2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Oğlak burcuyum ama hiç de yazılanlar gibi değilim

bugüne özel bir şey ise telaş yapma canım
Hamilelikten tansiyon genelde düşik olur baş dönmesi ondan olabilir tansiyon ölçtür istersen
Yada yakında bir dr git gör çok kafana yakacağına gidip rahatlat içini.

Etrafimdaki hamilelet hep artk bitse artik dogsa derlerdi de deli mi ne bunlar ne guzel rahatlar bebek dogunca zor olcak diodum. Boyle de cok zormus. Artk bi an once 9 ay bitsin istiorum

yoooo yooooo hiç acele etmesin gelmekle lütfen beklesin benim bunda hiç acelem yok
Onca sancıma , riskime rağmen güzel günlerim olduğunu biliyorum aceleye gerek yok

Aynen canım ikinci çocukta bakalım başımıza neler gelecek çok zor diyorlar ama bilemiyorum
Deme öyle he canım umut vermeliyiz birbirimize herşey güzel olacak demeliyiz ooooo ikinci çocuk bir Harika biz onu donumuzda sallarız falan demeliyiz bence

Slm güzel enneler bebişleriniz kaç kilo ben cumartesi günü gittim 856 gr dedi boyunda 25 cm miş

Boyunu nedense söyledi bende sormadım geçen 4 gün önce gittim 1007 gramdı

şeker yüklemeyi yaptıktan sonra su içirmediler bana hatta fazla hareket de etme biyerde otur dediler .içim yanmıştıı şekerli sudan ama mecbur bekledik 2 saat :)
canım nasıl yaptılar benım haftasonu randevum var ama doktorum hıc demedı bısey bu seker yukletmek ıcın acmı gıdılıyor tokmu temkınkı gıtsem

Tanıdığım oğlak kadını çok fazla hepsi de kısa boylu
Genetik faktörler

6 sı saat 9.20 benim de şeker yüklemem var :) iletişimde olalım:)
ayy benmkide 9 da. Kac ml yapcak doktorun soledi mi

Ay hadi inşallahh guzel olsunlar da gelir de "manken olcam ben anneaaa! " derse ağzını eğdirmeden gonuş valla baban bacaklarını kırar derim bu kadar da modernim tabiysi
salon kadini cizginden hic cikmiosun hayatim

kızlar benim bebeğim hareket etmiyor halen yaaaa
dün çok zayıftı bugün hiç yok çok korkuyorum
doktora gitmelimiyim? yoksa boşuna evham mı yapıyorum
bu aralar benımde az canım esım sureklı soruyor artık edıyor dıyorum takıp et dıyor saatte 10 kere falan hareket etsın mumkunatı yok arada pıt pıt atıyo o kadar

aa seninki gec saatteymis canim. Doktoruna bi sor bence gitmeden. Ben 8 45 e aldim randevuyu 9a anca yapilir
muayenesine gidecem ya hıc bıseyde soylemedı . gercı oda benımle aynı kafadan cogu seyı gereksız goruyorsa yaptırmıyor acaba bunuda yatırmayacakmıkı bende önceden insülin direnci yüksekti bende ondan ıstıyorum aslında yaptırmak. Bu arada burda bırbırını goren tek çift yesa ; ve benmi olduk

Aman Rabbim korusun suan iyiyim sabah doktora da gittik cok şükür biseyimiz yokmus birde kizlar dr artik sırtüstü yatma sakin dedi bilginize kızlar

Kizlar dr bana test listesi verdi bunlari 15 gun sonra kahvaltidan 1 saat sonra yaptir dedi saglik ocaginda sizce nedir kizlar bilen varmi hic bana seker yüklemeden bahsetmedi de

Aman Rabbim korusun suan iyiyim sabah doktora da gittik cok şükür biseyimiz yokmus birde kizlar dr artik sırtüstü yatma sakin dedi bilginize kızlar
az hareketlı olması normalmıymıs . ben uyurken yatmıyorum ama gunduz tv karsısında hep sırt ustuyum ozaman vurursa vuruyo zaten sola yatıp ızleyım barı

ayyyyyy valla nasıl gördük birbirimizi yaaaa :)

ankaralılar hadi bastırınnnnnn görelim birbirimizi cnntksm ile başlattık biz görüşmeleri :)

çok şükür canım korkulacak bir şey değilmiş
Neden şakın yatma dedi sğaa yatmak faydalı ama bazen insan öyle bile rahat edemiyor ben yatıyorum tv izlerken falan

ayyyyyy valla nasıl gördük birbirimizi yaaaa :)

ankaralılar hadi bastırınnnnnn görelim birbirimizi cnntksm ile başlattık biz görüşmeleri :)
ay evet canım ya benımde kv yanımdaydı ıkı bıberon aldık tekı pempelı o begendı kırmadık bızde dedım tekını cantaya koyarım. calıstıgımız yerlerde yakın olsa bırgun bulusurduk valla ahahha kahve dermişim artık oturur süt ve süt ürünleri içerdik

Canım benim de geçtiğimiz cumartesi 12.45 teydi randevu. Muayenemi oldum. Şeker yüklemesini de yaptır bana sonuçları at whatsapp tan dedi. Ertesi sabah da şeker yüklememi yaptırıp, sonuçları attım doktoruma.

aaa ıyıymıs canım peki pazar günleri denge labaratuarı acıkmı bilen varmı birde bilgi verir demi ne yapmam lazım malum daha once hıc yukletmedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…