2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ssedmikraska Ssedmikraska peri masali peri masali pembekakule pembekakule tek olmadığıma sevindim kızlar ama bu nefes darlığı cabuk yorulmak için erken değil mi ya daha 5.5 aylık olduk bunun 8 aylığı var 9 aylığı var bi çözüm bulmak lazım ama ne
Oglum da 8 aylık gibiyken böyle oluyordum yaz ayıydı sıcaklardan diye düşünüyordum.

Hanımlar herkese merhaba :KK200: Bayadır gelemedim e geçmişi de okuyayım derken baya zaman geçti :halay: umarım herkes ve bebişler iyidir :nazar: Yarın kontrolüm var , şeker testi yapılacak mı hiç bilmiyorum doktorumu dinlerim büyük ihtimalle. Oğlumun ismi hala piyasada Yok :bicak: hergün birşey söylüyor ertesi güne vazgeçiyoruz . Bebek odası ve beşiği dışındaki alışverişimizi bitirdik çok şükür. Çok kafa karıştırmamak planlı olmak gerekiyor . Yenidoğan, 0-3 ay , 3-6 ay olarak üç grup yapıp kıyafet alışverişini de yaptım. E Bebek lcw Civilim markalarından kampanyalar iyi denk geldi diyebilirim :emir_bebek: ama sanırım Doğuma kadar bi kaç parça daha alırım duramam :oops: beşik olarak anne yanı Chicco next to me istiyorum ama fiyatı fazla geliyor kampanyada yakalayan oldu mu yada gören olursa beni mutlaka etiketlesin lütfen :KK19:

Fiyat sordun mu yoksa ya ne kadarmış
Ben yatak süslerine BAyıldım ama gittigidiyorda uyguna satılıyor en kötü ordan alsam da hevesimi mi kırsam diye düşünmüyor değilim :)

Yok canım sormadım ama pahalıdır kesin platin gold paket yazdığına göre :dondurma:

Cok sagolun.Ölenler riskli grup olarak adlandırıyoruz dedi doktorumuz. Karaciğer hastaları kanserli hastalarda kayıplar yasanıyormus bu hastaliktan. Zaturreye cevirme sansi oluyormus. Dısarda mikrop alınmaz diyor doktorumuz eve gelen birinden almis olabilirsiniz dedi şu günlerde kapalı alanlardan uzak durmak gerekiyor aslında.
Haklısınız onları çok daha fazla etkiliyordur Allah korusun ya. Biz de kızımızı kapalı oyun parkına götürecektik ama vazgeçtik öyle ortamlarda da çok virüs oluyor çünkü :(

Hanımlar herkese merhaba :KK200: Bayadır gelemedim e geçmişi de okuyayım derken baya zaman geçti :halay: umarım herkes ve bebişler iyidir :nazar: Yarın kontrolüm var , şeker testi yapılacak mı hiç bilmiyorum doktorumu dinlerim büyük ihtimalle. Oğlumun ismi hala piyasada Yok :bicak: hergün birşey söylüyor ertesi güne vazgeçiyoruz . Bebek odası ve beşiği dışındaki alışverişimizi bitirdik çok şükür. Çok kafa karıştırmamak planlı olmak gerekiyor . Yenidoğan, 0-3 ay , 3-6 ay olarak üç grup yapıp kıyafet alışverişini de yaptım. E Bebek lcw Civilim markalarından kampanyalar iyi denk geldi diyebilirim :emir_bebek: ama sanırım Doğuma kadar bi kaç parça daha alırım duramam :oops: beşik olarak anne yanı Chicco next to me istiyorum ama fiyatı fazla geliyor kampanyada yakalayan oldu mu yada gören olursa beni mutlaka etiketlesin lütfen :KK19:
Anne yani icin bende cok begeniyorum bu besigi ama sanirim 6 aya kadar kullaniliyormus.Ben hemen oda yapmayida dusunmuyorum.kendi evimiz olursa ozaman ama sen oda yapacaksan cok guzel bir Anne yani secimi bence.950tl ye de Satan var 700tl ye de.e-bebekte subat indirimi olur insallah.

