- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.421
Ben de tik yok. Cinsiyet kesinlesmesi icin ayrintiliyi bekledim. Kesinlesti ama bende heves kalmadi nedense. Sanki onuncu cocugumu doguruyorum. Her sey de o kadar hevessiz ve isteksizim ki.Amiiiinn. Ooooo bizim çoktan hazır ismiyle hitap ediyoruz bile. Etrafimizdakiler bile basladi ismini söylemeye.
Bende ilk başlarda ucuyordum nerdeyse şimdi biraz daha sakinledim. Bende hevessizlik genelde birşeyler yapmak isteyipte olumsuz seylerle karşılaştığım zaman hemen sogurum.Ben de tik yok. Cinsiyet kesinlesmesi icin ayrintiliyi bekledim. Kesinlesti ama bende heves kalmadi nedense. Sanki onuncu cocugumu doguruyorum. Her sey de o kadar hevessiz ve isteksizim ki.
İnsallah canim. Kizi erkegi onemli degil allah hayirli evlat versin. Bu arada benim aklimda hala isim yok.
Olumsuz bir seylerle karsilasmadik cok sukur ama niye boyle oldum anlamiyorum.Bende ilk başlarda ucuyordum nerdeyse şimdi biraz daha sakinledim. Bende hevessizlik genelde birşeyler yapmak isteyipte olumsuz seylerle karşılaştığım zaman hemen sogurum.
Ay ben hayatta birakamam. Ona biraksam gercekten cok eski ve kotu isimler koyar. Beraber koymak istiyorum ama esim bu kez de benim begendiklerime hic yanasmiyor. Karsilikli memnuniyetsizligimiz yuzunden hevesim kalmadi.Aynen bizde daha hala isim bulamadik. Daha dogrusu babamiz pek kafa yormuyor. Cocuklarimizin isimlerinden baba sorumluymus o yuzden ona birakiyorum bu gorevi
bence puset oto koltuğu denen şey, ana kucağı da şu tiny love gibi ev tipi kullanılanlar
ben hep böyle düşünüyorum ama
çok para vermek istemiyorsan tutumlu anneye bak canım.orada hiç kullanılmamış veya az kullanılmış satıyorlar
Amiiiinn. Ooooo bizim çoktan hazır ismiyle hitap ediyoruz bile. Etrafimizdakiler bile basladi ismini söylemeye.
Merhaba :) gecen konulari takip edemedim ama uyku hali hala devam eden varmi ?
Ay ben hayatta birakamam. Ona biraksam gercekten cok eski ve kotu isimler koyar. Beraber koymak istiyorum ama esim bu kez de benim begendiklerime hic yanasmiyor. Karsilikli memnuniyetsizligimiz yuzunden hevesim kalmadi.
Ben prensime Toprak adını koycam babası seçti , ilki de Mehmet Çınar ben kurmuştum adınıbu arada şimdi de ilk yeleğimi yaptım bende toprak beye
Amin canım inşallahPapyonunu sevsinler Allah'im gule gule giymeyi nasip etsin insAllah!
Biz de koyduk ismini :)) öyle bahsediyoruz.
Ama etrafımızdaki kimse beğenmiyor
Bari şu olsun bari bu olsun diyip duruyorlar
Bence biz bu konuda cok cahiliz:) biran once aydinlanmamiz lazim
Bu siteyi ilk defa duydum guvenilir mi acaba
Bizimki de hazir :)
Ben ben
Katılıyorum canım bir avmye gittiğinde 3 saat uyuyacak belki o arabada rahat etmesi rahat sürülmesi çok önemli ve küçücükken güvenliBen bebek arabası işini hallettim ama sizlere de bi kaç bişey söylicem nacizane fikrim;
Araba seçerken kolay kapanması, hafifliği,bütçeye göre seçilmesi bunlar önemli şeyler ama saatlerce gezicez dolaşıcaz cocuklar içinde uyucak uzun süreler oturcak yani seçerken ağırlığından kolay kapanmasından ziyade güvenlik, arabanın içinin konforu çok daha önemli.. örneğin arabayı sürerken bebeğin sallanmaması yani tekerleklerinin ona göre olması falan.. ben yapı olarakta biraz fazla detaycıyım o yüzden böyle özelliklere çok takıldım eşim de bunlar hantal ağır dedi ama varsın eziyeti ben çekeyim cocuk rahat etsin dedim..
