- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 33
Su ıcılmıyosa nası duracam dıye dusundum deEvet canım hem aç hem susuz gittim ama su problem değil sanırım, aç olmak önemli
Ayy beni de utu derdi sardi. Uzun uzun ayakta kalamiorum.dolayisiyla utu yapamiorum. Gerektikce parca parca utulemek zorunda kaliorum. Bi utucu alsam die die geziorum evin icindebu kışlıklar mahvetti beni öfff daha kızımınkileri hallettim yeni bitti dinlenme moduna geçtim oğlumla aşk yaşıyoruz
Kasım sonu gibi bebeğin eşyalarını yıkarım diyorum artık aralık başı gibi de temizlik yaptırım evde yeter.
Oo desene dünyayı bile kurtarabilirizAy :) dört elementten de burç var sizin ailede. Hava, su, toprak ve ateş. Akrep erkeği inatçı, koç inatçı, oğlak inatçı. Sizin ailede dengeyi kuracak olan sen olursun büyük ihtimalle ama ikizler kendisi de dengeyi bulmak da zorlanan bir burç normaldeKoç ve oğlak hırslı. Başarılı çocuklar olacaklardır. Akrep sezgileriyle onları yönlendirir. Sen de değişik fikirlerinle yaratıcılık katarsın :)
Neler yaptın kışlık olarak ben derin dondurucuyu doldurdum domates biber patlıcan falan son ayda mantı börek poğaça yapıp atarım pratik olur gerçekten çok zor çok yorulduk bu senebu kışlıklar mahvetti beni öfff daha kızımınkileri hallettim yeni bitti dinlenme moduna geçtim oğlumla aşk yaşıyoruz
Kasım sonu gibi bebeğin eşyalarını yıkarım diyorum artık aralık başı gibi de temizlik yaptırım evde yeter.
Ayy beni de utu derdi sardi. Uzun uzun ayakta kalamiorum.dolayisiyla utu yapamiorum. Gerektikce parca parca utulemek zorunda kaliorum. Bi utucu alsam die die geziorum evin icinde
Neler yaptın kışlık olarak ben derin dondurucuyu doldurdum domates biber patlıcan falan son ayda mantı börek poğaça yapıp atarım pratik olur gerçekten çok zor çok yorulduk bu sene
kızlar benim bebeğim hareket etmiyor halen yaaaa
dün çok zayıftı bugün hiç yokçok korkuyorum
doktora gitmelimiyim? yoksa boşuna evham mı yapıyorum
Ay yook benmkide kazanli ama hem bebek cok kasiklarimi.acitio hemde uzun sure ayakta durunca totomda agrio. Yemek yaparken bile biraz oturuorum biraz ayaktayim. Bu hafta cok zorlaniorum ozellikle. Kasiklarimin agrisi beni bitirdi. Ama bebek hareket halinde kanama falan yok o yuzden ayin 6sini bekliorum seker yuklemesi zamani gelsin muayene oliim dieütü bana çerez artık eşim hep gömlek kumaş giyiyor artık kendi kıyafetlerimi ütülemiyorum bıktımbuhar Kazanlı ütü aldık çok şükür işim hızlı bitiyor rahatım.
Ben kıyafet işini hallediyorım
Ama patlıcan , domates yaptım müsait oldukça börek yapacağım , dolma saracağım Doğumdan sonra gelen giden çok oluyor pratik olur dedim Hatta buzluğu boşaltıp hazır yemek koymak istiyorum 2. Çocukla aç kalmayalım diye 1 ay falan kalır annem ama sonrası açlık oyunları
Ay yook benmkide kazanli ama hem bebek cok kasiklarimi.acitio hemde uzun sure ayakta durunca totomda agrio. Yemek yaparken bile biraz oturuorum biraz ayaktayim. Bu hafta cok zorlaniorum ozellikle. Kasiklarimin agrisi beni bitirdi. Ama bebek hareket halinde kanama falan yok o yuzden ayin 6sini bekliorum seker yuklemesi zamani gelsin muayene oliim die
canım yedim ve sürekli konuşuyorum ama tepki yoktatlı , çikolata falan ye bi yarım saat uzan yada karnını ovala canım.
