2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ben de ikisini kullanıyorum. Decavit i gece yatarken, deviti de sabah kahvaltıdan sonra kullanıyorum. Bence halsizliğin havalardan olabilir, birden kış geldi vücut uyum sağlayamıyor. Ben de haftasonu öyleydim. Bugün iyiyim çok şükür:)

günaydınlar güzel haftalar kızlar nasılsınız hala tam anlamıyla isimlerimizi bile bilmiyoruz tanışalım artık yaaaa:):)):):):):

Of çok kötü bir durum sürekli uyumak istiyorum. Birde nefes almakta zorlanıyorum

Amann bosversene arkadaşım, eminim iyi gelmiştir..bu güzel enerji bebeğe de yansır işte..bence çok abartmadan böyle kaçamaklar candır:)

Canım çok zorluyor arka dişler çıkarken morarıyor önce baya zorluyor kuzumu çıkana kadar evet çaresiz izliyoruz canım elimizden bişi gelmiyor inşallah canım kardeşi gelene kadar çıkarır hepsini ama daha baya var çıkacak sanırım

L Lilyumm_ canım gördüğüme göre burç yorumları analizleri yapmışsın bana da yapsana ben ikizler eşim akrep oğlan koç bebiş oğlak olacak sanırım

geçen ay yıllık izne çıktık. Zaten memleketten uzağız arabayla 12 saatte gittik dura kalka. Ama baya iyi gezdik denize falan gittik aileler farklı illerde onların yanına gittik. Ama tam iznin ortasında aileler moralimi bozdu. Sen hamilesin arabayla bu kadar yol gidilir mi ne işin var denizde bi sürü şey. Başta çok moralim bozuldu ağladım ama sonra eahh dedim hepsine :)) bi güzelde söyledim ağrım sızım yok doktorum tamam demiş istediğim gibi gezicem Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz diye. Sonra haklısın dediler ve sustular. Toplam 4bin km yol yaptık ama dinlenerek. Sonuç olarak kafam dağıldı gezdim tozdum bana hiç bir sıkıntısı olmadı ohh iyiki de gezmişim sende boşver tadını çıkar.

L Lilyumm_ canım gördüğüme göre burç yorumları analizleri yapmışsın bana da yapsana ben ikizler eşim akrep oğlan koç bebiş oğlak olacak sanırım

benim çekirdek ailemin tarifini yaptın:)bende ikizler eşim akrap bebişte oğlak gözüküyo bakalım inş:)bende merakla yorumu bekliyorum şaun:))

Teşekkür ederim canım ❤ ne yalan söyleyeyim sonradan vicdan azabı duydum ama gerçekten ihtiyacım varmış. ohh yarasın bebişlerimize o zaman seneye kuzularımızla gezeriz inşallah

Ay :) dört elementten de burç var sizin ailede. Hava, su, toprak ve ateş. Akrep erkeği inatçı, koç inatçı, oğlak inatçı. Sizin ailede dengeyi kuracak olan sen olursun büyük ihtimalle ama ikizler kendisi de dengeyi bulmak da zorlanan bir burç normalde Koç ve oğlak hırslı. Başarılı çocuklar olacaklardır. Akrep sezgileriyle onları yönlendirir. Sen de değişik fikirlerinle yaratıcılık katarsın :)

aynen canım inşallah hepsi geçecek unutuluyor tabi o zor günler.

bu kışlıklar mahvetti beni öfff daha kızımınkileri hallettim yeni bitti dinlenme moduna geçtim oğlumla aşk yaşıyoruz

Kasım sonu gibi bebeğin eşyalarını yıkarım diyorum artık aralık başı gibi de temizlik yaptırım evde yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…