- 28 Aralık 2015
- 528
- 611
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #18.641
Kızlar benim ailem, ben, sülalem sarışın ve nerdeyse çoğu renkli gözlü ( mavi, yeşil, ela dolu sülalemde).. eşimin ailesi, eşim, sülalesi esmer ve buğday tenli hatta baya esmer olan akrabaları var renkli gözlü çok çok az , çoğu siyah gibi koyu gözlü.. bunu neden yazdım şöyle ki, hamile kaldığımdan beri kayınvalidem ve görümcem göbeğimi kara bebeğim die seviyorlar.. benle ultrasona geldiklerinde doktorun yanında bebeği esmer gördüklerini iddia ediyorlar, hatta akrabalara eşe dosta anlatırken ciddi ciddi esmer olacak kara bebeğimiz kara kızım die severek anlatıyorlar. Çok heyecanlı ve mutlu oldukları için kızmıyorum bu tavırlarına bide bu çocuğu yillarca bekledim bana farketmez kime benzerse nasil olursa olsun ama bunalıyorum baya bu sohbetten. Geçen de dedim benim de katkım var ya sarışın olma ihtimali var ozaman cami avlusuna mı bırakacaksınız yavrumu hayırdır dedim. Hamilelikte ateş geliyo habire zati.. bide kimsenin hayri yok bana. Daha öncede yazdım burda eşimle tek başımayız bu süreçte. Kimsenin yardımı olmadı hasta günlerimde. Ama sohbette bebeğimi sahiplenip ille de şöyle olacak ille de görümceme benzeyecekmiş başka ihtimali yokmuş falan ille de kara kızım die sevip anlatmaları bunlatiyor..ayrıntıli ultrasonda ilk kez kızımızın yüzünü net bir şekilde gördük ve eşim de dedi yüz hatları acayip sana benziyor aşkım die ben de farkettim acayip beni andırıyor. Hatta şaşırdık bu kadar net görüp bir tipi olmasına. Biz tüm bebekleri birbirne benzetirdik hatta derdik doğunca nasıl ayırt edicez hemşireler karıştırmaz inşallah falan die. Neyse bu ilk kez yüzünü görmemizi eşimle kayınvalidemin yanında anlattık. Hatta eşim espri yaptı sürekli aynaya bakmış çocuğu aynı kendine benzetmiş anne die.. çok bozuldu kaynanam. Ultrason resmini görmek istedi hiç benzemiyor sana dedi bana bozuk bir ifadeyle. Neresini benzettiniz dedi. Yuhhh.. görümcemle konuşmuslar o da demis illa bana benzeyecek.Benim işim baya zor olacak anladığım.. espiride dahi tahammülleri yok bana yada sülaleme benzemesine.. onun haricinde sürekli bebeğime alışveriş yapıyorlar çok mutlular çok seviniçliyiz diyorlar ama bu sohbet hiç hoş deil yaaa.. Eşim rahatlatıyor beni Allahtan gerilince.. Neyse milletin daha büyük sorunları oluyor tabi benimkiler biraz incir çekirdeğini doldurmuyor ama burda falan anlatıp rahatlıyorum biraz napim.. en samimi arkadaşlarım da ya hamile ya yeni doğum yaptı onların sorunları daha başka.. pek konuşulmuyor bu ara onlarla.. benim sorunlar biraz hafif kalıyor.. iyiki burası var.. kimse cevap yazmasa da ben yazıp rahatlıyorum