2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ay canım demeee, inşallah faydası olur çünkü geceleri uyuyamıyorum ağrıdan bende şuan yastıklarla heryerimi destekledim uzanıyorum. Yoksa son aylar geçermi böyle
KIZlar iki hamileliğimde sizin dediğiniz şeyi birebir yaşadım. Ayrıca magnezyum kullandığım halde geçmedi. Magnorm diye bir ilaç kullanıyordum. Osteocare diye başka bir ilaca geçtim daha pahalı ama İnan’ın 2 günün sonunda tamamen geçti. İçinde kalsiyum çinko ve d vitamini de var ekstradan. Muhakkak deneyin derim

bayılıyorum oysho ya aldıkların da Harika güle güle kullan canım :) benim için önü kapalı olması daha iyi olacak. Aradığım gibi ben de bulamadım.

Kızlar acayip sıkıldım her görenin aa bu erkek karnı değişir bak demesinden. Kaç doktor gördü diyorum yok bişey alma sakın diyorlar. Nedir bu insanlardaki cinsiyet filozofluğu

Canım geçmişi yeni okuyabiliyorum. Çok geçmiş olsun kötü bir durum yoktur inanıyorum ben inşallah. Merak ettiğim oğullarında da var mıydı geriden gelme. Bünyesel de olabilir bence. Vitamin vs belki takviye gerekiyordur. Ben bir ay düzgün beslenemedim babam kolunu kesti çok üzüldüm bebek hemen gerilemiş. Belki senin de vitaminsel olarak desteklemen gerekiyordur sonuçta kaçıncı hamileliğin.

Ay canım demeee, inşallah faydası olur çünkü geceleri uyuyamıyorum ağrıdan bende şuan yastıklarla heryerimi destekledim uzanıyorum. Yoksa son aylar geçermi böyle
Valla hiç sorma. Ben de son ayları düşünüyorum kara kara. Kilo aldıkça daha da artacak gibi.

Sağol cnm. Ben de ayrıca d vitamini de kullanıyorum. Dediğin ilacı da sorarım doktora. Bir sakıncası Yok derse kullanırım.

Rica ederim bel ağrısı komple dezavantaj çünkü hiçbirşey yapamıyorsun

Kızlar acayip sıkıldım her görenin aa bu erkek karnı değişir bak demesinden. Kaç doktor gördü diyorum yok bişey alma sakın diyorlar. Nedir bu insanlardaki cinsiyet filozofluğu
Sen onlara bakma canım. Herkeste aynı olacak diye bir şey Yok.
Can sıkıcı bir durum tabi. İnsanın içinde ister istemez acaba olur.
Karnın kız karnı gibi görünüp de yine erkek de olabilir yani. Bu ihtimal hepimiz için var.
Örnekler çok sonuçta :)
Ama sen kafanı karıştırma hiç.

Kız ben kendi kendime diyorum hani kızlar yayılır di diye top koymuşum gibi karnım aynı oğlumdaki gibi boşver kim ne derse desin :)

Bende ilk 16 hafta hep küstüm sonradan yavaş yavas düzeldim. O zamanların acısını çıkarır gibi yiyorum daha tartilmadim

Evet tek bulgu o fetal DNA dediğiniz nedir ?amniyosenteze olumlu bakmadım ben yurtdışına gönderilen bi test varmış onu düşünüyoruz ama emin değilim
Iste o yurtdışına gonderilen amniyosentezin kanda bakilan hali. Ikili test riskiniz kacti. Benim o dusuk olmasina ragmen yaptilar

Canım ben iki aydır içiyorum düzenli sırt ağrısının onunla ilgisi yok egzersiz felan araştırıyorum birde ben çok kilo aldım belki onla ilgisi vardır

canım ama ben bu 6 kiloyu son bir bucuk ayda birden aldım ya kesinlikle dikkat etmem lazım. Ama napcam bilmiyorum.
Ben de son 4 kiloyu 1 ayda aldım malesef ben de üzülüyorum çok kilo aldım diye. Hem kilonun bir sıkıntı yaratmasından korkuyorum hem de sonra vermesi sıkıntı.
Sonra da şükrediyorum Allah aratmasın, sağlıkla kucağımıza alalım da kilolar bir şekilde halledilir inşallah.

Kız ben kendi kendime diyorum hani kızlar yayılır di diye top koymuşum gibi karnım aynı oğlumdaki gibi boşver kim ne derse desin :)

Sorma canım oglum da sivriydi karnım. Şimdi cinsiyeti bilmiyorum ama gelen gecenin yine sivrilmişsin demesi sinirlerime dokunuyor

Ahaha aynı modellerden bende de çok var. Karnımı gören önce bir hamilesin negüzeeeeeel diyor, sonra erkek galiba karnın top gibi maşallaaaah diye ekliyorrr;ben Yok kız bu da Diyince de OLSUN!! diye dudak büküp arkalarını dönüp gidiyorlar. Manyak bu millet yaa valla; olsunmuşşş!!

Bence cinsiyetle hic alakası yok bu karın şeklinin kişinin yapısıyla alakalı
Katılıyorum sana oğluşum olacak kısmetse hem karnım hem basenim var arkadaşımında oğlu olacak karnı sipsivri bundan öncede kıza hamileydi o zamanda karnı aynıydı biraz vücut yapısıylada ilgili

Katılıyorum sana oğluşum olacak kısmetse hem karnım hem basenim var arkadaşımında oğlu olacak karnı sipsivri bundan öncede kıza hamileydi o zamanda karnı aynıydı biraz vücut yapısıylada ilgili
Evet canım benim karnında aynı oğlumdaki gibi sivrildi ama kız işte demekki iç karnim dar diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…