Kızlar bugün alışveriş yapayım biraz dedim sevamwdin pişik kremini mendil banyo kovası ve maşrapayı ebebekten verdim haftasonuda kargo bedava 50₺ üstüne.ben oradan pişik kremini 28.90₺ ye aldım mağazalarda 34.90₺ye sordum mendilleride aynı marka 10₺ uyguna almışım isterseniz ebebeke bir bakın fiyat karşılaştırma şansınız varsa uygun gördüğünüzü alabilirsiniz

Canım görüştük 35 tanesi için 190₺ diyor biraz araştırayım birde kendim yaparsam maliyeti ne olur onu çıkarayım ona göre karar vercem

Tabi canım hemen karar verilmez bir kaç yere daha fiyat sor malzemeleri kendin alınca ne olur hesapla . Sonuçta para kolay kazanılmıyor :))

Ssedmikraska Ssedmikraska peri masali peri masali pembekakule pembekakule tek olmadığıma sevindim kızlar ama bu nefes darlığı cabuk yorulmak için erken değil mi ya daha 5.5 aylık olduk bunun 8 aylığı var 9 aylığı var bi çözüm bulmak lazım ama ne
Oglum da 8 aylık gibiyken böyle oluyordum yaz ayıydı sıcaklardan diye düşünüyordum.
Kalbim ağzımda atıyor azıcık evde iş yapsam normal canım bunlar endişeli etme... Yormamaya çalışın kalp zaten fazla çalışıyor

Kızlar ben de bunlardan düşünüyorum kuzenim yapıyor sabun, koku falan da var isterseniz bakın instagramdan

Eklentiler

• SmartSelectImage_2018-01-21-17-18-03.webp
    SmartSelectImage_2018-01-21-17-18-03.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 87
  • SmartSelectImage_2018-01-21-17-15-33.webp
    SmartSelectImage_2018-01-21-17-15-33.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 98
Eee bukadar alış veriş yapan olunca indim alt kata ve eşyaları ayırma kararı aldım ne var ne yok diye malum oğlandan kıza geçiş.... Rabbimden sabır diliyerek başladım ve ayırdım ihtiyacı olan aileler var bursa onlara vericem kullanmayacaklarımı ama neyi farkettim biliyomusunuz en çokta o tuhafıma gitti ben oğluma hep kızın giyebilceği şeyler almışım bu da bi hikmet dedim kendi kendime... Şimdi oğlum olsa daha mavi alırdım demekki kısmet işi... ALLAHIN HİKMETİNE SUAL SORULMAZ.... Buarada benim herşey tammış sadece banyo küveti ve Kova falan eksik fort bebenin rengi biraz düşünüyor grinin üstüne bebek mavisi bir şekil var o şekli pembeye çevirmek istiyorum onunla uğraşırım biraz.

Anne yani icin bende cok begeniyorum bu besigi ama sanirim 6 aya kadar kullaniliyormus.Ben hemen oda yapmayida dusunmuyorum.kendi evimiz olursa ozaman ama sen oda yapacaksan cok guzel bir Anne yani secimi bence.950tl ye de Satan var 700tl ye de.e-bebekte subat indirimi olur insallah.
canımben mecbur oda yapıcam yatak odam çok ufak kendi şifonyerim bile odama suğmadı başka odaya koydum yoksa masraf yani aklımda yoktu . Odası dışında anne yanı koycam yatak ucuma ama anne yanının asıl amacı sık sık anneme ve eşimin çalıştığı şehire gitmemden dolayı arabaya atar götürürüm çocuk uykuda yabancılık çekmez diye istiyorum anne yanını. Yazın evde olmıcam 6-7 ay çünkü o sebeple. İnşallah e bebekte indirimi kaparım :KK49:

Kalbim ağzımda atıyor azıcık evde iş yapsam normal canım bunlar endişeli etme... Yormamaya çalışın kalp zaten fazla çalışıyor

Canım endişe etmiyorum da totomu kaldırıp bi iş yapamıyorum gelecek de ne olcaz e bide oglum 28 aylık biraz zıpır.
Dün doğum gününe gittik. Konusurken bile nefes nefese kalıyorum Durup durup sen niye zor nefes alıyorsun diye soruyorlar. Sinirlerim zıpladı.
Aslen burnumda kemik var ve sesli nefes alıyorum ve tabii biraz da zor. Onunda etkisi vardır herhalde nefesimin kesilmesine

canımben mecbur oda yapıcam yatak odam çok ufak kendi şifonyerim bile odama suğmadı başka odaya koydum yoksa masraf yani aklımda yoktu . Odası dışında anne yanı koycam yatak ucuma ama anne yanının asıl amacı sık sık anneme ve eşimin çalıştığı şehire gitmemden dolayı arabaya atar götürürüm çocuk uykuda yabancılık çekmez diye istiyorum anne yanını. Yazın evde olmıcam 6-7 ay çünkü o sebeple. İnşallah e bebekte indirimi kaparım :KK49:
Merhaba ben anne yani besik soo baby aldim next to me nin aynisi cok daha uyguna aldim bi google an bakin isterseniz

Evet bu sartlarda mantiklisi bu zaten.gozume takilirsa indirim haber veririm sana canim.

Back
X