2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar yaaa:KK42: ayıptır söylemesi ama direk yazıcam vajina dış dudağının yanında beyaz minnak su toplaması gibi bişi çıkmış batıyo acıyo falan aynayla bakayım dedim patlar mı falan bi baktım küçük dil gibi bişi sarkıyo vajina girişinden:KK42: o da nedir yaa:KK42: pooooofffffffffffff :KK42: küçük dudak şişmiş gibi :KK42: kendi doktorum erkek doğum dışında ona pek açamam kendimi gibi yaaa... kadın bi doktora gidicem artk incelesin nerden çıktı bu yaaaa ooooooooffffff:KK42: diğer kabarcık da ne anlamadım batıyo.. aşağı tarafla muhabbetim baya kopuk göbekten dolayı.. hiç sevmiyorum sağlık sorununu hiiiiçccc hele alt tarafta oooooooffffff:KK42:

Slm kızlar
Bu 3 saatte 3 defa su gibi geldi picamam ıslandı sizde olur mu
Yok canim doktorun gorus istersen .
kizlar benim gibi elleriniz ayaklariniz uyusuyormu burnum hergun kanamaya basladi gozleri bazen bulanik goruyor. reflu bendede var geceleri pek uyaymiyorum gunduz hic zaten. sizler nasilsiniz
Hepsi oluyor canim hatta birde hapsuruk var ustuste delirtiyor
gunaydin kizlar.nasilsiniz?moralim cok.bozuk.8kilo almisim ve 4kiloyuda son 1ayda almisim.istahim cok acik.canim hep tatli seyler istiyor.ne yapayim ne edeyim cok kotuyum :KK43: surekli midrm kaziniyo yaa.gebelik sekerim yok.neden boyleyim o.zaman
Hormonlar canim .ele gecjriyo bizi
Yaa kilo demeyin kızım da 57 ile hamime kalıp 80 civarı doğum yaptım gerçi fazlasını verdim sonra :) Şimdi 55 ile hamile kaldım veeeee 67 olmuşummm wuuuuuu
Masallah canim sonradan verebilmen cok iyi ins bende verebilirim.

Kızlar yaaa:KK42: ayıptır söylemesi ama direk yazıcam vajina dış dudağının yanında beyaz minnak su toplaması gibi bişi çıkmış batıyo acıyo falan aynayla bakayım dedim patlar mı falan bi baktım küçük dil gibi bişi sarkıyo vajina girişinden:KK42: o da nedir yaa:KK42: pooooofffffffffffff :KK42: küçük dudak şişmiş gibi :KK42: kendi doktorum erkek doğum dışında ona pek açamam kendimi gibi yaaa... kadın bi doktora gidicem artk incelesin nerden çıktı bu yaaaa ooooooooffffff:KK42: diğer kabarcık da ne anlamadım batıyo.. aşağı tarafla muhabbetim baya kopuk göbekten dolayı.. hiç sevmiyorum sağlık sorununu hiiiiçccc hele alt tarafta oooooooffffff:KK42:
Mantar.olmus olabilirsin muhtemelen bendede şişlik var yürürken bile batıyo şuan yarın kontrolüm var sorucam ben inşallah doktora sende ihmal etme

Yarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin :dua:
Canım banada bir yıl önce iki kez takıldı benimki bayıltılarak yapıldı hiçbirşey anlamadım bayıltmadansa yapılıyor demişti drum ama benim canım çok tatlı olduğu için bayıltmadını istemiştim drum küçük bir operasyon demişti inşallah sende hemencecik atlatacaksın

Şeker yüklemesinin 2. Kanını verdim açlıktan bayılacağım sanırım :bicak::bicak:
Yaninda biri varmi canim tekmisin
Kızlar merhaba. Benim halsizlikle başım dertte. Ayaga kalkmak bile işkence . Hele birde bir iki evi toplarsam baygınlık geliyor sanki yuregim sıkışıyor. Benim gibi bu durumu yasayan cozum bulan varmi? Daha 3 ayimiz var. Ben bu halde 3 ay i nasil geciririm. Resmen hasta gibiyim.
Bende oyleyim canim.sebebini bilmiyorum pekmez tahin yemege basladim ama bi yandanda korkuyorum kilo almaktan malum ben 85 kiloyum
Canim git doktora artmadan coxulsun en azindan .

Canım bebek için ince daha iyi dediler bende kalın alacaktım. Hem park yatağa ağır gelir dediler hemde bebeğin ağırlığından dolayı ince yeter dediler beni ikna ettiler orda. Halbuki kalın daha pahalıydı satsa satabilirdi bilmiyorum o an ince olanlardan aldım ince ama böyle eğilip büzülmüyor. Baya iyi sertliği falan iyi.
Canım pamuk mu aldın visco mu

Canım pamuk mu aldın visco mu

Canım sünger aldım yarısı pamuk yarısı süngermi öyle birşey. E bebekte çalışan eleman visco için doktorunuza sorum alın visco için sonradan değiştirmeye gelen oluyor çocuğun kemik yapısına göre şekil aldığı için bazen doktorlar izin vermiyor dedi.

IMG_3531.webp
Kızlar ebebekten siparişlerin geldi çok mutlu oldum

Canım sünger aldım yarısı pamuk yarısı süngermi öyle birşey. E bebekte çalışan eleman visco için doktorunuza sorum alın visco için sonradan değiştirmeye gelen oluyor çocuğun kemik yapısına göre şekil aldığı için bazen doktorlar izin vermiyor dedi.
Anladım cnm dediğin markaya baktım ama bulamadım e bebekte

Anladım cnm dediğin markaya baktım ama bulamadım e bebekte

Canım süngeri e bebekten almadım orada ölçüleri yoktu sadece oradaki elemanla yatak için konuştuk bayağı. Sende bursadaydın dimi bebelife tan aldım yatağı carrefour un karşısında e bebek in tam karşısında kalıyor.

Back
X