Canım geçmiş olsun üşümüş olabilirsin. Tansiyon oynaması çok olur hamilelikte. Gaz ishal vs olabilir. Bir de bu aylarda kasılma sancı dedikleri şey hafif hafif olması normalmiş. Düzenli ve sık olmadığı sürece sorun yokmuş.Kızlar günaydın güne ağrıyla başladım daha doğrusu uyandıktan bir süre sonra karnımda ağrı hissettim wcye gittim sonra yine ağrım oldu tekrar wcye gittim ayaklarım üşüdü herhalde ondan karnım ağrıypr diye düşünüp çorap giydim ama arada yine karnım ağrıyor Allah korusun sancı böyle bişeymi ben hiç bilmiyorumda çok korkuyorum
Evet canım bence giyemezler kısa kollu. Mayıs ayı komple soğuk haziran da bir nebze. Temmuza anca giyebilirler :)0-3 ay, yenidoğanları falan uzun kollu almak lazım değil mi
Yok düzenli falan değildi canım ama baya korktum ve nerdeyse tüm gün onun olumsuzluğu üzerimdeydi çok etkilendim allahım hiçbirşeyimiz hazır değil ben hazır değilim yavrum çok küçük diyip durdumKatılıyorum canım bir avmye gittiğinde 3 saat uyuyacak belki o arabada rahat etmesi rahat sürülmesi çok önemli ve küçücükken güvenli
Olması çok önemli. Tanıdığımın çocuğu düştü arabaya takılı pusetten. Allah korusun. Çok dışarıya çıkmayacak tepe bayır geçmeyeceklere baston da yetebilir tabi.
Canım geçmiş olsun üşümüş olabilirsin. Tansiyon oynaması çok olur hamilelikte. Gaz ishal vs olabilir. Bir de bu aylarda kasılma sancı dedikleri şey hafif hafif olması normalmiş. Düzenli ve sık olmadığı sürece sorun yokmuş.
Evet canım bence giyemezler kısa kollu. Mayıs ayı komple soğuk haziran da bir nebze. Temmuza anca giyebilirler :)
Aynen cnm uzun kollu al0-3 ay, yenidoğanları falan uzun kollu almak lazım değil mi
Aynen öyle Can'ım ben de gıcık oluyorumCanım zaten etrafa hangi ismi söylersen söyle beğenmeyecek. Bizim söylediklerimizin daha bir tanesini beğenen olmadı yok o ne öyle yok dalga geçerler yok söylemesi zor yok güzel değil. Sahabe ismi söyledim bir keresinde ne öyle anlamsız abuk subuk isim dediler, dedim sahabe ismi hemen sustular. Ön yargı çok insanlarda. Senin kendi çocuğun sen ne istiyorsan onu koy içine sinsin bir ömür o isimle yaşayacak sonuçta çocuk. Böyle herşeye kulp bulanlara bir gıcık oluyorum ki.
Aynen ben de kolayca buluruz sanmistim :) ama olmuyor. Ammar ismi guzel ama gercekten turkiye de konulacak isim degil. Herkes dalga gecer. Malum bizim insanimiz oek sever dalga gecmeyi :/Evet tabi her iki tarafta memnun olmali. Bende begendigim isimlerden saydim hepsine yok o olmaz yok oyle yaramaz bi tanidigim vardi felan diyor isin icinden cikamadik bende artik isim soylemiyorum. Sahabelerden guzel isimler var ama cok arapca gibi yani bizim turk insani biraz anlamaz diye kabul edemiyorum (Muaz & Ammar). En son da bi akrabamiz Emin ismini soyledi onuda begendik Peygamber efendimizin isimlerindenmis bilmiyordum. Daha netlestiremedik yani. Isim konusunda bukadar zorlanacagimizi dusunmemistim diyorum esimde diyor ben zorlamadimki kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?