2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bizde cok pinpirigiz:)

Canım son ay tavsiye edilmiyor. Hem spermdeki bir maddenin hem de kadın orgazmının erken doğuma sebep olma riski sebebiyle. Aklında bulunsun :)

aaa canımm yaa bulursun ınsallah sey yapsan zamanda gerıye gıtme hafızamı oyle yoklarım ben sunu yaptım surdaydım sonra bunu buraya cıkardım falan dıye ınsaAllah evdedır
Sabahtan beri yapiyorum aslinda evdeydi evde temizlik vardi cikarken sadece onu taktim benim icin onemli bir yuzuktu sabah bi yerde kahvalti ettik kizimi havuza goturdum eve geldim mutfak dolaplarimi indirip kislik kiyafetleri cikardim cok yoruldum yani hafizam silinmis yok her yere baktim...sakinan goze cop batarmis gercekten...

Bide kizlar aranizda esinizle iliski durumunuz nedir yani tabi yasak olmayanlar icin mesela ben cok korktugum icin uzak duruyorum buyuk ihtimallede doguma kadar uzak durucam korkuyorum bisey olursa diye

bizimki ilk aylar korktu ben çocuğumun yüzüne nasıl bakarım diye sonra dayanamayınca amannnn zaten onunla onun alakası yokmuş ki dedi düşük riskim olduğunda 4 aya kadar yasaklandı ama biz yasağa pek uyamadık. ondan beridir o hızla devam hamilelik bizde afrodizyak etkisi yaptı galiba

Ay maşallah diyimde nazar degmesin canim :) senin kanaman mi olmustu plesentami asagidaydi dusuk riski neyden vardi benim kanamam oluyordu surekli ve plesenta asagida oldugu icin ama cok sukur 16.haftada gecti benimde ama ben hala pruloton igne kullaniyom 8.aya kadar haftada 1

Son düzenleme:

:) evet canım bende lekelenme ve kanama oldu. ilk başlarda kese altında kanama alanı vardı sonra o gitti. kanama nedeni olarak plesanta önde ve aşağıda dediler ama benimki de çabuk çıktı yukarıya çok şükür senin gibi 16.haftalarda. kanama olduğu zamanlarda progestan hap kullandım bir kere de iğne oldum sonra kestiler. sana niye devam ediyorlar ki? bana kanama yoksa düşük riski yok dediler. allah yardım etsin progesteron hormonu insanı sarhoş ediyor dengesini kaybettiriyor bi de kalça kemiği ile göğüslerde büyüme ve ağrı yapıyor. tabi kilo da.. sen de var mı bu tip yan etkiler cnm?

Canım çok evhamlanma dun ben öyle oldum iki gün boyunca tik yok baya evham yaptım dinlendim tatlı yedim ne yaptıysam tepki vermedi gece hafif hafif biseyler hissetmeye başladım sabah ta bebegimin hareketleriyle uyandım

canım nasıl yaptılar benım haftasonu randevum var ama doktorum hıc demedı bısey bu seker yukletmek ıcın acmı gıdılıyor tokmu temkınkı gıtsem
Gece 12 den sonra bisi yemiyosun ..sabah aç gidiyosun gider gitmez aclik kan sekeri icin kan veriyosun..sonra seker iciriyolar 1 saat hic bisi yemeden ve icmeden bekliyosun yine kan veriyosun...sonra 1 saat daha bekliyosun yine su bile içme dediler bana 2nci saatte de kan veriyosun bitiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…