- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #62.241
ben de haaaah yeni birşey daha çıkıyo diye düşündüm.Ayyy yanlış yazmışım bebek hamagi sormustum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de haaaah yeni birşey daha çıkıyo diye düşündüm.Ayyy yanlış yazmışım bebek hamagi sormustum![]()
lansinoh çift başlıklı olanı kullanıyorum, uyarma ile birlikte üç ayarı var, memnunum ben.https://www.gorushbaby.com.tr/wee-tirle-gogus-pompasi-uk902-67
Kizlar bu göğüs pompasini kullanıyorum ama cok uzun sürüyor her yerim agriyor egilmekten ve göğsümü tam boşaltmıyor.
Hergün kullanmıyorum ama lazim oluyor arada kullandığınız fiyatta da uygun memnun olduğunuz ürünler hangisi
Surekli kullanmadim icin cok para da vermek istemiorum
Ben kullanıyorum canım.neko marka esnek wrap sling.memnunum ben,bebiş de sevdi.içine koyar koymaz 5 dakikada uyuyor.Kızlar sling kullanan var mı? Neredeyse 6 kilo olduk ama bu kanguru benim kolumdan çıkıyor son ayarda halbukiaraba puset ana kucağı eşim olmadan beceremiyorum çok ağır asansör yok yollar fena
sling denesem nasıl bir şey almali. Ben hamileyken ne almam dediysem aldım yaa
![]()
Yüzü sana dönük oluyor canım.zaten bebeğin doğal omurga yapısını desteklemesi için dışarı dönük olmaması gerekiyor.kanguruda da aynı şekilde yüzü sana dönük olarak koymak lazım.Çok rüzgarlı buralar sicak da olsa dışarı bakabiliyor mu cnm benimki emmezse yüzü dışarda olsun istiyor.
Evett cnm haberim var aldimEmzirmedim zaten ya. Bu gece de tuttum adami. Ama gunduz misafirler gidince daha fazla tutamadimsonra bebegim dellenmeden abdestimi alip ciktim.
elifahsen bu arada canim kocasinan belediyesi ici dolu bebek bakim cantasi veriyor. Ondan haberin olsun.
Aşılar benim en hassas noktam canım ya burda da birkaç kere fikrimi yazmıştım. Kesinlikle hepsini takvimdışı özel aşılarda dahil olmak üzere şiddetle öneriyorum. Lütfen bu konuda popüler medyanın kurbanı olmayın, bilimsel gerçeklikten kopmayın. Bebekler bizim oyuncağımız bizim malımız değil,onlar bizim emanetimiz ve aksi ispatlanana kadar aşılar onları korumanın en akıllıca yolu. Aşılar hakkında yazılan çoğu şey ispatlanmamış bilimsel gerçeklikten uzak safsatalarla dolu!!hiçbirinin zerre ehemmiyeti YÖK benim gözümde. Yarın öbür gün geçireceği herhangi bir çocuk hastalığı sebebiyle birşey olursa bebeğime; ben onun yüzüne bakamam,iki üç tane salağın aklına uydum sana bunlardı ettim yavrum diyemem,vicdanım el vermez. Çok hassasım bu konuda ayrıca çok ta kızgınım çocuklar üzerinden nemalanmaya çalışan bu denyolara. Popüler kültürün elinin uzanmadığı yer kalmadı maşallah ama yavrularımızı koruyalım onlar çok kıymetli onlara birşey olursa ömrü billah onun vicdan muhakemesiyle yaşarız,gözümüzden yaş eksik olmaz.Kızlar bebişlere bütün aşılarını yaptıracak mısınız?
Malum son dönemde aşılar hakkındaki önyargıları biliyoruz.
sofiarya Can'ım sen de yaptıracak mısın hepsini? Yoksa içlerinde yaptırmasak da olabilecek olanlar var mı?
