2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sat 25 temmuz evet . Ama tam net hatirlamiyorum o kadarvda onemli degil valla hic ugrasip guncelleyemem simdi

sofiarya yeri gelmişken sorayım oğlum 5 buçuk yaşında kolesterol 172 çıktı çokmu sence doktor yumurta kızartma yedirme dedi 3 ay sonra tekrarla dedi testi
5,5 yaşında çocuğa kolestrol bakan doktora hatta dahası çıkan sonuçları ciddiye alıp değerlendiren ona göre Öneri de bulunan doktora burdan selam ediyorum çocukta bakılan kolestrol gibi değerlerin hiçbir önemi yok canım.sen kafana takma besle çocuğunu. Patates kızartması yemeden büyüyen çocuk mu olur İyice kobay yaptılar çocukları he valla. Benim kız da 6yaşında geçen ben de ona baktım sağlık ocağında sekreter yaptı kan girişini;rutinlere bakalım diyince kolesterolleri de işaretlemiş sonuçlar geldi kolestrol trigliserid yüksek çıkmış onda da hiç önemsemedim bile,sevdiğim bi doktor abime gösterdim o da diğer sonuçlara baktı kolestrolğ konuşmadı bile hatta şuan kahvaltı ediyoruz veeee ketçapa bana bana patates kızartması ve yağda yumurta yiyoruzzzz kolestrol çocukta nedaman önem kazanır biliyor Musun çocuk obez ise mesela 6yaşında bir çocuk 40 kilo geliyorsa tartıda ozaman kolesterolünü önemsersin gerisi hikaye

Oh super super cici kızlarımız geliyor insallah

Canım yaaa iyiki varsın gerçekten zaten oğlum hareketli ve gayet fit bir çocuk ne yapalım bilmediğimiz için doktor ne derse inanıyoruz işte çok teşekkür ederim canım gönül rahatlığıyla yumurta yediririm artık çocuğuma

Canım.benimde belim ağrıyor arada ama iş yaptığım.zaman oluyo mesela dün kapı sildim bel ağrısı çektim süpürge acincada aynı
is yapinca daha cok agriyor haklisin ama normaldede var cnm arada geciyor gibi ama gecmiyor

Kizlar slm nasilsiniz .Ben gunlerdir giremiyorum pek
Cok hastayim .nevrim dondu.atesim dusmuyor yuzum sisti konusamiyorum.dis kulak bogaz hepsi costu geceleri uyuyamiyorum.serumla agrikesici verdiler oda kesmedi.aglayip duruyorum sadece

Çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda toparlarsın. Eşinde halini görünce pişman olmuştur eminim

Gözün aydın canım cimineler çoğaliyor

Benim de şeker yüklenmesini 9 şubat a verdiler 25 haftalık oluyor bebişim o zaman. Ve ac tok farketmez 50gr yükleme yapılacakmış. Sadece kahvaltıda şeker türevi yemememi söyledi görevli.

Canm benim 26 sındasında ultrason 18. Haftada benimde plesenta aşağıdaydı ama bana yasak söylemedi ben yürüyüş yapıyrm yürüyüş falan yasak mı?

Canm benim 26 sındasında ultrason 18. Haftada benimde plesenta aşağıdaydı ama bana yasak söylemedi ben yürüyüş yapıyrm yürüyüş falan yasak mı?

Canım benimde 18. haftada plasenta aşağıdaydı 21. haftada olması gereken yere gelmiş. Ama ben bırak yürümeyi korkudan tuvalet harici yerimden bile kımıldamadım.

Canim aclik 83, sekeri ictikten bir saat aonra 150, 2 saat sonra 69 cikti.
Güzel değerler sanırım maşaşlah canım darısı bize :))

Aslinda benimki de diger uygulamalarda falan hep 1 mayis cikiyor hatta ayrintili da da 1 mayis cikti tahmini dogum tarihi ama bu takvimde neden 2 mayis ciktigini anlamiyorum
Kızlar benim de burda bir gün fazla gösteriyor
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt fıstığını :)
gunaydn kizlar belim cok agriyor normal mi aceba oglumda bu kadar olmamisti
Sürekli mi var canım ara ara benim dr hafif oluyor genişleme ağrısı gibi geliyor bana. Hep ve çok ağrılı ise doktor belki ek vitamin verir. Kalsiyum falan da iyi geliyor kemikler için

Bende sık sık uyanıyorum ve ter içinde oluyorum üstümü değiştiriyorum değiştirmezsem hasta oluyorum

aynen sıcakda oluyor ama ben uyuyamiyorum bazen bas agrisi cekiyorum. gozleeim kapanmiyor dun dedim yeter artik dedim bu uyuya gece gece uykum olmuyor sariyorum igne oyasina resmen bi doguralim bu sefer bebekler icin hep kalkicaz

Benim de 24+ bir şeylere denk geliyor
Bana mutlaka aç gel dediler

Canım benimde 18. haftada plasenta aşağıdaydı 21. haftada olması gereken yere gelmiş. Ama ben bırak yürümeyi korkudan tuvalet harici yerimden bile kımıldamadım.
Çok iyi olmuş senin için canım, inşlh ben ve aynı durumda olanlarında cıkar bizde rahat bi nefes alırız yürüyüş mecburi durumlarda yapıyorum . Doktorum bana sadece ağır kaldırma dedi bende öyle tek o kurala uydum inşlh bakıcaz artık

Yok canım yürüyüş değil ama ilişki ağır iş uzun yolculuk vs yasak
Aynen canım bana ağır kaldırma dedi tek diğer maddelere zaten dikkat ediyorum da işte yürüyüşten korktum ama bastıra bastıra eğilme konusunda yerden bişy alırken ağır olmamalı dedi benim arka duvarda ve aşağıdaydı en son inşllh sorunsuz bi hamilelik gecirirz hepimiz

Inşallah canım inşallah düzelir. Zaten 24. haftaya kadar genelde çıkıyormuş yukarı. Benim doktorum bu haftalarda aşağıda olabileceğini çok fazla endişelenmemem gerektiğini söylemişti. Ozellikle ikimci donemde fark edilen %90 falan çıkıyormuş. Ilk dönemden beri aşağıda olanların şansı biraz daha düşükmüş. Her ihtimale karşı cinsel ilişkiyi yasakladı bide fazla yorma kendini demişti doktorum. Ama ben okuduklarımdan çok etkilendim ekstra özen gösterdim. Bide benim hiç kanamam vs olmadığı hâlde. Sende fazla yorma canım kendini ozellikle kanamam lekelenmen da olduysa olmadıysa da olmaması için. Testi kırılmadan önlemini almakta fayda var. Umarım ilk kontrolünde güzel haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…