- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
- Konu Sahibi kardelen384
- #24.341
Canım hiç stres yapma, hic migde bulantisi yaşamayan başından beri muzundan yumurtasına, balından pekmezine cerezindan çikolatasına,afindan kufune kadar yiyen bı insan olarak her gittiğimde doktorumdan bide üstüne fırça yiyen biri olarak söylüyorum senin çok Yemen bebeğinin sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor..rabbim zaten öyle kusursuz yaratmıski meleklerimiz kendi kendini içerde besliyor.. doktorum her seferinde bana yeme diyor.. senin kilolu olman bebeğe zarar çok yiyosan diye bebek sağlıklı olacak sanma diyor.. suyunu bol iç, doktorun verdiği vitaminleri al sutunu iç.. eskiden annelerimiz bilinçli bir hamilelikmi yaşadılar,cogu bikere doktora gitmeden doğum yaptı..içini ferah tut..Dün gece okumaya basladım baya birikmiş mesajları. Benimde gerilik var gobek cevresi 10 gün kadar geri boy 1 hafta ileri. O kadar yıkıldım ki yazılanları okuyunca. Tahin pekmez yemedim muz yiyodum kasılma için doktor 1 ayda iki kilo aldım diye kızdı ce yemeyi bıraktım. Cerez konusunda gevsek davrandım tüm bu düşüncelerle savaşırken eşime dedim ki tahin pekmez yiyince kilo alıyomus bebek bana dediği laf senin hiçbişey yediğin yok ne istedin de almadım. Hamile kuzeni var o iki yumurta yiyomus günde bak diyo o yiyo bebegı kocaman olmus. Nasıl canım yandı anlatamam. Ve tabi ki basladım aglamaya. Ve yine suclandım ben aglayınca bebek de üzülüyomus neden boyle yapıyomusum. Bir kere de su kadını üzmeyim dediklerime dikkat edeyim biraz el üstünde tutayım dediği yok. Ve herseyin suclusu yine ben oldum. Dedşm bak beni germe strese sokma o da etkiliymiş sende stres olma dedi bana. Gelde olma gelde dayan