2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amiiiinn. Ooooo bizim çoktan hazır ismiyle hitap ediyoruz bile. Etrafimizdakiler bile basladi ismini söylemeye.
Ben de tik yok. Cinsiyet kesinlesmesi icin ayrintiliyi bekledim. Kesinlesti ama bende heves kalmadi nedense. Sanki onuncu cocugumu doguruyorum. Her sey de o kadar hevessiz ve isteksizim ki.

Ben de tik yok. Cinsiyet kesinlesmesi icin ayrintiliyi bekledim. Kesinlesti ama bende heves kalmadi nedense. Sanki onuncu cocugumu doguruyorum. Her sey de o kadar hevessiz ve isteksizim ki.
Bende ilk başlarda ucuyordum nerdeyse şimdi biraz daha sakinledim. Bende hevessizlik genelde birşeyler yapmak isteyipte olumsuz seylerle karşılaştığım zaman hemen sogurum.

İnsallah canim. Kizi erkegi onemli degil allah hayirli evlat versin. Bu arada benim aklimda hala isim yok.

Aynen bizde daha hala isim bulamadik. Daha dogrusu babamiz pek kafa yormuyor. Cocuklarimizin isimlerinden baba sorumluymus o yuzden ona birakiyorum bu gorevi

Bende ilk başlarda ucuyordum nerdeyse şimdi biraz daha sakinledim. Bende hevessizlik genelde birşeyler yapmak isteyipte olumsuz seylerle karşılaştığım zaman hemen sogurum.
Olumsuz bir seylerle karsilasmadik cok sukur ama niye boyle oldum anlamiyorum.
Aynen bizde daha hala isim bulamadik. Daha dogrusu babamiz pek kafa yormuyor. Cocuklarimizin isimlerinden baba sorumluymus o yuzden ona birakiyorum bu gorevi
Ay ben hayatta birakamam. Ona biraksam gercekten cok eski ve kotu isimler koyar. Beraber koymak istiyorum ama esim bu kez de benim begendiklerime hic yanasmiyor. Karsilikli memnuniyetsizligimiz yuzunden hevesim kalmadi.

bence puset oto koltuğu denen şey, ana kucağı da şu tiny love gibi ev tipi kullanılanlar
ben hep böyle düşünüyorum ama

Bence biz bu konuda cok cahiliz:) biran once aydinlanmamiz lazim

çok para vermek istemiyorsan tutumlu anneye bak canım.orada hiç kullanılmamış veya az kullanılmış satıyorlar

Bu siteyi ilk defa duydum guvenilir mi acaba

Amiiiinn. Ooooo bizim çoktan hazır ismiyle hitap ediyoruz bile. Etrafimizdakiler bile basladi ismini söylemeye.

Bizimki de hazir :)

Merhaba :) gecen konulari takip edemedim ama uyku hali hala devam eden varmi ?

Ben ben

Ay ben hayatta birakamam. Ona biraksam gercekten cok eski ve kotu isimler koyar. Beraber koymak istiyorum ama esim bu kez de benim begendiklerime hic yanasmiyor. Karsilikli memnuniyetsizligimiz yuzunden hevesim kalmadi.

Evet tabi her iki tarafta memnun olmali. Bende begendigim isimlerden saydim hepsine yok o olmaz yok oyle yaramaz bi tanidigim vardi felan diyor isin icinden cikamadik bende artik isim soylemiyorum. Sahabelerden guzel isimler var ama cok arapca gibi yani bizim turk insani biraz anlamaz diye kabul edemiyorum (Muaz & Ammar). En son da bi akrabamiz Emin ismini soyledi onuda begendik Peygamber efendimizin isimlerindenmis bilmiyordum. Daha netlestiremedik yani. Isim konusunda bukadar zorlanacagimizi dusunmemistim diyorum esimde diyor ben zorlamadimki kendimi

İsim bulamayanlardan bir tanesi de benim, erkek ismi çok zor geliyor bana yakıştıramıyoruz hiç birşey. Eşimin beğendiklerini ben beğenmiyorum o benimkileri beğenmiyor. İsimsiz kalacak çocuk diye hayıflanıp duruyorum. Hadi bugün rüyamda göreyim falan yapıyorum ama yok Son ana kadar bellide olmayacak benimki büyük ihtimal.

Biz de koyduk ismini :)) öyle bahsediyoruz.
Ama etrafımızdaki kimse beğenmiyor
Bari şu olsun bari bu olsun diyip duruyorlar

Biz de koyduk ismini :)) öyle bahsediyoruz.
Ama etrafımızdaki kimse beğenmiyor
Bari şu olsun bari bu olsun diyip duruyorlar

Canım zaten etrafa hangi ismi söylersen söyle beğenmeyecek. Bizim söylediklerimizin daha bir tanesini beğenen olmadı yok o ne öyle yok dalga geçerler yok söylemesi zor yok güzel değil. Sahabe ismi söyledim bir keresinde ne öyle anlamsız abuk subuk isim dediler, dedim sahabe ismi hemen sustular. Ön yargı çok insanlarda. Senin kendi çocuğun sen ne istiyorsan onu koy içine sinsin bir ömür o isimle yaşayacak sonuçta çocuk. Böyle herşeye kulp bulanlara bir gıcık oluyorum ki.

Biz de isim konusunda kararsızlardanız.
Duru, Derin hatta Derin Vera da olabilir. Tam olarak bu diyemiyorum

Bence biz bu konuda cok cahiliz:) biran once aydinlanmamiz lazim

Bu siteyi ilk defa duydum guvenilir mi acaba

Bizimki de hazir :)

Ben ben

güvenilir canım.yengem çok alışveriş yapıyor ordan.ptt kargoyla anlaşması var sitenin.alışverişi yapmadan önce satıcıya mesaj at sipariş için sitenin gönderdiği numarayı postacı ya söylesin.o zaman 5 tl geliyor olması lazim kargonun

Katılıyorum canım bir avmye gittiğinde 3 saat uyuyacak belki o arabada rahat etmesi rahat sürülmesi çok önemli ve küçücükken güvenli
Olması çok önemli. Tanıdığımın çocuğu düştü arabaya takılı pusetten. Allah korusun. Çok dışarıya çıkmayacak tepe bayır geçmeyeceklere baston da yetebilir tabi.

Canım geçmiş olsun üşümüş olabilirsin. Tansiyon oynaması çok olur hamilelikte. Gaz ishal vs olabilir. Bir de bu aylarda kasılma sancı dedikleri şey hafif hafif olması normalmiş. Düzenli ve sık olmadığı sürece sorun yokmuş.
0-3 ay, yenidoğanları falan uzun kollu almak lazım değil mi
Evet canım bence giyemezler kısa kollu. Mayıs ayı komple soğuk haziran da bir nebze. Temmuza anca giyebilirler :)

Yok düzenli falan değildi canım ama baya korktum ve nerdeyse tüm gün onun olumsuzluğu üzerimdeydi çok etkilendim allahım hiçbirşeyimiz hazır değil ben hazır değilim yavrum çok küçük diyip durdum

Aynen öyle Can'ım ben de gıcık oluyorum
Kimseyi ilgilendirmez. Yani fikir verebilirler tabi ki ama burun kıvırmak başka bir şey. İnadına koymak geliyor Zaten içimden. Çok bişey diyen olursa sen kendi çocuğuna istediğini koy diyorum

Aynen ben de kolayca buluruz sanmistim :) ama olmuyor. Ammar ismi guzel ama gercekten turkiye de konulacak isim degil. Herkes dalga gecer. Malum bizim insanimiz oek sever dalga gecmeyi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…