2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Transfer sonrası 6.günü de bitirdim biraz stres başladı artık sürekli başa dönmek gerçekten çok yoruyor başka test gününü bekleyen var mıydı

Transfer sonrası 6.günü de bitirdim biraz stres başladı artık sürekli başa dönmek gerçekten çok yoruyor başka test gününü bekleyen var mıydı

Ben varım sen baya yol kat etmişşn maşallah bu sabah trasnfer oldum 1 tane 5. Gün Embiriyosu sitrest olma herşey olacspına varıyor dua et hayırlısı olsun

Biz de transfere gelebilecek miyiz bakalım

Çok karmakarısıgım

Adet gününü beklıyorum muayene için o da bir gün gecikti inş daha da ileri atmaz malum bayram

Biz de transfere gelebilecek miyiz bakalım

Çok karmakarısıgım

Adet gününü beklıyorum muayene için o da bir gün gecikti inş daha da ileri atmaz malum bayram

Gelirsin tabi kuzum hatta gebelik olur inşallah 9 ay daha geçirip hayırlısıyla dopum zamanına geleceğin günler olucak hayırlısıyla sitrest yapma sitres bizim düşmanımız herşey güzel olucak

Gelirsin tabi kuzum hatta gebelik olur inşallah 9 ay daha geçirip hayırlısıyla dopum zamanına geleceğin günler olucak hayırlısıyla sitrest yapma sitres bizim düşmanımız herşey güzel olucak
inşallah canım çok sağol

İnşallah güzel haberler aliriz yarın .Kaç yumurtan toplanmıştı canım ? Benim de ctesi veya ptesi olabilir dediler.Arayacaklar hangi gün olacağını söylemek için.
Insallah canim ben guzel haber aldim darisi sana sonuclari guzel olsun yeterki .. 20 yumurtam toplandi 11 kaldi 7 si dollendi suan 7 side cok iyi kalitede bugunden sonrasi onemliymis insallah pazar gunune kadar guzel giderler kadir gecesi pazar gunu sabah transferim olacak sali gunu toplanmisti

Acill kızlar
Şimdi hastaneden aradılar dün 5. Gün kaliteli transfer ettiler 3 tanesi gelişimi geriden geldiği üçin bu gün 6. Güne kadar takip eetiler şimdi aradılar bilgi vermek için 1 tane embiriyo kaliteliymiş donduralım mı diye soruyorlar ben 3 tanesi yada iki tanesi kaliteli olursa kesin dondurtacaktım ama şimdi bilemiyorum. Benim 2 tüp bebek tek transfer daha sonrasındaki detavide inşallah grek kalmaz ama 2 transfer hakkım doğuyor. 1 tane donmuş olursa yine tek transfer olacak bilemedim sizce dondurayım mı ? Kardeş içim değil bu olmazsa arkada sadece transfer embriyom olsun iğne ilaç uğraşmıyım diye

Bence dondurun allah korusun ya olmazsa kötü ihtimalide düşünmek lazım bir tanr diye atmak olmaz bence

Ben varım sen baya yol kat etmişşn maşallah bu sabah trasnfer oldum 1 tane 5. Gün Embiriyosu sitrest olma herşey olacspına varıyor dua et hayırlısı olsun
Senin için de hayırlısı olsun inşaallah ilk iki denemen mi ondan mı tek koydular? Bizim de 3. Gün embriyosu dondurulmuş transfer

Bence dondurun allah korusun ya olmazsa kötü ihtimalide düşünmek lazım bir tanr diye atmak olmaz bence

Ama allah korusun bu olmazsa gebelik sonrası üçüncü tedavi olduğu için 2 emriyo transfer hakkımız olucaktı 1 alana ane donmuş olursa 1 taneyle devam edecek dr 2 transferle şansım daha çok olmazmıydı ?

Canım tabi ki dondur yeni baştan başlamak çok daha yorucu

Her yeni tedavi hormon iğneleri kanser riskini daha fazla artırıyor değer mi peki hem şu an pozitif olma ihtimalinidüşün bir daha kardeş isteyince hemen o hazırda olacak. Benim 3. Tedavimde iki tane koymuşlardı biri tuttu şimdi kızım 17 aylık kenarda 1 tane dondurulmuşum vardı şimdi onu transfer ettirdim mesela

Benim başka bir merkezde ilk tedavimde 1 tane sağlam kalmıştı onu transfer ettiler donra başka merkeze geçtim 4tane çıkmıştı 1 tane koydular 3ünü dondurdular yine olmadı sonra iki tane koydular teki tuttu öyle işte şimdi kalan bir taneyi koydular

Gunaydinnnn arkdaslarimmm 7 embriyodan 6 si cok iyimis yarin sabah transferim varr Allahm insallah bana tutunurlar en guzel gunde bana gelecekler hayirlisiyla siz kahvalti ettiniz mi giderken sıkışık gelin dediler kendimi bugune kadar cok rahat tutmustum bugun bi stres olustu sanki

Canım sitrese gerek yok ben kahvaltı yaptım anestezi olmayacağı için aç tok çok önemli değil evet sıkışık gitmelisin yada orda sana sürekli su içirip sıkışmanı bekleyecekler git bebeğini al gel evine dinlen tatlım

Kızlar bişey soracağım size,
Dün transfer öncesi son kontrolümdü perşembe günü taransfer olacağım doktorum pazar günü kullanmaya başlamak üzere;
Tetradox
Progestan
Prednol
Verdi, prednol kortizonmuş kesinlikle tuzlu hiçbirşey yemiyosun dedi ekmekde dahil. Şimdi sorum siz bu ilacı kullandınızmı kullandıysanız vicudunuzda nasıl bir etkisi oldu?

Kolay bi islem mi ilk denemem sanki yavas dan yavasa boyle bi icim kipir kipir olmaya basladi kahvalti edince mide bulantisi yaparmi cok su icince o yuzden dusundum insallah tutunurlar guzel haberlerimi veririm

Ben de prednol kullanıyorum Canım , bana hiç öyle bir şey demediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…