- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
- #20.381

Oglum da 8 aylık gibiyken böyle oluyordum yaz ayıydı sıcaklardan diye düşünüyordum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyat sordun mu yoksa ya ne kadarmış
Ben yatak süslerine BAyıldım ama gittigidiyorda uyguna satılıyor en kötü ordan alsam da hevesimi mi kırsam diye düşünmüyor değilim :)
Canım görüştük 35 tanesi için 190₺ diyor biraz araştırayım birde kendim yaparsam maliyeti ne olur onu çıkarayım ona göre karar vercemPazar ya bugün geç döner belki ama döner yani :) Söyleseydin 10-15 de olsa düşerdi
Haklısınız onları çok daha fazla etkiliyordur Allah korusun ya. Biz de kızımızı kapalı oyun parkına götürecektik ama vazgeçtik öyle ortamlarda da çok virüs oluyor çünküCok sagolun.Ölenler riskli grup olarak adlandırıyoruz dedi doktorumuz. Karaciğer hastaları kanserli hastalarda kayıplar yasanıyormus bu hastaliktan. Zaturreye cevirme sansi oluyormus. Dısarda mikrop alınmaz diyor doktorumuz eve gelen birinden almis olabilirsiniz dedi şu günlerde kapalı alanlardan uzak durmak gerekiyor aslında.
Nerdeyse 5.5 tl demiş biraz fazla değil mi canım. Ben çikolata yaptıracağım sadece yaCanım görüştük 35 tanesi için 190₺ diyor biraz araştırayım birde kendim yaparsam maliyeti ne olur onu çıkarayım ona göre karar vercem
Walla banada pahalı geldi canım kargo bedava diyor ama fazlasıyla kargo parasını ekliyor zaten üstüne.Nerdeyse 5.5 tl demiş biraz fazla değil mi canım. Ben çikolata yaptıracağım sadece ya
Anne yani icin bende cok begeniyorum bu besigi ama sanirim 6 aya kadar kullaniliyormus.Ben hemen oda yapmayida dusunmuyorum.kendi evimiz olursa ozaman ama sen oda yapacaksan cok guzel bir Anne yani secimi bence.950tl ye de Satan var 700tl ye de.e-bebekte subat indirimi olur insallah.Hanımlar herkese merhabaBayadır gelemedim e geçmişi de okuyayım derken baya zaman geçti
umarım herkes ve bebişler iyidir
Yarın kontrolüm var , şeker testi yapılacak mı hiç bilmiyorum doktorumu dinlerim büyük ihtimalle. Oğlumun ismi hala piyasada Yok
hergün birşey söylüyor ertesi güne vazgeçiyoruz . Bebek odası ve beşiği dışındaki alışverişimizi bitirdik çok şükür. Çok kafa karıştırmamak planlı olmak gerekiyor . Yenidoğan, 0-3 ay , 3-6 ay olarak üç grup yapıp kıyafet alışverişini de yaptım. E Bebek lcw Civilim markalarından kampanyalar iyi denk geldi diyebilirim
ama sanırım Doğuma kadar bi kaç parça daha alırım duramam
beşik olarak anne yanı Chicco next to me istiyorum ama fiyatı fazla geliyor kampanyada yakalayan oldu mu yada gören olursa beni mutlaka etiketlesin lütfen
![]()
Canım görüştük 35 tanesi için 190₺ diyor biraz araştırayım birde kendim yaparsam maliyeti ne olur onu çıkarayım ona göre karar vercem
Walla banada pahalı geldi canım kargo bedava diyor ama fazlasıyla kargo parasını ekliyor zaten üstüne.
Kalbim ağzımda atıyor azıcık evde iş yapsam normal canım bunlar endişeli etme... Yormamaya çalışın kalp zaten fazla çalışıyorSsedmikraska
peri masali
pembekakule tek olmadığıma sevindim kızlar ama bu nefes darlığı cabuk yorulmak için erken değil mi ya daha 5.5 aylık olduk bunun 8 aylığı var 9 aylığı var bi çözüm bulmak lazım ama ne
Oglum da 8 aylık gibiyken böyle oluyordum yaz ayıydı sıcaklardan diye düşünüyordum.
canımben mecbur oda yapıcam yatak odam çok ufak kendi şifonyerim bile odama suğmadı başka odaya koydum yoksa masraf yani aklımda yoktu . Odası dışında anne yanı koycam yatak ucuma ama anne yanının asıl amacı sık sık anneme ve eşimin çalıştığı şehire gitmemden dolayı arabaya atar götürürüm çocuk uykuda yabancılık çekmez diye istiyorum anne yanını. Yazın evde olmıcam 6-7 ay çünkü o sebeple. İnşallah e bebekte indirimi kaparımAnne yani icin bende cok begeniyorum bu besigi ama sanirim 6 aya kadar kullaniliyormus.Ben hemen oda yapmayida dusunmuyorum.kendi evimiz olursa ozaman ama sen oda yapacaksan cok guzel bir Anne yani secimi bence.950tl ye de Satan var 700tl ye de.e-bebekte subat indirimi olur insallah.
Kalbim ağzımda atıyor azıcık evde iş yapsam normal canım bunlar endişeli etme... Yormamaya çalışın kalp zaten fazla çalışıyor
Merhaba ben anne yani besik soo baby aldim next to me nin aynisi cok daha uyguna aldim bi google an bakin istersenizcanımben mecbur oda yapıcam yatak odam çok ufak kendi şifonyerim bile odama suğmadı başka odaya koydum yoksa masraf yani aklımda yoktu . Odası dışında anne yanı koycam yatak ucuma ama anne yanının asıl amacı sık sık anneme ve eşimin çalıştığı şehire gitmemden dolayı arabaya atar götürürüm çocuk uykuda yabancılık çekmez diye istiyorum anne yanını. Yazın evde olmıcam 6-7 ay çünkü o sebeple. İnşallah e bebekte indirimi kaparım![]()
Evet bu sartlarda mantiklisi bu zaten.gozume takilirsa indirim haber veririm sana canim.canımben mecbur oda yapıcam yatak odam çok ufak kendi şifonyerim bile odama suğmadı başka odaya koydum yoksa masraf yani aklımda yoktu . Odası dışında anne yanı koycam yatak ucuma ama anne yanının asıl amacı sık sık anneme ve eşimin çalıştığı şehire gitmemden dolayı arabaya atar götürürüm çocuk uykuda yabancılık çekmez diye istiyorum anne yanını. Yazın evde olmıcam 6-7 ay çünkü o sebeple. İnşallah e bebekte indirimi kaparım![]()
Gercekten aynisi 've nasil fiyati farkli hayret yani.herkes tutturduguna satiyor.gule gule kullanin huzurlu,saglikli gunlerde.Merhaba ben anne yani besik soo baby aldim next to me nin aynisi cok daha uyguna aldim bi google an bakin isterseniz