Bizimkinin devvar Kayseri kocasınanbir tanr bebek cantasinin icinde bebek havlusu, hastane çıkışı, pisik kremi, bebek losyonu, bebek bezi , atesolcer, biberon falan vardi hatirladigim. Canta dolu doluydu.
canım Rota virüsü aşısıni ikinci aymı yaptıralım 3 aymı sen ne diyorsunAşılar benim en hassas noktam canım ya burda da birkaç kere fikrimi yazmıştım. Kesinlikle hepsini takvimdışı özel aşılarda dahil olmak üzere şiddetle öneriyorum. Lütfen bu konuda popüler medyanın kurbanı olmayın, bilimsel gerçeklikten kopmayın. Bebekler bizim oyuncağımız bizim malımız değil,onlar bizim emanetimiz ve aksi ispatlanana kadar aşılar onları korumanın en akıllıca yolu. Aşılar hakkında yazılan çoğu şey ispatlanmamış bilimsel gerçeklikten uzak safsatalarla dolu!!hiçbirinin zerre ehemmiyeti YÖK benim gözümde. Yarın öbür gün geçireceği herhangi bir çocuk hastalığı sebebiyle birşey olursa bebeğime; ben onun yüzüne bakamam,iki üç tane salağın aklına uydum sana bunlardı ettim yavrum diyemem,vicdanım el vermez. Çok hassasım bu konuda ayrıca çok ta kızgınım çocuklar üzerinden nemalanmaya çalışan bu denyolara. Popüler kültürün elinin uzanmadığı yer kalmadı maşallah ama yavrularımızı koruyalım onlar çok kıymetli onlara birşey olursa ömrü billah onun vicdan muhakemesiyle yaşarız,gözümüzden yaş eksik olmaz.
İkinci aya sıkıştırmaya gerek tok bence. Zaten 3tane aşı var 2. Ayda. Verem bir de canlı aşı üstelik, rota da canlı virüs içeren bir aşı. Yorar yani bağışıklık sistemini. Eskiden 3. Ayda yapılırdı fix,son 1 senedir özeller 2. Ayda yapmaya başladılar neden ben de bilmiyorum. Bizim takvim 2. Ay da yeterince yoğun zaten, erken yapmanın bir esprisi yok bence,ben 3. Ayda yaptırıcam bir de marka olarak rotateq yaptırıcam aklınızda olsun iki marka var bu benim yazdığım 5 virüse karşı koruyor. Bir de rotarix var o tek virüse karşı koruyor. Yaptırmışken rotateq yaptırmak daha mantıklı fiyat olarakta totalde üç aşağı beş yukarı hemen hemen aynılarcanım Rota virüsü aşısıni ikinci aymı yaptıralım 3 aymı sen ne diyorsun
Form falan yok canim ilcendeki sosyal yardimlasma mudurlugune gidiyosun bebegin ve senin kimliginle 2 dk da sisteme giriyorlar o kadar. 2 ay sonra ptt den bir kerelik birinci cocukta 300, ikinci cocukta 400 tl kimliginle aliyosun dedi memur bana. Ama daha erken yatanlar olmus iki aydan once de sorabilirsin ptt ye. Bu dogum parasi. Sut parasini memurlar degil diger calisanlar aliyor biliyorm ben ama emin degilimDoğum parası için internetten bi form indirip doldurcaz demişti eşim daha yapmadık canım...bi de süt parası var galiba ama iyice bi araştırayım ben ilgilenemedim ev kalabalık bayramda bizde toplandık bebiş küçük diye
Bizde de oğlum eşim ben açık kahve ama kızımın renkli olacak galiba annem taraf renkli çok var Dede de bile olsa göz rengi benzeyebiliyormuş canimKoyu maviydi ne alakaysa biz renkli gozlu degiliz .
Lacivert oldu simdi .
