Oğlak burcuyum ama hiç de yazılanlar gibi değilimOğlak Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri
Oğlak burcu kadınının en dikkat çekici fiziksel özelliği yüz hatlarıdır. Kadınlara oranla daha güçlü kol ve bacaklara sahiptir. Boyları ortalamanın biraz üzerindedir. Fiziği harikadır. Baştan aşağı uyum içerisinde olan vücut hatlarına sahiptir. Gür ve bakımlı saçlar, havalı görünmelerini sağlar. Gözleri ve çene yapıları da ilgi çekicidir. İnce uzun bacakları vardır.Oğlak burcu kadınını karşıdan gören bir kişi manken olduğunu düşünebilir. Moda tasarımcısı gibi giyinir ve güzelliklerini kat ve kat artırırlar. Her zaman bakımlıdır. Kıyafet konusunda onu eleştirmek imkânsızdır. Hata payı bulunmayacak kadar özenle kıyafet seçimi yaparlar.
Kızlarımız manken olacak galiba
canım yedim ve sürekli konuşuyorum ama tepki yok
dün arada ufak ufak hareket ediyordu bugün hiç birşey yok
hani bazen çok hareketli bazense daha az ama kuvvetli olurdu hareketleri şimdi hiç birşey yok
biraz baş dönmem de var korkuyorum
Etrafimdaki hamilelet hep artk bitse artik dogsa derlerdi de deli mi ne bunlar ne guzel rahatlar bebek dogunca zor olcak diodum. Boyle de cok zormus. Artk bi an once 9 ay bitsin istiorum
Deme öyle he canım umut vermeliyiz birbirimizeAynen canım ikinci çocukta bakalım başımıza neler gelecek çok zor diyorlar ama bilemiyorum
Slm güzel enneler bebişleriniz kaç kilo ben cumartesi günü gittim 856 gr dedi boyunda 25 cm miş
canım nasıl yaptılar benım haftasonu randevum var ama doktorum hıc demedı bısey bu seker yukletmek ıcın acmı gıdılıyor tokmu temkınkı gıtsemşeker yüklemeyi yaptıktan sonra su içirmediler bana hatta fazla hareket de etme biyerde otur dediler .içim yanmıştıı şekerli sudan ama mecbur bekledik 2 saat :)
Oğlak Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri
Oğlak burcu kadınının en dikkat çekici fiziksel özelliği yüz hatlarıdır. Kadınlara oranla daha güçlü kol ve bacaklara sahiptir. Boyları ortalamanın biraz üzerindedir. Fiziği harikadır. Baştan aşağı uyum içerisinde olan vücut hatlarına sahiptir. Gür ve bakımlı saçlar, havalı görünmelerini sağlar. Gözleri ve çene yapıları da ilgi çekicidir. İnce uzun bacakları vardır.Oğlak burcu kadınını karşıdan gören bir kişi manken olduğunu düşünebilir. Moda tasarımcısı gibi giyinir ve güzelliklerini kat ve kat artırırlar. Her zaman bakımlıdır. Kıyafet konusunda onu eleştirmek imkânsızdır. Hata payı bulunmayacak kadar özenle kıyafet seçimi yaparlar.