Hiç olmadı doktorunu ara yada yaz sor ne yapmam lazım diye normalde sürekli oynayan bir bebek ise 2 gündür hiç oynamaması normal değil ama arada minik minik bile oynuyor ise bir şey yoktur diye düşünüyorum
Etrafimdaki hamilelet hep artk bitse artik dogsa derlerdi de deli mi ne bunlar ne guzel rahatlar bebek dogunca zor olcak diodum. Boyle de cok zormus. Artk bi an once 9 ay bitsin istiorumbilirim canım o sancıları çok eğlenceli oluyorher güne 1 gömlek ütülüyorum işte bende doktoruma kalsa yatağa bağlayacak ama alt tarafı hamileyiz kendimi bırakırsam iyice çökerim diye işlerini yavaş yavaş yapıyorum semde yorma kendşnş
Aynen canım ikinci çocukta bakalım başımıza neler gelecek çok zor diyorlar ama bilemiyorumütü bana çerez artık eşim hep gömlek kumaş giyiyor artık kendi kıyafetlerimi ütülemiyorum bıktımbuhar Kazanlı ütü aldık çok şükür işim hızlı bitiyor rahatım.
Ben kıyafet işini hallediyorım
Ama patlıcan , domates yaptım müsait oldukça börek yapacağım , dolma saracağım Doğumdan sonra gelen giden çok oluyor pratik olur dedim Hatta buzluğu boşaltıp hazır yemek koymak istiyorum 2. Çocukla aç kalmayalım diye 1 ay falan kalır annem ama sonrası açlık oyunları
ben geçiyorum tv karşısına ütü masasını da kanepe boyunda ayarlıyorum oturduğum yerden yapıyorum ütüyü. Normalde de çok fazla varsa öyle yapardım :)Ay yook benmkide kazanli ama hem bebek cok kasiklarimi.acitio hemde uzun sure ayakta durunca totomda agrio. Yemek yaparken bile biraz oturuorum biraz ayaktayim. Bu hafta cok zorlaniorum ozellikle. Kasiklarimin agrisi beni bitirdi. Ama bebek hareket halinde kanama falan yok o yuzden ayin 6sini bekliorum seker yuklemesi zamani gelsin muayene oliim die
Hic denemedim oturarak bak mantikliymisben geçiyorum tv karşısına ütü masasını da kanepe boyunda ayarlıyorum oturduğum yerden yapıyorum ütüyü. Normalde de çok fazla varsa öyle yapardım :)
Canim sadece bugun hissetmemissin bence sikinti yapma. Ya da git saglik ocagina ultrasonla kalp atislarina baksinlar cok evham yaptiysan.canım yedim ve sürekli konuşuyorum ama tepki yok
dün arada ufak ufak hareket ediyordu bugün hiç birşey yok
hani bazen çok hareketli bazense daha az ama kuvvetli olurdu hareketleri şimdi hiç birşey yok
biraz baş dönmem de var korkuyorum
şeker yüklemeyi yaptıktan sonra su içirmediler bana hatta fazla hareket de etme biyerde otur dediler .içim yanmıştıı şekerli sudan ama mecbur bekledik 2 saat :)Su ıcılmıyosa nası duracam dıye dusundum de
Ay yook benmkide kazanli ama hem bebek cok kasiklarimi.acitio hemde uzun sure ayakta durunca totomda agrio. Yemek yaparken bile biraz oturuorum biraz ayaktayim. Bu hafta cok zorlaniorum ozellikle. Kasiklarimin agrisi beni bitirdi. Ama bebek hareket halinde kanama falan yok o yuzden ayin 6sini bekliorum seker yuklemesi zamani gelsin muayene oliim die
Oğlak Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri
Oğlak burcu kadınının en dikkat çekici fiziksel özelliği yüz hatlarıdır. Kadınlara oranla daha güçlü kol ve bacaklara sahiptir. Boyları ortalamanın biraz üzerindedir. Fiziği harikadır. Baştan aşağı uyum içerisinde olan vücut hatlarına sahiptir. Gür ve bakımlı saçlar, havalı görünmelerini sağlar. Gözleri ve çene yapıları da ilgi çekicidir. İnce uzun bacakları vardır.Oğlak burcu kadınını karşıdan gören bir kişi manken olduğunu düşünebilir. Moda tasarımcısı gibi giyinir ve güzelliklerini kat ve kat artırırlar. Her zaman bakımlıdır. Kıyafet konusunda onu eleştirmek imkânsızdır. Hata payı bulunmayacak kadar özenle kıyafet seçimi yaparlar.
Kızlarımız manken olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?