Bir yaşından sonra değişen bile biliyorum canim bir yaşına kadar da bekleyemem ya merak ediyorum mavi mi olacak diye sarışın çünkü bay bi oğluma gore:)46 günluk olduk hala masmavi...oğlumun lacivertti kahverengiye dondü tüm aile yeşil gözlü olmamıza rağmen...bu çok açık mavi belki dönse bile yeşil olacak kanımca...ama göz rengine 6 ay var değişebilir daha yani
Tamam canım.cok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum zaten 3 asi olacak yorar dediğin gibiİkinci aya sıkıştırmaya gerek tok bence. Zaten 3tane aşı var 2. Ayda. Verem bir de canlı aşı üstelik, rota da canlı virüs içeren bir aşı. Yorar yani bağışıklık sistemini. Eskiden 3. Ayda yapılırdı fix,son 1 senedir özeller 2. Ayda yapmaya başladılar neden ben de bilmiyorum. Bizim takvim 2. Ay da yeterince yoğun zaten, erken yapmanın bir esprisi yok bence,ben 3. Ayda yaptırıcam bir de marka olarak rotateq yaptırıcam aklınızda olsun iki marka var bu benim yazdığım 5 virüse karşı koruyor. Bir de rotarix var o tek virüse karşı koruyor. Yaptırmışken rotateq yaptırmak daha mantıklı fiyat olarakta totalde üç aşağı beş yukarı hemen hemen aynılar![]()
Bu dediğinde iki doz dimi internette fiyatı 155 yazıyor rotarix 210İkinci aya sıkıştırmaya gerek tok bence. Zaten 3tane aşı var 2. Ayda. Verem bir de canlı aşı üstelik, rota da canlı virüs içeren bir aşı. Yorar yani bağışıklık sistemini. Eskiden 3. Ayda yapılırdı fix,son 1 senedir özeller 2. Ayda yapmaya başladılar neden ben de bilmiyorum. Bizim takvim 2. Ay da yeterince yoğun zaten, erken yapmanın bir esprisi yok bence,ben 3. Ayda yaptırıcam bir de marka olarak rotateq yaptırıcam aklınızda olsun iki marka var bu benim yazdığım 5 virüse karşı koruyor. Bir de rotarix var o tek virüse karşı koruyor. Yaptırmışken rotateq yaptırmak daha mantıklı fiyat olarakta totalde üç aşağı beş yukarı hemen hemen aynılar![]()
Biz de 4 mayıs doğumluyuz...kızım bana gülüyordu ses çıkarmadan ama bugün sabah ilk defa agu gibi sesler çıkardı ve güldü çok güzeldiKızlar bebişleriniz gülüyormu benimki 46 günlük halen gülmüyor yani arada gülüyor ama hep öatık kaşlı babasıda öyleymiş. Suratsız kocama çekti sanırım görseniz suratı sanki oyuncak istedide almadık bir tripler![]()
Gecmis olsun canim, yaniga aloavera bitkisi iyi geliyor aklinda olsun canimKizlar slm nezamandr giremiyorum ben .
Mevlutumuz var yakinda ona hazirlaniyoruz bayram cok yogun gecti kv de cok yoruldum evdede durmak istemedik .
Elimi yaktim bayramda nazar etti adiler
cok fena. telefona birsure bakamadim.
Simdide mevlut telasi buda bitsede bi rahatlasam artik.
Yok bu dediğim 3 doz yapılıyor. 3/4/5. Aylarda peşpeşeBu dediğinde iki doz dimi internette fiyatı 155 yazıyor rotarix 210
Gül koyduk canimSen n koydun bebegin ismini hep karışıkdi bu konular
Tamamdır bende o u yaptırayım fiyatlar aynı oluyor dediğin gibi zaten parada önemli değil oğlum oldu rota çok zor süreçler geçirdik bari kızım olmasınYok bu dediğim 3 doz yapılıyor. 3/4/5. Aylarda peşpeşe![]()
Canim adet oldugunu nasi anladin. Yani benim kiz 48 gunluk 40. Gun biten kanamam tekrar basladi bi iki gun sonra bitti. Dun tekrar kanamam basladi yogunda biraz. Acaba adet mi oldum ki bendeKızım 50 günlük oldu ben adet oldum hani emzirirken olunmuyodu süt koruyordu![]()