- 29 Kasım 2023
- 1.253
- 733
- 43
- Konu Sahibi annabelica
- #20.441
Hamileliğimin başından beri muzdan tiksiniyorum yiyemiyorum.Hala da öyleyim.Kuruyemiş yeni yeni yemeye başladım ( ondan da tiksinmiştim ) sadece kaşar yiyordumbunları yerim artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğimin başından beri muzdan tiksiniyorum yiyemiyorum.Hala da öyleyim.Kuruyemiş yeni yeni yemeye başladım ( ondan da tiksinmiştim ) sadece kaşar yiyordumbunları yerim artık![]()
Ooooh afiyet olsun yarasın kizimizaaaYaa bende hamburgerde çok yiyom pizzada kısır çiğ köftede yapıyom patates salatası da yiyorum hatta aylardır kola içmiyodum son 2 gündür biraz kolada içiyomşekeri daha ölçmedik biz ama sorun olsaydı söylerdi heralde doktor tiroid için düzenli kan veriyorum sonuçta
![]()
Valla benim duru adındaki tüm ogrencilerim sarışın beyaz tenli çok minnoş kızlardiKızlar ben coğu kız isimlerine bayılıyorum ya aklım karışıyor hala ama tabikide favorim "Asel" şuan ama size beğendiklerimide yazıym siz nediyorsunuz bi yorumlayın bakıym
•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
2 Yaşında abisi var ve ismi "Yunus"
sizce hangi isimi koyabilirim yardımm![]()
Canım ben Asel i çok istiyorum eşim istemiyorKızlar ben coğu kız isimlerine bayılıyorum ya aklım karışıyor hala ama tabikide favorim "Asel" şuan ama size beğendiklerimide yazıym siz nediyorsunuz bi yorumlayın bakıym
•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
Aynen daha şimdiden bizi yönlendiriyor pitirciklarAşko bunu bilmiyordumgece zaten karnımda bir huzursuzluk çekme gibi bir şey vardı bak bundan olabilir
![]()
Canım havalar çok aşırı sıcak ondandır haftaya serinleyecek inşallah uykun düzene girecekBen zor da dalıyorum canım eskiden küt diye uyurdum uyuyakalırdım hemen yemekten sonra .Şimdi uykum gelmiyor sabahın köründe ayaktayım![]()
Eylül ve ada çok güzelKızlar ben coğu kız isimlerine bayılıyorum ya aklım karışıyor hala ama tabikide favorim "Asel" şuan ama size beğendiklerimide yazıym siz nediyorsunuz bi yorumlayın bakıym
•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
Canım benim onla ilgisi yok sanırım çünkü klimalı yerde yatıyorum 26 derece filan yapıyorum üşütmemek için .Bebiş beni erken hazırlıyor sanırım.Canım havalar çok aşırı sıcak ondandır haftaya serinleyecek inşallah uykun düzene girecek
Evet geldiler bayıldım hepsineÇok güzelmiş bunlar![]()
Ahh bu eşlerYa ben Duru ismine bayılıyorum. Hatta evlenmeden önceden beri aklımda ama eşim istemedi![]()
Benim ilk hamileliğim ama çok araştırıyorum bende ilk hissedip bi hafta hiç hissetmedim biraz araştırınca normal olduğunu anladım şimdide bazen hissettiriyor bazen hiç belli olmuyor daha erken düzenli hissetme için diye takmıyorum artık bendeHaklısın canım gerçekten öyle. Bundan sonra kendimi rahat bırakacağım bu da bana ders olsun![]()
Pınar ismini de çok beğeniyorum ben bak saf masum bı isimAhh bu eşler
bende duruyu da begeniyorum benim kafamda bir kac isim var ama eşime begendiremiyorum insallah dogmadan isim buluruz bizde
Sen Pınar ı da bı düşünKızlar ben coğu kız isimlerine bayılıyorum ya aklım karışıyor hala ama tabikide favorim "Asel" şuan ama size beğendiklerimide yazıym siz nediyorsunuz bi yorumlayın bakıym
•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
Ama her zaman değil yaOoooh afiyet olsun yarasın kizimizaaa![]()
evet pınar da guzelmis eşim bey de begenirsePınar ismini de çok beğeniyorum ben bak saf masum bı isim
demiii yaa ikinci favorimdi buda evlendiğimden beri beğendiğim isim
kız bende bendeee bayılırdım hep bu ismeYa ben Duru ismine bayılıyorum. Hatta evlenmeden önceden beri aklımda ama eşim istemedi![]()
Allahtan kaşarı yemissin bendr kaşarı cok değil arada ama muz ve cerezi cok yedimHamileliğimin başından beri muzdan tiksiniyorum yiyemiyorum.Hala da öyleyim.Kuruyemiş yeni yeni yemeye başladım ( ondan da tiksinmiştim ) sadece kaşar yiyordum![]()
off eriyorum şuan bende hep öyle hayal ettimValla benim duru adındaki tüm ogrencilerim sarışın beyaz tenli çok minnoş kızlardi![]()