2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kesinlikle öyle kafa dağıtmaya da bire bir :anneadayı:
bende çok seviyorum öyle şeylerle uğraşmayı.kendin yapınca daha güzel oluyo hem. bende neler yapacağıma karar verdi..kapı süsü hediyelik magnet bide emzirme yastığı ile emzirme önlüğün hepsi uyumlu olsun diye hepsini kendim yapcam.bide isimli emzik zinciri istiyorum.isim belli değil ama dün harflerini çinden aldım.100 tane harf varmış içinde artik istediğim ismi verebilirim oğluma :KK76:

bence puset oto koltuğu denen şey, ana kucağı da şu tiny love gibi ev tipi kullanılanlar
ben hep böyle düşünüyorum ama :deli:
Değilmiş Can'ım öyle. BİRÇok kişi öyle kullanıyor ama tabi.
Oto koltuğu gibi olan seyde anakucağı. Puset de bebek arabası. Tiny love ev tipi anakucağı.

Kızlar günaydın güne ağrıyla başladım daha doğrusu uyandıktan bir süre sonra karnımda ağrı hissettim wcye gittim sonra yine ağrım oldu tekrar wcye gittim ayaklarım üşüdü herhalde ondan karnım ağrıypr diye düşünüp çorap giydim ama arada yine karnım ağrıyor Allah korusun sancı böyle bişeymi ben hiç bilmiyorumda çok korkuyorum
Aman Allah korusun Can'ım. Üşütmüş olabilirsin. Kabızlık veya ishal gibi bir seyden de olabilir belki.

artık alışveriş yapabilicem ama şimdi de ne alacağımı bilemiyorum :deli:
Sen bi başla almaya. O zaman kendini nasıl durduracağını bilemeyeceksin :KK45:

artık alışveriş yapabilicem ama şimdi de ne alacağımı bilemiyorum :deli:
Bikac takım hastane çıkışı, bikac tane alt üst takım, birkaç tane tulum,iç zibin banyo küveti kovası şampuanı al al bitmez canimm asla şimdiden pembisler :)

Kızlar bşy sorcam, ben totalde 9 kilo almışım. 50 ile hamile kaldım 59 olmuşum. Ama boyuma göre ideal kilomun 56 olması lazım zaten. Şimdi ben 9 kilo aldım diye mi sayacam yoksa 3 kilo aldım diye mi /: Sonuçta 6kilo eksiğim varmış ya (:

sofiarya sofiarya sen hm den alışveriş yapmıştın değil mi
zıbınları tulumları falan kaç aylık aldın
1-2-4-6 diye gidiyor ya, 1 çok mu minnak olur iç zıbın için

Selam hanimlar umarim herkes iyidir saglikli ve bol tepikli bir hafta diliyorum surekli giremsemde takipteyim :) yazilanlari bir bir okuyorum bende ufaktan alisveris yapmaya basladim tabi ablasindan kalanlarda var minik prensesime ama ihtiyac bitmiyor 0-3 den se 3-6 ay ve patiksiz takimlar ve citcitli badyler stoklayin derim cunku bebekler cok cabuk buyuyor bir kez bilemedin iki kez giyebiliyolar 0-3 aylik kiyafwtleri tecrube olarak bilgilendirmek istedim ayrica besik konusunda ben ilk kizima goze cok hos geliyor diye sepet besik almistim 1 yasina kadar anca kullanabildik sonrasi hem sigmadi hemde dusme tehlikesi cok fazlaydi hareketlenince cok guvenli gelmedi akebinde buyuyen karyola besik almistim oda dusunmeyen annelere tavsiyem park yatak tavsiye edebilirim hem kullanisli hemde katla koy istwsigin yere gotur ve uzun soluklu kullanilabilir bizim minnakda allah nasip ederse ablasinin sepet besiginde yaticak 1 yasa kadar sonrasi onada buyuyen karyola besik dusunuyorum .

Canım ben cumaya kadar okur burdan yazarım
Kızlar cüzünü okumayanlar bir an önce bitirse güzel olur. Duasını yaptirayim.

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi

1.cüz Annona:sampiyon:
2.cüz ayse1995:sampiyon:
3.cüz weryew:sampiyon:
4.cüz ftmkya:sampiyon:
5.cüz hiye:sampiyon:
6.cüz deli mavi prenses:sampiyon:
7.cüz @betulcemre
8.cüz NRYSYN:sampiyon:
9.cüz Fonetik Fonetik
10.cüz @yesilkubbe
11.cüz @elanurylmz
12.cüz zeynosrkn84:sampiyon:
13.cüz toist:sampiyon:
14.cüz @wisne83
15.cüz @Zeyno1979
16.cüz loveren:sampiyon:
17.cüz. @Mavi0411
18.cüz minikmucizem61:sampiyon:
19.cüz hayatimm70:sampiyon:
20.cüz gokfer:sampiyon:
21.cüz @pedike
22.cüz kardelen384:sampiyon:
23.cüz @m3rf392
24.cüz pembehelvam:sampiyon:
25.cüz hayatimm70:sampiyon:
26.cüz dilaraginosss:sampiyon:
27.cüz uykucu sirine:sampiyon:
28.cüz uykucu sirine:sampiyon:
29.cüz elifahsen:sampiyon:
30.cüz elifahsen:sampiyon:

Kizlar nasil solladi ama erkekleri :) herkes bu sene erkek yili diyor ama alakasi yok. Nesil git gide kiza donuyor. Bundan 20 yil sonra bence yaribyariya fark olur :)

Kizlar nasil solladi ama erkekleri :) herkes bu sene erkek yili diyor ama alakasi yok. Nesil git gide kiza donuyor. Bundan 20 yil sonra bence yaribyariya fark olur :)
Evet ilk başlarda bende erkek yılı galiba diyordum. Ama şimdi hep kız duyuyorum. Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.

Back
X