2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben şeker yuklesi değilde aclik tokluk baktiracagim ancak icinde bulundugumuz muharrem ayi sebebi ile cok tatli yedim endiseliyim yuksek cikmasindan

Canım glikoz içeceğini içtikten 2 saat sonra bile normale yaklaşıyor şekerin. Şekerine baktırmadan 12 saat önce birşey yiyip içmezsen normale dönüyor ztn herşey.

Ben şeker yuklesi değilde aclik tokluk baktiracagim ancak icinde bulundugumuz muharrem ayi sebebi ile cok tatli yedim endiseliyim yuksek cikmasindan

Canım ben de çok yedim, kesin çıkar diyordum. Normal çıktı. Şekerin varsa çıkar yoksa 12 saat öncesinden yemeyi içmeyi kesiyorsun ya normale dönüyor değerlerin çıkmıyor.

Kızlar günaydın , gece sabaha kadar hiç uyuyamadım . Bir derdim sıkıntım da yoktu klasik sırt ağrısı dışında . Sabah ezanını bile hatırlıyorum . Sonra belki yarım saat ancak uyudum , işe geldim . O kadar kötüyüm ki uykusuzluktan midem bulanıyor artık .

Gece oldu ya hafif biseyler var gibi teyzesi selamini simdi vermeye başladı çok çok şükür çok olmasa da hafif hafif kipirtilar var benimki gececi olacak galiba gece hareket başlıyor sabah ta annesini tedirgin ediyor sipa
Gozunaydin canim.
Senin ki kafa iznine cikmis demek

Bazı bebekler daha geç hareket edermiş canım. Benim tam 19+0 da başladı ama başlamayan çok arkadaşım da var. 1-2 haftaya başlar merak etme sen.
canım benim miniğin hareketleri 17. haftada başladı
dünle bugün hareketi çok az o yüzden tedirginim ben

Sen normal hayatina devam etki neyse o çıksın canim kasma kendini

normal hayatına dikkat et tabi ama sadece 1 gece öncesinde aşırı tatlı yeme bence. Açlık şekerin normal çıksın en azından. Zaten yüklemeden sonra neyse çıkıyo ortaya kaçış yok :)

anladım kızlarr çok teşekkürler

o zaman ben normal yaşantıma devam edeyim ama yine de perşembe günü abartmayım :)

Banada oluyor ezanla uyaniyorum sonra gelde uyu sabaha kadar uyuyamiyorum.

Oğluşun arka dişlerini çıkarma dönemi nasıl canı yanıyorsa kuzumun ağlayarak uyanıyor doğal olarak da ne ben nede eşim uyuyoruz uykusuzluk kötü yaa geçer bu günler de Allah ın izniyle

Oğluşun arka dişlerini çıkarma dönemi nasıl canı yanıyorsa kuzumun ağlayarak uyanıyor doğal olarak da ne ben nede eşim uyuyoruz uykusuzluk kötü yaa geçer bu günler de Allah ın izniyle

Allahım diiş hep diyordum ki şu diş dönemi yüzünden ikinciyi doğurmayacağım. Çaresiz kalmak kötü bir şey acı çekiypr bir şey yapamıyorsun. Kardeşi gelene kadar hepsini çıkartır inşallah sağlıkla rabbim dermansız dert vermesin

Mrb arkadaşlar hepinize günaydın. Decavit ve devit3 kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Ben bu ilaçları gece yatmadan önce kullanıyorum. ama şu son iki gündür kendimi çok halsiz hissediyorum. Öyle ki dünyanın tüm yükü sırtımda sanki. Acaba gece kullandığım için etkili olmuyor mu diye düşünmeye başladım. Siz bu ilaçları hangi zaman dilimi içerisinde kullanıyorsunuz?

merhaba kızlar sizleri çok özledim nasıldınız? birikmiş sayfaları bir ara okuyacağım ama şimdi cesaret edemedim
hafta sonu kaçamak yaptık şişmiş ayaklar ve baş ağrısıyla eve döndüm. sabah sabah annemden bir posta azar işittim sizde kınayın beni hazırım
ay annem çok bağırdı bana "hamile kadın o kadar yola gider mi? otelde kalır mı? ya mikrop kapsan ya zehirlensen? hastaneden o kadar uzakta sizde hiç mi akıl yok...."
kadın sonuna kadar haklı. her seferinde hastaneden başka uzun yol yok artık diyoruz ama sonra.. güzel zaman geçirdik ama bir daha bu kadar sorumsuzca davranmaya hakkım yok sanırım

Canim benim yaa cok tatlisin nasil da ayrintiyla aciklamissin cook saol yalniz söylediklerin bize cok uyuyo 3 kankanin arasinda kendime yer acmaya çalışıcam görünen o ki
Canımm ne demek sen koçsun, koçlar kendini her ortamda sevdirir yani üç kanka arasında çoook rahat yer açarsın kendine :)

Ayy canım ben de istiyordum yeşeren kalem ya da tohumlu saksı :) hangi sayfa acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…