2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Allah seni de bebeğini de korusun, sağlıkla al kucağına inşallah
Teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah her şey çok güzel olur hepimizin hakkında. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

Bebek arabası ne alayım Allah rızası için şubat da alacam ebebek indiriminde.baston mu travel mi? 1500 e kadar çıkarım üstünü gereksiz görüyorum bana bi yardım edin mayısa geliyor doğum kırkı çıktımı sokaktayız biz çok araba baktım kafam çok karıştı

Ben araştırmadım ama arkadaşım yeni doğum yaptı ve araştırdı, bebeği olan çok arkadaşı da var. O Casual Cadillac Air travel sistem aldı. Ben de aynısını alırım diye düşünüyorum. Hatta karar verdim diyebilirim :) E bebek te 1600 Civil de 1500 idi. Ben de Şubat ı bekliyorum. Nerede daha uygunsa ordan alacağım.
Ayrıca bu arabayı bilen ya da kullanan varsa olumlu, olumsuz yönlerini yazarsa sevinirim

Biz dun ilk defa bebek arabasi baktik magazada Travel sistemleri begendik ve kullanisli bulduk Hem puset kismi hem diger daha buyuk kismi takilip cikarilan, tekerlekler 360 derece donebilen, bebegin yuzu hem bize hem karsiya bakabilen ozelliklerde bisey alacagiz Baktigimiz magaza kucuktu pek cesit yoktu zaten

H Hafsa Chicco Lite Way in youtube videosunu bi izle bence bebek arabası için...hem baston tip bebek arabası tekerleri küçük katlandığında fazla yer kaplamıyor...hem de üstüne puset yerleştirilebiliyor çok güzel...Bu kadarı yeterli; ben de baston kullandım...diğerleri kuru kalabalık bir sürü parça...bebeği hastaneden pusetle çıkarıyorsun zaten...sonra da pusette uyuyor şekilde bebek arabasına koyup alabilirsin rahatlıkla bende puset olduğu için tek araba alabilir miyim diye bakınıyorum

Son düzenleme:
Onunda oturma yeri bana küçük geldi hepsini inceledim

Ben onlara sayısız baktım hepsinde bir dezavantaj gördüm bakalım napcaz

Anakucağı olsun diyorum oto koltuğu olarak da takılsın ki çocuk 3-5 aylıkken seyahat edersek bunun olması lazım o dediğin arabaya da bakayım sağolasın

Ben o zıbınları bi türlü göremedim Allah rızası için bana bi link atın
Canım mağazasına git bes al dört öde kampanyasıyla 4 liraya geliyo ben kırk liraya on tane aldım hem ay ay farklı aldım kasada üyelik yapmayı unutma yoksa kampanyalı ürünler normal fiyatına geliyor

Ben wellgro Q3 aldım biraz büyük ama bütün traveller büyük zaten hem bn kırkı çıkmadan cıkıcam

Canım ben çift yönlü almayı düşünüyorum. Travel istiyordum puset için ama eşim 1000 tl yi bile cok görüyor. Oglumdan kalan Portbebem var onu kullanırım dedim. Oglum da baston araba almistim oda kullanisliyli sadece biz hor kullandık su anda çok konforlu değil. Çift yönlü travel sisteme gore daha rahat olacakmış gibi geliyor. Hele toplu taşıma kullanacaksan travel sistem düşünme bence. Şoförler katlanamadigi için almıyor bile alsalarda dilleriyle bildiğine bin pişman ediyorlar istanbul.icin bu soyledigim

Anladım canım arabanın küçük olması ve katlanmasının kolay olması çok önemli araştırmaya devam ozaman

Anladım canım arabanın küçük olması ve katlanmasının kolay olması çok önemli araştırmaya devam ozaman
Sen söylediğim arabaya bak kesin çok beğeneceksin 2 parça zaten o puset-anakucağı her neyse arabaya da onunla bindiriliyor bebek oto koltuk olarak onu alıp bebek arabasının üstüne oturtuyorsun sadece...çok güzel Chicco Lite Way

ay neredeyse doğuyormuş yaa nasip işte demekki böyle si hayırlıymış ama okadar açılmayı bekle sonra ol
Eee şimdi bebekte öldü eşin boşanmayı düşünüyor mu?? Dikkat et eşin senden soğumasın.... Neden yaptın ki zaten başına belamı arıyodun... Gibi laflar cabası duydum bunları ben..

Allah büyük canım bazılarımızın başka sıkıntıları var şifa Allah tan diyerek Allaha emanet ettik dua ediyoruz... Sende sıkma canını İnşallah şifa bulur yavrun dur bakalım sonuç ne çıkıcak hem belkide tertemiz sen boşuna sıkma Canını.. Allah büyük

Canım nekadar dursa karnında okadar iyi özellikle 500 veya 600 gramı geçmesi çok iyi iyi beslen benimde öyle sıkıntım var beslenmeme dikkat ediyorum risk herkes için herzaman var

O arabayada çok baktım ama canlısını göremedim henüz bende kırkı çıkmayabilir atacam kendimi parklara bahçelere:))
Yani ben malını beğendim ama arkadaşların dediği gbi toplu taşoma için büyük bi de ben bu arabanın psetiyle duruşunu beğenmedim kasa büyük olduğu için braz değişik duruyo be yüksekte duruyo bnmde boyum kısa o yüzden garipsedim pusetini pek kullanamicam gbi duruyo

Y
Amin canım. Evet 3 düşük ve uzun uğraşlardan sonra gelen mucizem. Allah sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah acısını yaşatmasın. Seninde ilk mi
Yok canım benim bu 4. Bebeğim İnşallah 2 oğlum var biri 15 biri 9 yaşında ve Birtane geçen martda doğum yapıp kaybettiğim oğlum var erken doğum ve gelişim geriliği sebebiyle.... İnş bu ve diğer yavrularımıza Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…