hep. Magnezyum eksikliğinden olurmuş. Druma sordum kullan dedi bugün içmeye başladım. Bakalım geçecekmi. Sen kullanıyomusun magnezyum.
Ben de son 4 kiloyu 1 ayda aldım malesefcanım ama ben bu 6 kiloyu son bir bucuk ayda birden aldım yakesinlikle dikkat etmem lazım. Ama napcam bilmiyorum.
Kız ben kendi kendime diyorum hani kızlar yayılır di diye top koymuşum gibi karnım aynı oğlumdaki gibi boşver kim ne derse desin :)
sende hiç sıkıntı yapma bu haftalarda hareketleri tutarsız oluyormuş
Ahaha aynı modellerden bende de çok var. Karnımı gören önce bir hamilesin negüzeeeeeel diyor, sonra erkek galiba karnın top gibi maşallaaaah diye ekliyorrr;ben Yok kız bu da Diyince de OLSUN!! diye dudak büküp arkalarını dönüp gidiyorlar. Manyak bu millet yaa valla; olsunmuşşş!!Kızlar acayip sıkıldım her görenin aa bu erkek karnı değişir bak demesinden. Kaç doktor gördü diyorum yok bişey alma sakın diyorlar. Nedir bu insanlardaki cinsiyet filozofluğu
Bence cinsiyetle hic alakası yok bu karın şeklinin kişinin yapısıyla alakalıSorma canım oglum da sivriydi karnım. Şimdi cinsiyeti bilmiyorum ama gelen gecenin yine sivrilmişsin demesi sinirlerime dokunuyor
Katılıyorum sana oğluşum olacak kısmetse hem karnım hem basenim var arkadaşımında oğlu olacak karnı sipsivri bundan öncede kıza hamileydi o zamanda karnı aynıydı biraz vücut yapısıylada ilgiliBence cinsiyetle hic alakası yok bu karın şeklinin kişinin yapısıyla alakalı
Evet canım benim karnında aynı oğlumdaki gibi sivrildi ama kız işte demekki iç karnim dar diyorum bendeKatılıyorum sana oğluşum olacak kısmetse hem karnım hem basenim var arkadaşımında oğlu olacak karnı sipsivri bundan öncede kıza hamileydi o zamanda karnı aynıydı biraz vücut yapısıylada ilgili
Teşekkürler Hayır canım soobe idi. Baya indirimdeydiÇok güzeller ya carters mı peki:) güle güle hayırla giydir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?