kizlar bugun karnim okadar sık acikiyor ki daha dogrusu hiç tok hissetmedim bugun. ara ögünlerimi de yapiyorum cevizimi falanda yiyorum ama doymuyorum doymuyorum. benim gibi aç olan toklugunu hissetmeyen var mı aranizda
7+6 günlük hamileyim.4 gün önce yani 7+2 de kontrole gidince kalp atışı çok düşüktü ve 6+2 çıkmıştı.3 gün sonra kalp atışı normale döndü.Gec döllenme olduğu söylendi.Gec döllenme olabilir sizinde
Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?
Canim bnmde sat 2 temmuz ama benimki daha 7. Haftaya anca giricek ultrasona gore. Doktorda hicbir sikinti yok dedi. Bu konu aklima cok takiliyo ama olabiliyomus boyle
Canım burda adet tarihine göre hesaplayıp ultrasonda bebeği daha az haftalık gözüken bir sürü anne var. Ben de dahil. 5+4 sanıyordum, 4+5 çıktım ultrasonda. Bana bebek gelişmemiş demedi. Geç döllenme dedi. Adetin düzensiz ise normal bu durum dedi. Bence kafana takma
Kizlar yazdiklarinizi okudum korktum bende. Benimde sat 2 temmuz 8+1 olmam gerekirken ultrasona gore 6+6 suan. Doktor bununla ilgili hcbr skntidan bahsetmedi. Sanmiyorum gerci bsy olacagini ama doktorunun soyledigi korkuttu beni:/
Canim bnmde sat 2 temmuz ama benimki daha 7. Haftaya anca giricek ultrasona gore. Doktorda hicbir sikinti yok dedi. Bu konu aklima cok takiliyo ama olabiliyomus boyle
Kizlar yazdiklarinizi okudum korktum bende. Benimde sat 2 temmuz 8+1 olmam gerekirken ultrasona gore 6+6 suan. Doktor bununla ilgili hcbr skntidan bahsetmedi. Sanmiyorum gerci bsy olacagini ama doktorunun soyledigi korkuttu beni:/
7. Hafta olucak canim. Yazarken inanamadim hangi ara 7 haftalik oldu:) 6. Haftadayken kese gozuktu cok cok az da sinyal gibi kalp atisi aldik gibi oldu(belki de degildi). 7. Haftada cok rahat kalp atislari duyulur dedi doktor. Sen yine de git istersen belli olmaz kesen de 5. Hafta da gozukmus. Of cok heyecanli dimi duramiyo insan. Guzel haberler alalim insallah hepimiz
Evet ya çok heyecanlı ve stresli bir bekleyiş Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bu sefer sağ salim alalım kucağımıza. Bayram sonu 5 Eylüle randevu aldım o gün gideyim inşallah tam 7. Haftalık oluyorum ozaman sende yarın güzel haberler verirsin inşallah canımm
Henuz baktirmadik daha kalp atisi icin. Bakalim kismet. Ben cok ultrasona girmek de istemiyorum cunku. Bu arada tamamen benim yasadiklarimi yasiyosun sen de. Karnim ac ama hicbisi yiyemiyorum bu durum cok fena. Midem bulancak bisi yiyince diye odum patliyo. Hasta gibi yatiyorum hic boyle tahmin etmemistim..
Bende öyle ilk gebeliğimde 8 ay çalıştım gayet hareketliydim şimdi 2 haftadır yat kalk evde hiç bişey yapasım yok. Gerçi biraz stresten de oluyor benim 2 düşük yaşadım geçen sene kalp atışı alamadık inşallah bu sefer herşey yolunda gider beklemek çok zormuş çorba içiyorum hafif şeyler yiyorum midem çok hassas aynen ben de korkuyorum bir de göğüs hassasiyeti ve kasık batmaları kendimi çok mu dinliyorum bilmem :/
Çarşamba kan vericem yine canım, düşmeye devam ederse sıkıntı yok, eğer yükselirse dış gebelik oluyomuş, şimdi bayaa adet sancım var inşalalh adet sancısıdır, biter de kurtulurum.
Kızlar merhaba, kan verdim değerim düşmeye başlamış, biyokimyasal gebelikmiş. Şükür ki kürtaj falan olmama gerek kalmadı, değer sıfırlanınca adet olurmuşum.
Sizler sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.
Topiği devralmak isteyen varsa mesaj atsın bana yoksa ben kazen bey'e devredicem yeniden.
Ah canim benim cok uzuldum ben de gecen sene yasamistim kimyasal gebelik tahmin ediyorum hayal kirikligini ama bak simdi tekrar hamileyim. Eminim ilk firsatta sen de yeniden hamile oldugunu ogreneceksin. Dogru zaman geldiginde kavusacaksin bebisine. Kendine cok iyi bak!
Ah canim benim cok uzuldum ben de gecen sene yasamistim kimyasal gebelik tahmin ediyorum hayal kirikligini ama bak simdi tekrar hamileyim. Eminim ilk firsatta sen de yeniden hamile oldugunu ogreneceksin. Dogru zaman geldiginde kavusacaksin bebisine. Kendine cok iyi bak!
Hastanedeyim
Kanama yoğun kırmızı bildiğiniz adet kanaması ve sancısı
Bebekler düşmemiş şimdilik duruyorlar ama kalkmadan yatacakmışım
İğne yapılacak şimdi proluton depot
Çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum
Benim için bir ayetel kursi okursanız Allah razı olsun
wendy çok geçmiş olsun inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hayırlı zamanda hepimize bende 2 düşük yaşadım ki 9 ve 6. Haftalardı çok zor günler geçirdim kürtaj olmadığım için sevinmiştim düştüğüne üzülürken Rabbim sanada tüm bekleyip isteyenlere de hamile kalıp hala sevinemeyen benim gibilere de hayırlısını nasip etsin.