Kızlarımız manken olacak galiba
ayy benmkide 9 da. Kac ml yapcak doktorun soledi mi6 sı saat 9.20 benim de şeker yüklemem var :) iletişimde olalım:)
Ay hadi inşallahhguzel olsunlar da gelir de "manken olcam ben anneaaa! " derse ağzını eğdirmeden gonuş valla baban bacaklarını kırar derim bu kadar da modernim tabiysi
Ac gidiceksin canim. Doktor bana da ac gel dedicanım nasıl yaptılar benım haftasonu randevum var ama doktorum hıc demedı bısey bu seker yukletmek ıcın acmı gıdılıyor tokmu temkınkı gıtsem
Hımm bana bısey demedı ya 11 e kadar yemezsem naparım benAc gidiceksin canim. Doktor bana da ac gel dedi
bu aralar benımde az canım esım sureklı soruyor artık edıyor dıyorum takıp et dıyor saatte 10 kere falan hareket etsın mumkunatı yok arada pıt pıt atıyo o kadarkızlar benim bebeğim hareket etmiyor halen yaaaa
dün çok zayıftı bugün hiç yokçok korkuyorum
doktora gitmelimiyim? yoksa boşuna evham mı yapıyorum
aa seninki gec saatteymis canim. Doktoruna bi sor bence gitmeden. Ben 8 45 e aldim randevuyu 9a anca yapilirHımm bana bısey demedı ya 11 e kadar yemezsem naparım bencıkolatada yıcem yoksam totosunu donuyo
ayy benmkide 9 da. Kac ml yapcak doktorun soledi mi
salon kadini cizginden hic cikmiosun hayatim
muayenesine gidecem ya hıc bıseyde soylemedı . gercı oda benımle aynı kafadan cogu seyı gereksız goruyorsa yaptırmıyor acaba bunuda yatırmayacakmıkı bende önceden insülin direnci yüksekti bende ondan ıstıyorum aslında yaptırmak. Bu arada burda bırbırını goren tek çiftaa seninki gec saatteymis canim. Doktoruna bi sor bence gitmeden. Ben 8 45 e aldim randevuyu 9a anca yapilir
Aman Rabbim korusun suan iyiyim sabah doktora da gittik cok şükür biseyimiz yokmus birde kizlar dr artik sırtüstü yatma sakin dedi bilginize kızlarilk hissettiğin büyük tuvaletin varmış gibi ama o sancı gittikçe fazlalaşıyor hep aynı histe olmuyorsun kaşıktan yada belden giriyor ben kasıktan hissettim bide 5 dk 30 sn gibi ara ara başlar sonra 30 sn 5 dk gibi olur benim hissettiklerim bunlar şunu da diyim suyum patladı diye hastaneye gittim 4 cö açılmam vardı ama sancı hissetmiyordum suni sancı verdiler.
az hareketlı olması normalmıymıs . ben uyurken yatmıyorum ama gunduz tv karsısında hep sırt ustuyum ozaman vurursa vuruyo zaten sola yatıp ızleyım barıAman Rabbim korusun suan iyiyim sabah doktora da gittik cok şükür biseyimiz yokmus birde kizlar dr artik sırtüstü yatma sakin dedi bilginize kızlar
muayenesine gidecem ya hıc bıseyde soylemedı . gercı oda benımle aynı kafadan cogu seyı gereksız goruyorsa yaptırmıyor acaba bunuda yatırmayacakmıkı bende önceden insülin direnci yüksekti bende ondan ıstıyorum aslında yaptırmak. Bu arada burda bırbırını goren tek çiftyesa ; ve benmi olduk
çok şükür canım korkulacak bir şey değilmişAman Rabbim korusun suan iyiyim sabah doktora da gittik cok şükür biseyimiz yokmus birde kizlar dr artik sırtüstü yatma sakin dedi bilginize kızlar
ay evet canım ya benımde kv yanımdaydı ıkı bıberon aldık tekı pempelı o begendı kırmadık bızde dedım tekını cantaya koyarım. calıstıgımız yerlerde yakın olsa bırgun bulusurduk valla ahahha kahve dermişim artık oturur süt ve süt ürünleri içerdikayyyyyy valla nasıl gördük birbirimizi yaaaa :)
ankaralılar hadi bastırınnnnnn görelim birbirimizi cnntksm ile başlattık biz görüşmeleri :)
muayenesine gidecem ya hıc bıseyde soylemedı . gercı oda benımle aynı kafadan cogu seyı gereksız goruyorsa yaptırmıyor acaba bunuda yatırmayacakmıkı bende önceden insülin direnci yüksekti bende ondan ıstıyorum aslında yaptırmak. Bu arada burda bırbırını goren tek çiftyesa ; ve benmi olduk
aaa ıyıymıs canım peki pazar günleri denge labaratuarı acıkmı bilen varmıCanım benim de geçtiğimiz cumartesi 12.45 teydi randevu. Muayenemi oldum. Şeker yüklemesini de yaptır bana sonuçları at whatsapp tan dedi. Ertesi sabah da şeker yüklememi yaptırıp, sonuçları attım doktoruma.
Slm güzel enneler bebişleriniz kaç kilo ben cumartesi günü gittim 856 gr dedi boyunda 25 cm miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?