- 18 Mayıs 2015
- 644
- 521
- 103
- 36
benimde bulanti surekli heran var ama kusma yokBulantı var kusma yok yemem içmem normal gibi aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde bulanti surekli heran var ama kusma yokBulantı var kusma yok yemem içmem normal gibi aslında
yüce Rabbim acil şifa versinElimden geldigince guclu olmaya calisiyorum ama ben daha once hic cok yakinimi kaybetmedim. Babam da daha cok genc. Bu lanet hastaligin da tedavisi cok zor ki zaten babami tedavi bile etmediler cok ilerlemis. Neyse Rabbimden hayirlsi. Sizi de daha fazla bunaltmayim. Dua edin insallah.
Canım çok sağol haklısın ama elimde değil maalesefAz kur kafandan kendini hasta edeceksin bunlar bebeğe daha çok zarar. Dua edeceğiz bol bol elimizden gelen başka bişey yok. Her şey olacağına varacak okuyup okuyup üzme kendini. Millet zaten kötüsünü yaziyor hep, iyiler sormadan söylenmiyor ki.
arada bebe yagi kullaniyorum cnm. Gobek icin erken ama daha. Ne zaman baslamak gerektigine gelince karnin kasinmaya baslarsa tatli tatli kasinma olursa ne bulursan surme vaktin gelmistir. Gogus popo basen ise amann hee ihmal etme..Çatlak olmaması için herhangi birşey kullanan var mı başladınız mı? Tecrübeli anneler ne zaman baslamaliyiz acaba
evet kizda cikmazmis. O yuzden diyorum ya sanirim erkek.. Tutturamadik gene kizi .. Kaderde iki oglan anasi olmak varmis.. Yavastan kendimi alistiriyorumm..benim gobek sanki kizimda cikmamisti bu kadar erken
senin gobusunu yerimmmKizlar alalim gobek resimlerini.. Gogsumu gecti benimki.. Aksam daha bi sisiyo.. Sabahlari daha ufak tabi ki
evet cnm .. kac haftaliksinCnm sen ovulationla isteyenmeyen batlara geri sayim daydin deme bendne ordandim
Nasil cikmis senin gobus. Masalah. Ben de gobusum var saniyomusumKizlar alalim gobek resimlerini.. Gogsumu gecti benimki.. Aksam daha bi sisiyo.. Sabahlari daha ufak tabi ki
8+4 cnm benim mucizem hic beklenmedik anda sen peki ben su hamilelik takvimini yapamadim yaevet cnm .. kac haftaliksin
Aynen bende de cikiyo cok. Napsak yakizlar benim hic yuzumde sivilce oazdo sivilce bastı:))))
profilinden yap canım orda hamilelik takvimi icin sogimtarihi giriyuosun kendi.cikiyo. ben doktoea gdince netlescdk tam haftasını bilmiyorim cnm8+4 cnm benim mucizem hic beklenmedik anda sen peki ben su hamilelik takvimini yapamadim ya
bide komik komik yerlerde kasimin ortaso cenemin ortasi yanagimin ortasi özenle cikiyo.dAynen bende de cikiyo cok. Napsak ya
Senin ansil belli oldu takip edemedim öbur konudaprofilinden yap canım orda hamilelik takvimi icin sogimtarihi giriyuosun kendi.cikiyo. ben doktoea gdince netlescdk tam haftasını bilmiyorim cnm
beta hcg ile takip ettim cnmSenin ansil belli oldu takip edemedim öbur konuda
Benim cenemde cok var ve kocaman kocaman cikiyo. Ama herzaman cikmiyo donemleri var.bide komik komik yerlerde kasimin ortaso cenemin ortasi yanagimin ortasi özenle cikiyo.d
Kac sene ugrastin senbeta hcg ile takip ettim cnm
benim 3 kere kimyasal oldu bayadir kosturuyoruzKac sene ugrastin sen
Benim sivilcem varya kafamda anlimda kocaman kocaman suanda migdem berbat ovup duruom cukolata cokmu yedim ne