Kızlar yardım edin çıldırmak üzereyim...Şimdi ben bu aile hekimini Bimer e şikayet ettim ya, sonra gittim sağlık ocağına aile hekimimi değiştirmeye, bi arkadaşımın hem komşum hem aynı okulda çalışıyoruz doktoru çok iyi diye bahsediyordu gittim onunla konuşmaya, aramızda sorun oluyor değişiklik yapamayız diyor, birbirimizin hastasını almak doğru değil diyor, e adam beni istemiyor misafir hastama bakmıyor ben de onu istemiyorum...yeni bi sağlık ocağı açılmış cehennemin dibinde oraya gidin istediğiniz doktoru seçin diyor...burası benim evimle okulumun arasında sabah boş dersimde rahatça gidip kan veriyordum daha doğumdan sonra da bir sürü aşı vs var...bu nasıl bir zulümdür ya çıktım ağladım ağladım sinirlerim bozuldu adam ben Gökhan beyin hastasını alamam diyor...iyi Gökhan bey beni böyle oyuncak etsin yerden yere çalsın...şu anda gidecek bir doktorumuz yok ya düsünebiliyor musunuz...ben napayım kızlar...Bimer den de cevap gelmiş doktorla görüşüldü falan diye ne görüşüldü adam imparator gibi davranıyor bakmıyorum deyip gönderiyor...