• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
@wendigo bizi de ekler misin kayseri deyim mimar ım 2. Çocuğum olacak inşallah. 30 haziran sat. Kalp atışını duyduk. Şimdiden teşekkürler

Hastanedeyim
Kanama yoğun kırmızı bildiğiniz adet kanaması ve sancısı
Bebekler düşmemiş şimdilik duruyorlar ama kalkmadan yatacakmışım
İğne yapılacak şimdi proluton depot
Çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum
Benim için bir ayetel kursi okursanız Allah razı olsun
Okudum

Kızlar merhaba, kan verdim değerim düşmeye başlamış, biyokimyasal gebelikmiş. Şükür ki kürtaj falan olmama gerek kalmadı, değer sıfırlanınca adet olurmuşum.

Sizler sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.

Topiği devralmak isteyen varsa mesaj atsın bana yoksa ben kazen bey'e devredicem yeniden.
Yeni gördüm hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin.

Okudum canım
Hastanedeyim

Canım benimki tüp bebek adet tarihim 17 Temmuz 5+0 da sadece keseyi gördük 9 mm dedi ama bebek yoktu daha gözükmez çok küçük dedi
benim adette 13 temmuz. Benimde basarisiz bir tup bebek denemem var gecen yil bu sene kendiliginden geldi bebegim insallah sağlıkla kucaklarimiza da aliriz

Bende bütün gün yatmak istiyorum yatıp kalkıncada midem çok kötü oluyor karnım aç ama hiç bişey yemek istemiyorum kokular mahvediyor beni. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider kap atışlarını duydunuz mu canımm tam olarak kaç haftalıktın duyduysanız ?
Henuz baktirmadik daha kalp atisi icin. Bakalim kismet. Ben cok ultrasona girmek de istemiyorum cunku. Bu arada tamamen benim yasadiklarimi yasiyosun sen de. Karnim ac ama hicbisi yiyemiyorum bu durum cok fena. Midem bulancak bisi yiyince diye odum patliyo. Hasta gibi yatiyorum hic boyle tahmin etmemistim..

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?
ilk gebeligim gec dollenmeydi 8+2 de duymustuk..

İnşallah benimkide öyledir 1 hafta bekleyelim gelişmezse ve kalbi atmazsa alırız dedi doktor :(

İnşallah benimkide öyledir 1 hafta bekleyelim gelişmezse ve kalbi atmazsa alırız dedi doktor :KK43:
Ne kadar felaket tellalı bir doktormuş o:sinirli:

Canım burda adet tarihine göre hesaplayıp ultrasonda bebeği daha az haftalık gözüken bir sürü anne var. Ben de dahil. 5+4 sanıyordum, 4+5 çıktım ultrasonda. Bana bebek gelişmemiş demedi. Geç döllenme dedi. Adetin düzensiz ise normal bu durum dedi. Bence kafana takma

Hastanedeyim
canim cok gecmis olsun. hastanede 1 gece yatacaksin degil mi. sadece ihtiyaclarini gidermek icin kalk yataktan sakin ani hareketler yapma. allah yardimcin olsun kuşum.

7+6 günlük hamileyim.4 gün önce yani 7+2 de kontrole gidince kalp atışı çok düşüktü ve 6+2 çıkmıştı.3 gün sonra kalp atışı normale döndü.Gec döllenme olduğu söylendi.Gec döllenme olabilir sizinde

Back
X