2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
kizlar bugun karnim okadar sık acikiyor ki daha dogrusu hiç tok hissetmedim bugun. ara ögünlerimi de yapiyorum cevizimi falanda yiyorum ama doymuyorum doymuyorum. benim gibi aç olan toklugunu hissetmeyen var mı aranizda

Canim bnmde sat 2 temmuz ama benimki daha 7. Haftaya anca giricek ultrasona gore. Doktorda hicbir sikinti yok dedi. Bu konu aklima cok takiliyo ama olabiliyomus boyle
Kizlar yazdiklarinizi okudum korktum bende. Benimde sat 2 temmuz 8+1 olmam gerekirken ultrasona gore 6+6 suan. Doktor bununla ilgili hcbr skntidan bahsetmedi. Sanmiyorum gerci bsy olacagini ama doktorunun soyledigi korkuttu beni:/

Peki kalp atışını duydunuz mu ve gelişimi normal mi boyu kaç mm

Evet ya çok heyecanlı ve stresli bir bekleyiş Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bu sefer sağ salim alalım kucağımıza. Bayram sonu 5 Eylüle randevu aldım o gün gideyim inşallah tam 7. Haftalık oluyorum ozaman sende yarın güzel haberler verirsin inşallah canımm

Bende öyle ilk gebeliğimde 8 ay çalıştım gayet hareketliydim şimdi 2 haftadır yat kalk evde hiç bişey yapasım yok. Gerçi biraz stresten de oluyor benim 2 düşük yaşadım geçen sene kalp atışı alamadık inşallah bu sefer herşey yolunda gider beklemek çok zormuş çorba içiyorum hafif şeyler yiyorum midem çok hassas aynen ben de korkuyorum bir de göğüs hassasiyeti ve kasık batmaları kendimi çok mu dinliyorum bilmem :/

Canim hakkinda hayirlisi olsun rabbimxeli yagi duzgun saglikli evlat versin sana

Amin teşekkür ederim

Yeni gördüm hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin.

Amin canım, saolasın. Sağlıkla kucağınıza alın sizde.

wendy yeni gördüm çok üzüldüm

Üzülme canım, hakkımızda hayırlısı, sağlıkla gelsinler ne diyelim.

wendy çok üzüldüm tatlım Allah sabır versin ne diyebiliriz ki Allah'ın takdiri

Aynen öyle canım, teşekkkür ederim.

wendy twkrar Beta hcg filan istedi mi

Çarşamba kan vericem yine canım, düşmeye devam ederse sıkıntı yok, eğer yükselirse dış gebelik oluyomuş, şimdi bayaa adet sancım var inşalalh adet sancısıdır, biter de kurtulurum.

wendy canim simdi gordum cok uzuldum Allah sabir versin. Beterinden korusun

Teşekkür ederim canım.

Ah canim benim cok uzuldum ben de gecen sene yasamistim kimyasal gebelik tahmin ediyorum hayal kirikligini ama bak simdi tekrar hamileyim. Eminim ilk firsatta sen de yeniden hamile oldugunu ogreneceksin. Dogru zaman geldiginde kavusacaksin bebisine. Kendine cok iyi bak!

Teşekkür ederim canım, amin inşallah.

Sende sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah bebişini :)

Dualarimiz seninle canım ayetel Kürsi de okudum Allah'ım yavrularını sana bagislasin

wendy çok geçmiş olsun inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hayırlı zamanda hepimize bende 2 düşük yaşadım ki 9 ve 6. Haftalardı çok zor günler geçirdim kürtaj olmadığım için sevinmiştim düştüğüne üzülürken Rabbim sanada tüm bekleyip isteyenlere de hamile kalıp hala sevinemeyen benim gibilere de hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…