2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ay kiz icimi kararttin var valla 10 kilo aldım normalmi onuda bilmiyom selulitlerimde var cok şükür:)canim benim dr her ihtimale karsi 27.haftaya kadar kullan hicbi zarari yok dedi belki benim bir dusugum var erken dogumuda engelliyo ya belki ondandir

Canım bizim yasak değil o yüzden hiç durmadık hahaha :)

Normal doğuma iyi geliyormus diyorlar sperm içindeki bi madde

Sen de korkma sakin zayen doğum sonrası 40 gün dükkan kapalı olacak :)
Ay yesacim alemsin:) karnin nasi buyudumu benim iyice çıktı saolsun esim de pimpirikli kardeş olduk sayılır çok sinir bozucu ya çok aman aman istediğimden değil ama kendimi cirkinlesmis hissediyom o uzak durunca.

L Lilyumm_ canim peki neden dolayi riskli gebelik grubundasin

Canım biri kimyasal biri 7haftalık iki kaybım var. Bebeğin kalp atışını duyduktan sonra clexane iğneye başladık. Sonra sebepsiz kanamalarım oldu yanlış hatırlamıyorsam 4-5 kere. Tam geçti derken çok şiddetli bir kanama geçirdim günlerce hastanede yattım dört gece. Alan hala bitmemişti en son. Heyet raporu verildi işe de gitmiyorum. Sebepsiz kanama benimkisi. Zaten artık dr hadi ilişki serbest dese de düşünmeyiz. O kadar zor günler geçirdik çoğu bitti azı kaldı :)

İnşaAllah bulursun canım duamız dısarda dusmemıs olması

acaba yaptırmasammı sağol canım bakalım cumartesi ne dicek .

Bu arada öncede demiştim ya kızlar ağdaya gıtmıstım kadın benı yakmıstı dıye. sımdı ındım bakanlıktakı kadına gıttım acı bıle duymadım ozenle aldı o bile dedi mahfetmiş hala kızarıklıgın var diyor.

Sende benim gibi birsürü badire atlatmissin inşallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu cümlemize nasip etsin Allah saglikli bebisler inşallah

Ben kahvaltıdan sonra alıyorum canım sonuçlarım da iyi çıktı hep. Aç karnına alınca bulantı falan yapıyordu , kahvaltıda çay içmediğim için ilacın etkisini bozacak bir durum olmuyor herhalde , santafer ve decavit kullanıyorum

Ay yesacim alemsin:) karnin nasi buyudumu benim iyice çıktı saolsun esim de pimpirikli kardeş olduk sayılır çok sinir bozucu ya çok aman aman istediğimden değil ama kendimi cirkinlesmis hissediyom o uzak durunca.

Geçenlerde foto paylasmistim canım biraz kıyafette etkiliyor bugün pek belli değil mesela.

O uzak duruyorsa sen yanas Ayy ne yapayım aserdim de hahahahahah

Sende benim gibi birsürü badire atlatmissin inşallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu cümlemize nasip etsin Allah saglikli bebisler inşallah
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Çok zor günler geçirdik. Eşimden Allah razı olsun. Her anlamda destekçim oldu. Bebeği gibi bakıyor şimdi bana. Her sabah mutlulukla uyandırıyor. O da şu an sadece bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alma derdinde. