2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar dr bana test listesi verdi bunlari 15 gun sonra kahvaltidan 1 saat sonra yaptir dedi saglik ocaginda sizce nedir kizlar bilen varmi hic bana seker yüklemeden bahsetmedi de

çok şükür canım korkulacak bir şey değilmiş
Neden şakın yatma dedi sğaa yatmak faydalı ama bazen insan öyle bile rahat edemiyor ben yatıyorum tv izlerken falan
buyuk ihtimalle organlara direk baski olur diye demistir ama 2 yastikla filan hafif dönerek yatuyorum bende :)

aaa ıyıymıs canım peki pazar günleri denge labaratuarı acıkmı bilen varmı birde bilgi verir demi ne yapmam lazım malum daha once hıc yukletmedık

Canım snn için aradım DENGE LABORATUVAR'ı. Pazar günleri açıklarmış. 09.00-16.00 arası:) Bilgilik bişey yok. 12 saat öncesinde birşey yiyip içme. Doktor kaçlık yükleme istedi? Benden 75 lik istedi. 3 kere parmaktan kan aldılar. Gidince hemen aldılar birtanesini. Sonra 75 lik glikosol içtim 1 saat sonrasında aldılar. Sonra 1 saat daha bekledim tekrar aldılar. Bu kdr :)

aynen canım yaaaa senin ne tarafta çalıştığın yer ben armadaya yakınım :)

Annemmm sen süpersinnn süperwoman hemen 9 da gıdeyım ozaman 12 saat ac kalmak ahahah hıc bana gore değil. enemm bılmıyorumkı hıc konusmadık bakalım ısteyecekmı 25+5 im bugun 26+3 de gidecem işte ozaman belli olacak 2 saat cinnahda durmak kitapmı getırsem pekı beklenen saatlerde bısey yıyebılecezmı

Bide kizlar aranizda esinizle iliski durumunuz nedir yani tabi yasak olmayanlar icin mesela ben cok korktugum icin uzak duruyorum buyuk ihtimallede doguma kadar uzak durucam korkuyorum bisey olursa diye

Canım ben de sendenim. Yaklaşık 1 ay önce bitirdim münasebeti. Doktor 30.haftaya kdr devam dedi ama, kusura bakmasın:)

aynen canım yaaaa senin ne tarafta çalıştığın yer ben armadaya yakınım :)
ben ankamalle yakınım canım samsun yolunda
Bide kizlar aranizda esinizle iliski durumunuz nedir yani tabi yasak olmayanlar icin mesela ben cok korktugum icin uzak duruyorum buyuk ihtimallede doguma kadar uzak durucam korkuyorum bisey olursa diye
ay kuzum recep ivedik diyor ya bacıı gardaşş diye ahahahah bankacı kadına aynen öyle

az hareketlı olması normalmıymıs . ben uyurken yatmıyorum ama gunduz tv karsısında hep sırt ustuyum ozaman vurursa vuruyo zaten sola yatıp ızleyım barı
aynen canim ultrasona yatiyoruz ya bana artik bole sirtustu uzanma dedi bende tv izlerken hafif saga dogru uzaniyom:)

Hayırrrr, yiyip içmek yasak yine. Bence kitap çok mantıklı. Ben de doğum yapacağım hastaneye gittim özellikle orda baktırdım. Aralarda odaları gezdim, ölçü aldım filan Geçiyor ztn ya gözünde büyütme hiç.

Canım bizim yasak değil o yüzden hiç durmadık hahaha :)

Normal doğuma iyi geliyormus diyorlar sperm içindeki bi madde

Sen de korkma sakin zayen doğum sonrası 40 gün dükkan kapalı olacak :)

Kan hapı kullanmıyormuydun canım

Hos ben kullanıyorum ama hiç normal değeri yakalamadim hep düşük hep Dusuk
Yok canim aslinda benim cok yuksekti 2 ay icinde ne olduysa olmus gino ferrosanal verdi. Cok moralim bozuk kizlar dun nasil becerdiysem yuzugumu kaybetmisim butun evi aradim yok

aynen canim ultrasona yatiyoruz ya bana artik bole sirtustu uzanma dedi bende tv izlerken hafif saga dogru uzaniyom:)
bende öyle yapayım zaten kasıyor karnı hafıf agrı oluyor aslında rahat degıl de ah su tlf oyunları yatarken daha rahat oynanıyo

ayy bende mi öyle yapsam medicana da yaparlar demi gıtmısken bır ıncelerım

ahahah maşallah kız. bız kepenkleri kapattık tutus o tutus ogun bugundur salvar davası babamız korkuyoda azcık nasıl pınpırık oldugunu anlamıssındır ahahah sen

Kiz yesa alemsin yemin ediyom bak güldürdün beni kiz ben ilk 3 ay dusuk riskim vardi ya ondan yapmiyoduk ama suan filan hersey normal ama bende hala tik yok yuzde 95 belki son ay olabilir ondada olmayabilir gerci karnim davul gibi olcagi icin

Yok canim aslinda benim cok yuksekti 2 ay icinde ne olduysa olmus gino ferrosanal verdi. Cok moralim bozuk kizlar dun nasil becerdiysem yuzugumu kaybetmisim butun evi aradim yok
aaa canımm yaa bulursun ınsallah sey yapsan zamanda gerıye gıtme hafızamı oyle yoklarım ben sunu yaptım surdaydım sonra bunu buraya cıkardım falan dıye ınsaAllah evdedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…