Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Yaa bende hamburgerde çok yiyom pizzada kısır çiğ köftede yapıyom patates salatası da yiyorum hatta aylardır kola içmiyodum son 2 gündür biraz kolada içiyom 😅 şekeri daha ölçmedik biz ama sorun olsaydı söylerdi heralde doktor tiroid için düzenli kan veriyorum sonuçta 😂
Ooooh afiyet olsun yarasın kizimizaaa 😍😘

Kızlar ben coğu kız isimlerine bayılıyorum ya aklım karışıyor hala ama tabikide favorim "Asel" şuan ama size beğendiklerimide yazıym siz nediyorsunuz bi yorumlayın bakıym☺️🌸
•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
2 Yaşında abisi var ve ismi "Yunus"
sizce hangi isimi koyabilirim yardımm🩷
Valla benim duru adındaki tüm ogrencilerim sarışın beyaz tenli çok minnoş kızlardi 😍

Kızlar ben coğu kız isimlerine bayılıyorum ya aklım karışıyor hala ama tabikide favorim "Asel" şuan ama size beğendiklerimide yazıym siz nediyorsunuz bi yorumlayın bakıym☺️🌸
•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
Canım ben Asel i çok istiyorum eşim istemiyor
İkimizin de içine sinmeli sonuçta
Yaren nasıl senin için

Ben zor da dalıyorum canım eskiden küt diye uyurdum uyuyakalırdım hemen yemekten sonra .Şimdi uykum gelmiyor sabahın köründe ayaktayım 🤣
Canım havalar çok aşırı sıcak ondandır haftaya serinleyecek inşallah uykun düzene girecek

•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
Eylül ve ada çok güzel ❤️ duruyu da çok beğeniyorum ama bu aralar çok duydum gibi etraftan o yüzden bilemedim 🤷‍♀️ asel pek benlik değil 😊

Haklısın canım gerçekten öyle. Bundan sonra kendimi rahat bırakacağım bu da bana ders olsun ☺️
Benim ilk hamileliğim ama çok araştırıyorum bende ilk hissedip bi hafta hiç hissetmedim biraz araştırınca normal olduğunu anladım şimdide bazen hissettiriyor bazen hiç belli olmuyor daha erken düzenli hissetme için diye takmıyorum artık bende☺️ sağlıkla büyüsünler inşallah bebişlerimiz🥰

•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
Sen Pınar ı da bı düşün

Ooooh afiyet olsun yarasın kizimizaaa 😍😘
Ama her zaman değil ya 😅 yani korede çok türk yemeği alternatifim olmuyor eşimin koreli olması sebebiyle. Gündüz türk akşam kore mutfağı takılıyoruz ama doktoruma özellikle yeme dediğiniz bişey varmı dediğimde yoo biz kısıtlamıyoruz istediğini yiyebilirsin acı oranına dikkat ederek demişti 😅biraz ona güveniyorum ama bu aralar iştahım çok açıldı normal değil yani 😅 bi ben iştahlı değilimdir dimi 😅

Kızlar göbüşler büyüdükçe giyecek bir şey bulamıyorum ve bu benim canımı sıkıyor hep aynı şeyleri giyip duruyorum 😞 nerelerden neler alıyorsunuz sıcaklar yüzünden alışverişe çıkmıyorum hep bebişlere almayalım kendimize de alalım😅😅

Back
X