evet HM den aldım bayaa bişey;birtek üzerinde girl power yazan pembikli bir takım vardı onu 0-1 aldım doğar doğmaz giyydiririm ;bi de 3500gr dan büyük bebe dogurmam nasıl olsa diye

onun dışında çıtçıtlı badileri ve birkÇ tane alt aldıklarımı 2-4 aldım şimdi ikili takım tulumlar var onlardan alacam onları da 2-4 alırım,ilk dogdugunda biraz bol gelecekler ama 1aylık olunca o 2-4 olanlar güzel olur. 3ay idare eder. 0-1 olanlar 50cm
2-4 olanlar 62cm. 50cm dogursam ayda ortalama 4cm uzaasa 3.ayda 62cm olur. 2-4 numara olanları ilk 3ay rahat rahat giyer,öyle düşün

HM için alışverişte 2-4 uygundur. mothercare için ilk 3ay yenidoğan boyunu çok rahat giydirebiliyorsun. carter's a baktım ama ı-ıhhh beğenmedim yani fiyat performans açısından ederi değil,öyle yumuşacık oluyor demişlerdi ama mangodan aldıgım badiler carters dan daha yumuşak kesinlikle oraya da bir bak mutlaka

GAP e de baktım ama indirim kısmında bişey kalmamıştı normal sezonda uçuk pahalı zaten ordan bişey almadan çıktım

HM gayet mantıklı şu aşamada;bir de işte hiç tahmin etmezdim ama MANGO nun yenidoğan serisine kesinlikle bayıldımmmmmm yumuşacıkklar