2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaa kilo demeyin kızım da 57 ile hamime kalıp 80 civarı doğum yaptım gerçi fazlasını verdim sonra :) Şimdi 55 ile hamile kaldım veeeee 67 olmuşummm wuuuuuu
no olur kızma ama benimle ayni durumda olsan birini görünce sevindim :halay: bende 56 ile kaldım 68 gördüm bebislerimiz sağlıklı olsunlar da inşallah doğumdan sonra veririz

Güle güle giysin yavrun İnş canım ateş ölçer civalı gibisi yok valla ama yeni doğan için zor ama şu dijital ler iyi aslında benim kulaktan ölçer var 130 liiraya almıştım malesef kullanamadım pek ama temassız güzel olabilir canım güle güle kullan

Sağol canım, herkes çok önerdi temassız al kulaktan zor olur diye bende aldım bakalım inşallah sıkıntı çıkarmaz.

Canım park yatağa kalın yatağı neden önermediler. Ben de içine yataştan yarı ortopedik yatak almayı düşünüyordum

Canım bebek için ince daha iyi dediler bende kalın alacaktım. Hem park yatağa ağır gelir dediler hemde bebeğin ağırlığından dolayı ince yeter dediler beni ikna ettiler orda. Halbuki kalın daha pahalıydı satsa satabilirdi bilmiyorum o an ince olanlardan aldım ince ama böyle eğilip büzülmüyor. Baya iyi sertliği falan iyi.

gunaydin kizlar.nasilsiniz?moralim cok.bozuk.8kilo almisim ve 4kiloyuda son 1ayda almisim.istahim cok acik.canim hep tatli seyler istiyor.ne yapayim ne edeyim cok kotuyum :KK43: surekli midrm kaziniyo yaa.gebelik sekerim yok.neden boyleyim o.zaman

Canım aynıyız bugün tartıya çıktım hemde sabah aç karna 8 kilo almıştım tam. Bunun 4 ü son ay aynı senin gibi. Kendimi durduramıyorum aslında ekmek abur cubur tatlı yemiyorum. Sadece çok yemek yiyorum. Masaya oturduğum zaman gözüm dönüyor ama bugünden itibaren dikkat etmeye çalışacağım. Harekette etmiyorum ben işimde masa başı hep oturuyorum belkide ondan çok aldım bilmiyorum ama artık dikkat etme vakti geldi diye düşünüyorum çünkü gece çok zorlanıyorum midem çok kasıyor beni :(

Kolonya siseleri cok guzel.ama fiyat biraz ucuk geldi bana hatta suslenmemis hali sadece sise baktim tanesi 5 tl yaziyodu

canım ben keçeden balon yapcam magnet.keçelerin ici dolu şekilde olanlara 3 lu balon yapiyorlar.balonların üstüne isim yazabilirsen süper olur ama o zamanda balonların büyük mü olmalı bilemedim

Kızlar bugün rv vardı doktor -kafasına göre bebeğin 1 hafta önde- dedi 25+6 haftalıksın dedi:110:bu bir sorun mu , bir sorun mu var dedim ...hayır hayır gayet iyi dedi...ama şu saat oldu uyuyamıyorum kafama taktım:110: başka bi doktora gider fikrini alırım die düşünüyorum 2 hafta sonra falan..cunku çok sık ultrasona giresim de yok :110:böyle bi durum yaşayan duyan var mi sorun olur mu bu durum ya:110:

canım sıkma canını.benim minnakta normalde 2-3 gün öndeydi.hatta doktor bunu unutmayalım demişti en son kontrolde 1 hafta önde çıktı.doktoruma sorunca "bizim ölçümlerde de hata payı olabiliyor.%100 doğru gibi düşünme.sıkıntı 2 haftadan fazla fark olursa olur" dedi

yani bagirmamak gerektini biliyorum eger bagirursam ogrenme suresini sadece uzatacami onu korkutabilcemi biliyorum. benimki benden utaniyor donunuda inderemedigi icin ustune kacirdi bi denedim tuvalet egitimi sonradan ara verdim. cunku bana hep yok diyor bir dakka sonra gidip kiyafet uzeri isiyor lazimliga oturup . bida bacakdan asa yikayinca bana deli oluyor hic bagirmadim ama bi sure sonra oksurme baslayinca vazgectim. anlattim ama hayir diyor. ama bezine isese hemen rahatsiz oluyor. annecim bezimi degisirmisin diyor. pih koktu yapiyor eliyle burnu tutuyor komik oluyor cok asiri su iciyor gece kac defa suya kalkiyor gunduzde iciyor. bazen deli oluyorum gece uyandiriyor beni su su ama nasil inan 5 dakkada bir diyorum bune bazen yedek aldim sular bitiyor tekrar su aliyoruz mutfakdan uykum kaciyor. bende bakalim bi zamana yazilmis doyorum suanlik ama esim ogretmem icin cok israr ediyor gel gorku kizimdan beter ben kendimi hazir hissetmiyorum.
Kıyamam ya utanmakta biliyor kuzum benim merak etme büyüp seni beyenmeyecek. Benim oğlanlar aldı başını İstanbul a gitti gezmeye.. Eskiden eteğimi bırakmazlardı heyt gidi günler heyyyy

Günaydın güzel anneler...
İnşallah bu çarşamba ailemin yanina gidicem otobüsle ve beni yol tutuyor.
Metpamid dramamine veya emedur dan birini kullanabilir miyim bilginiz var mı?

sofiarya sofiarya canım belki yardımcı olabilirsin.

Günaydın güzel anneler...
İnşallah bu çarşamba ailemin yanina gidicem otobüsle ve beni yol tutuyor.
Metpamid dramamine veya emedur dan birini kullanabilir miyim bilginiz var mı?

sofiarya sofiarya canım belki yardımcı olabilirsin.
dramamine i de emedur u da rahatlıkla albilirsin canım kategorileri B ;) hatta yol için dramemine daha iyi olur sanki :emir_bebek:

Back
X