2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 118 51,3%
  • Erkek

    OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

    OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

    OY: 3 1,3%
  • İkiz, Bir Kız Bir Erkek

    OY: 3 1,3%
  • Üçüz

    OY: 1 0,4%

  • Ankete Katılan
    230
56.8 çıktı pazar günü sizlerin?Cuma akşam dr gidicem inş
tebrik ederim canım. bat günündemi test yaptırdın
iki günde bir iki katı artarsa korkma arkadaşım. Salı yaptırmamışsın sanırım. Perşembe günü yaptır 4 katımı gör derim.
 
Benim dün adet olmam lazımdı olmadım bugün de sabahtan silince gelen kahverengi akıntım oldu ama devamı gelmedi henüz sanırım adet olucam :KK64:
 
Benimde geçen ay bu şekilde olmuştu akıntı şeklinde malesef bir gün sonra adet olmuştum
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun biz bu ay sadece bi ilişkide korunmamıştık zaten ama ilk kızımda korunduğumuzu düşündüğümüz halde hamile kalınca acaba bu sefer de kalmış mıyımdır diye heyecan yaptım işte ama bu aydan sonra ciddi ciddi çalışmalara başlamak istiyorum ikinci bebiş için :dua:
 
Bat 3 ağustotu, kan tahlili yaptırdım, beta hcg 0.1 den küçük çıktı, bu ay nasip değilmiş kızlar benim
 
Slm kızlar bende 2010 nisan annesiyim görünce yazmak istedim hamile olanlar hayırla doğum yapsın hamile kalmak isteyenlerde hayırla bebiş sahibi olsun inş
 
Slm kızlar bende 2010 nisan annesiyim görünce yazmak istedim hamile olanlar hayırla doğum yapsın hamile kalmak isteyenlerde hayırla bebiş sahibi olsun inş
Amin inşaallah,,sizede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin rabbim inşaallah
 
Merhaba hanımlar bende inşallah 2018 Nisan annesi olmaya talibim umarım 9 ay boyunca bu gurupta kalırım. Mutlu haberlerimizi paylaşırız inşallah şuan aletinin 18. Günü 11 13 15 17 günlerinde çalışmalar oldu beklemedeyim bakalım.
Nasıl böyle erken öğrendiniz
 
Kızlar dün de yazmıştım çok hafif kahverengi akıntım gelmişti ama sadece sildiğim zaman bi iki defa gelmişti bugün o da yok karnım belim çok ağrıyo bu şekilde bi durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
 
Kızlar merhaba :) Oğlum 13 aylık, ben de çok istiyorum kendisine kardeş olsun, birlikte büyüsünler diye. Bazen korunuyoruz, bazen korunmuyoruz, öyke karışık bizim işler :) Olur da bu ay denk gelirse takvim Nisan ayını gösteriyor diye gelip yazayım dedim.

24 günde bir adet oluyorum ben, bu haftasonu yumurtlama zamanım. Belki denk gelir ve ben ikinci bebeğime hamile kalırım.. O zaman yazarım sizlere buradan, ben de buradayım diye :)

Hepinize güzel haberler, sağlıklı gebelikler diliyorum :)
 
Kızlar dün de yazmıştım çok hafif kahverengi akıntım gelmişti ama sadece sildiğim zaman bi iki defa gelmişti bugün o da yok karnım belim çok ağrıyo bu şekilde bi durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
Gününüz geçmişse bence test yapın. Umarım hamilesinizdir.
 
Merhaba kızlar 2. Bebişlerini bekleyenler veya düşünenler kaç yaşında ilk çocuklarınız benim oğulm 16 aylık eger nasip olursa bu ay hamile kalrsam doğumda 2 yaşında olucak yaş aralığı konusunda hala kafamda sorular var

Merhaba, benim kızım 17 aylık. Kardeş düşüncesi çok güzel cidden ama şu an için ikinciyi düşünmüyorum. Hala bana çok muhtaç ve bir çok konuda beni çok zorluyor . Bir yandan çalışırken sürec daha da zor oluyor. Daha rahat büyüyen bir çocuksa yapılabilir. Ama ben kendi açımdan belki 3 yaşına geldikten sonra düşünürüm.
 
33 aylık bir oğlum var. İlk anneliğim ekim 2014. Sat 11 haziran. 11 Temmuz'da regl olmam gerekiyordu. 16 gün geçti bugün itibariyle. Planlı bir gebelik bu istediğimiz. Ancak geçen hafta ne idrar ne de kan tahlilinde sonuç çıkmadı dün kan tahlilinde b hcg 295 çıktı. Yaklaşık 1 aydır az çok bazı belirtiler hissediyorum. Mart niyet etmiştik sanırım nisan olacak. Hayırlısı ile sağlıkla alalım kaç haftalık bilmiyorum keseyi göremedik daha içim bir tuhaf. Heyecanlı hissediyorum. Mutluyum. Kaybettim de bulmuş gibiyim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
 
33 aylık bir oğlum var. İlk anneliğim ekim 2014. Sat 11 haziran. 11 Temmuz'da regl olmam gerekiyordu. 16 gün geçti bugün itibariyle. Planlı bir gebelik bu istediğimiz. Ancak geçen hafta ne idrar ne de kan tahlilinde sonuç çıkmadı dün kan tahlilinde b hcg 295 çıktı. Yaklaşık 1 aydır az çok bazı belirtiler hissediyorum. Mart niyet etmiştik sanırım nisan olacak. Hayırlısı ile sağlıkla alalım kaç haftalık bilmiyorum keseyi göremedik daha içim bir tuhaf. Heyecanlı hissediyorum. MutluyumKaybettim de bulmuş gibiyim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) benim de Aralık 2014 doğumlu bi kızım var biz de ikinciyi düşünmeye başladık bu ay için ümitlerim vardı ama olmadı bugün adet oldum :KK43:
 
Merhaba inşallah ben de bu ay gebe kalırım 2012 eylül doğumlu bi oğlum var 2.yi düşünüyoruz bat 14 Ağustos daha bebiş çalışmaları devam ediyor geçen sene Mart'ta bi kürtajım var kalbi durmuştu bidaha bebek istemem sanıyordum ama öyle olmuyormuş herşey geçiyormuş anladım rabbim yardımcımız olsun
 
X