2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Benim de Pazartesi olacakmış transferim. Yarın nasıl geçer diye kara kara düşünüyorum.

Embriyolarla ilgili dün döllenenleri söylediler , başka da bilgi vermediler. Ortamını bozmamak için açmıyoruz dedi ama çok da tedirginim.

Yakın zamanlarımız allahım hakkımızda hayırlısını versin insaşşah kucağığımızı boş bırakmasın

Kolay bi islem mi ilk denemem sanki yavas dan yavasa boyle bi icim kipir kipir olmaya basladi kahvalti edince mide bulantisi yaparmi cok su icince o yuzden dusundum insallah tutunurlar guzel haberlerimi veririm

Gayet kolay asla anlamıyorsun opu gibi değil cesatetini topla biz kendimize ipne yapmış kadınlarız yumurtanızı toplatmış insanlarız transfer altyan muayne gibi arada hiç fark yok daba erken saatde zaten genelde transfer saba uyandığında işl idrarını yapmadan gidersen bile işini görür deli gibi sıkışma sakın biraz sıkışınca tamam çok sıkıştım de trasfeden sonra wc çok zorluyor yatayım dersin ama sıkışıklığın yatırmaz kalkıp wc koşarsın ama şunuda asla unutma 15 dk yatmak yeterli herkes 1 saat vs diyor ama bütün dr. Bunu doğru bulmuyor hade bol şans

Benim transfer bugün gerçekleşti kızlar 2 embriyo transfer ettiler .Hayirlisiyla ikisi de tutunur inş. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bana da ilaç yazdılar Megadyn (vitamin),estrofem, deltacortril ,coraspin,Progestan fitile devam edecekmisim. 3 günde bir vurulacagim iğne var bir de .

Transfer çok kolay.Alttan muayeneden daha kolay diyebilirim.5 dk bile sürmüyor. 34eda76 nin da dediği gibi çok sıkışmayin .Ben biraz fazla sıkıştım lavaboya kaç kere çıktım bilmiyorum.Halen normale donemedim .Az sıkışsanız yeterli.Sizi sıkıstırmalarinin sebebi embriyoyu koyacakları yeri daha iyi görebilmek.

Merhaba canım umarım bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın.

Aynı gün yumurta toplamamız olmuştu. Senin transferi yapmışlar bile maşallah. Benimki pazetesi günü olacak ve zaman hiç geçmiyor. Kaç embriyon olmuştu ?

5 olmuştu 2 si olunmuş 2 tanesini transfer ettiler .seninkileri 5.güne kadar bekletiyorlar o zaman.benimkini 3.gün transfer ettiler. Stres yapma canım her şey yolunda gidecek inş. Stres bize zararlı güzel şeyler düşün .Az kaldı bu günleri güzel geçirelim ki sonuç da güzel olsun inş.

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

4 e bekletiyorlar canım. Umarım hepimiz için en hayırlısı, en güzeli olur. Stres yapmamak elde değil , mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum ama bir yere kadar

4 e bekletiyorlar canım. Umarım hepimiz için en hayırlısı, en güzeli olur. Stres yapmamak elde değil , mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum ama bir yere kadar
Haklısın ben de yeni yeni karnimdalar mi diye hissetmeye çalışıyorum. Bir de karnımda şişkinlik ve gaz var galiba progestan fitilden sıcak su torbası yaptim iyi geliyor.Bekliyoruz bakalım inş. Bu bekleyişler hayra çıkar bayram sonrası güzel haberler aliriz.

Amin Canım inşallah

Benim yumurta toplamadan sonra şişkinlik oldu bol bol su içiyorum bugün biraz daha iyiyim çok şükür .

Hayırlı olsun transferin..eğer kasıklarına koyuyorsansıcak su torbası yapma cnm..ilk bi kaç gün sıcak duş almak bile sakıncalı...

Cok teskkr ederim rahatlattin beni bizim klinikde mesane yeterli deilse kendileride dolduruyo cunku 6 ay once gorumcem tup bebek yaptrdi suan 6 aylik hamile

Hadi insallah bebeklerin sana tuyunur aramizda bir gün dilerim guzel sonuclar aliriz Allaha emanet

Amin Canım inşallah

Benim yumurta toplamadan sonra şişkinlik oldu bol bol su içiyorum bugün biraz daha iyiyim çok şükür .
Bünye de şaşırdı tabi bu kadar ilaç iğne fitil vs.Rabbim inş. Bu ugraslarimzi boşa çıkarmaz artık biz de hamiş oluruz
Hayırlı olsun transferin..eğer kasıklarına koyuyorsansıcak su torbası yapma cnm..ilk bi kaç gün sıcak duş almak bile sakıncalı...
Ayaklarıma koydum ama onu da yapmayim sıkıntı olur belki korktum şimdi .Haklısınız Allah göstermesin bir şey olmasın onlara.

Şimdi fark ettim seninkini 3. gün mü transfer ettiklerini söylediler. Bana bir arkadaş toplamadan sonraki gün 1.gün sayılıyor dedi ben de benimkilerin 4. gün olduğunu düşündüm. Seninki 3 ise benimkisi 5. gün olacak

Evet toplanan gün sayılmıyor o gün yıkanma ayıklanma hazırlık sadece sonraki gin döllenme başlıyo

Merhaba arkdaslar transferim oldu cok guzel gecti

Hayırlı olsun transfer sonrası bekleyenler diyarına hoş geldin kuzum
Bol bol dinlen ama arada kalk dolaş kan dolaşımı için dua et bol bol benim 4. günüm hade bakalım gelsin güzel gebe haberlerimiz inşallah peş peşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…