- 6 Kasım 2014
- 4.689
- 3.852
- 158
- 35
Yok canım herkesde aynı belirtiler olacak diye bisey yok bende yok yok sürekli yattığım için neremde küçücük bi ağrı olsa anlıyorumBenim yok kazik agrisi acaba kötumu bu kizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım herkesde aynı belirtiler olacak diye bisey yok bende yok yok sürekli yattığım için neremde küçücük bi ağrı olsa anlıyorumBenim yok kazik agrisi acaba kötumu bu kizlar

çookkk geçmis olsun canim sen ve bebis iyi olun inşallah.selam evet başlığı devraldım 2012 kasım anneleri başlığından tecrübem var
özelden mesaj atarsanız düzenlemeyi yaparım inşallah
bugun dr gittim düşük tehlikem devam ediyormuş yatakdan kalkmamı söyledi bu yüzden önümüzde ki günlerde yaparım düzenlemeyi
Bende 2 hafta sonra gideyim diye düşünmüştüm canımm. 1 ay çok uzun bir süre çünkü beklemek zor.Gozunuz aydin canim cok sevindim. Genelde 15-20 gun sonra cagiriyorlar
Kaçıncı hafta da gittiğinde 12. Haftaya çağırdı peki Canım ikili test de yaptıracakmısım peki.Beni 12.haftaya çağırdı
5 hafta oluyor çok uzun bir süre değilmi peki canımm ben kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum 2 Düşüğüm var iğne ilaç kullanıyorum tedirginim acaba ara kontrolü devlete mi gitsem? Kararsız kaldım.Beni bir ay sonra çağırdı dr. 12. Haftaya denk geliyor ikili testi de yapalim dedi. Sen de o civarlara görünürsen iyi olur sanki.
Benimde göbeğim baya çıktı Canım ya ama her hamileliğimde erken çıkar zaten sanırım karnım dar benim hemen sert ve koca bir göbüş çıkıyor.herkes bana hamilemisin diyor. kilo aldim diyorum. Çünkü bu karin kilo yani col cabuk cikti anlamadim. sizin gobekler ne alemde
bu hafta rahatim sukur kasik agrim yok. Ama aksamlari bas agrim siddetli bi sekilde tutuyor. Yarim minoset iciyorum.Kızlar kasık ağrınız oluyor mu
oo ben basladim hamile pantolonuna. Gobek zaten benimde erken cikiyo. Hele bu hafta belli bi sekilde buyudu. Yanada degil direk one gidiyo oglumdada oleydi..herkes bana hamilemisin diyor. kilo aldim diyorum. Çünkü bu karin kilo yani col cabuk cikti anlamadim. sizin gobekler ne alemde
nasil göbus foto atma imkanın var mibu hafta rahatim sukur kasik agrim yok. Ama aksamlari bas agrim siddetli bi sekilde tutuyor. Yarim minoset iciyorum.
oo ben basladim hamile pantolonuna. Gobek zaten benimde erken cikiyo. Hele bu hafta belli bi sekilde buyudu. Yanada degil direk one gidiyo oglumdada oleydi..
atarim birazdan simdi oglumu uyutuyorum.. Odadan cikar cikmaz atcam.nasil göbus foto atma imkanın var mi![]()
tamam canimmatarim birazdan simdi oglumu uyutuyorum.. Odadan cikar cikmaz atcam.
Cnm sen ovulationla isteyenmeyen batlara geri sayim daydin deme bendne ordandimtamam canimm
6. Hafta da gitmiştim. Çok tatlı bir doktorum var. bebeğinizi görmek isterseniz özlerseniz istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Yoksa 6 hafta sonra bekliyorum dedi. 2 li testi hiç düşünmedim. Ense kalınlığına bakicaz dedi.Bende 2 hafta sonra gideyim diye düşünmüştüm canımm. 1 ay çok uzun bir süre çünkü beklemek zor.
Kaçıncı hafta da gittiğinde 12. Haftaya çağırdı peki Canım ikili test de yaptıracakmısım peki.
5 hafta oluyor çok uzun bir süre değilmi peki canımm ben kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum 2 Düşüğüm var iğne ilaç kullanıyorum tedirginim acaba ara kontrolü devlete mi gitsem? Kararsız kaldım.
O ikili taramada korkmuormusunuz hani hersey cikabilir Rabbim verio ama heycan korku yokmi6. Hafta da gitmiştim. Çok tatlı bir doktorum var. bebeğinizi görmek isterseniz özlerseniz istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Yoksa 6 hafta sonra bekliyorum dedi. 2 li testi hiç düşünmedim. Ense kalınlığına bakicaz dedi.
Ben yaptirmadim ikili testi oglumda. Sonuc negatif cikarsa aldirmicagimiz icin istemedik. Hic skntiya sokmadik kendimizi. Hatta doktor sormadi bile yapalim mi diyeO ikili taramada korkmuormusunuz hani hersey cikabilir Rabbim verio ama heycan korku yokmi
Canım her gün değil ama oldumu sert ağrı şeklinde giriyorKızlar kasık ağrınız oluyor mu