2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
okudum

Okuruz canım iğnede şifa olsun inşallah

7. Hafta olucak canim. Yazarken inanamadim hangi ara 7 haftalik oldu:) 6. Haftadayken kese gozuktu cok cok az da sinyal gibi kalp atisi aldik gibi oldu(belki de degildi). 7. Haftada cok rahat kalp atislari duyulur dedi doktor. Sen yine de git istersen belli olmaz kesen de 5. Hafta da gozukmus. Of cok heyecanli dimi duramiyo insan. Guzel haberler alalim insallah hepimiz

Okudum. Allah yardımcınız olsun canım benim. Rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallah

@ wendigo ne desek ne yazsak senin içinde kopan fırtınaları dindiremeyiz.yine de içimden geçen bir iki cümle de ben yazayım istedim. Rabbim ol der olur sakın umudunu kaybetme hakkında hayırlısı buymuş elbette bizim elimizden ne gelir.seviliyorsun

Canım çok teşekkür ederim, ne güzel yazmışsın

İnşallah rabbim sağlıklısından versin, şükür ki kuzum var. Sende sağlıkla al kucağına inşallah

okudum canım rabbim yardımcın olsun

Canim hakkinda hayirlisi olsun rabbimxeli yagi duzgun saglikli evlat versin sana

Bayram sonunu iple çekiyorum Hayırlısı ile 5 Eylül randevu günüm kalp atışını dinleyeceğiz Allah'ın izniyle ama günler Geçmiyor
5 eylülde benimde randevum var keseyi karniman gördü ama bebegi henuz gormeyi beklemiyoruz zaten dedi 5 eylülde bebegi mi gormek icin çağırdı acaba sizin bebegi gordulermi kesede

Buarada hamilelik günlüğümu adet günüme gore hirdigim icin 7 haftalık diyor ama dr bana bugün 5 haftalik dedi

Degistirdim takvimi bakalim gerci dr kalp atisini duyunca doğum tarihini soylicem ben sana dedi

5 eylülde benimde randevum var keseyi karniman gördü ama bebegi henuz gormeyi beklemiyoruz zaten dedi 5 eylülde bebegi mi gormek icin çağırdı acaba sizin bebegi gordulermi kesede
Canım öncelikle adet tarihine göre takvim yapacaksın 5+0 da sadece keseyi GÖRDÜ ama bebek görünmedi daha erken dedi

Canım öncelikle adet tarihine göre takvim yapacaksın 5+0 da sadece keseyi GÖRDÜ ama bebek görünmedi daha erken dedi
ayni seyi soyledi yani sanada bende bir sorun var sandim bebegi goremeyince gec dollenme olmus benim ilk gittigimde oyle dedi dr.ilk carsamba gitmistim beta 631di vajinal gördü keseyi 3 mmdi bugun karnimdan gördü 10 mm olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…