Canım buna benzer bir durum tv de söylendi bugün. Ben genelde trt1 dr geldi ye bakarım günlük konusu hoşuma giderse izlerim. Bugünde cocuklara ayrilmisti bolum çocuklarda psikoloji ve kabizlik konusu vardı. Işte kardeş gelince nasıl etkilenir çocukluk tramvalari falan. Orada doktor kendisine gelen bir mailden bahsetti. Mailde evli çift kadın kocasının gece biberonla süt içmeden uyuyamadigindan dert yanmış. Konuk doktor yutkundu sadece biberon sorunuyla kalmıyordur dedi. Bende sok oldum onu duyunca ama bu daha ust bir nokta

hatta seyircilerden bir kadın 17 yaşındaki oğlunun hala sorumluluk almak istemediğinden bahsetti. Kendisinin onu bi hale getirdiğini de söyledi. Çok uzun.zaman beklemiş.bebegini ve (doğru hatirliyorsam) 10 yaşına kadar kendi elleriyle beslemiş. Derslerini yapmış falan.
Bende geçen gün karsilasmistim ilk okul çocuğu annesi elinde sulugunu taşıyor çanta ağır olur birşey demem ama suluk gayet hafif birşey bizde oğlumla karşılarından geliyoruz bende ona su şişesini vermiştim. Senin suyun sen taşıyacaksın diye söylemiştim kadın dönüp bana baktı. Zaten o zaman farkettim. Bilmiyorum kim doğruyu yapıyor ama en iyisini yapalım derken bağımlı bireyler yetiştirmekten korkuyorum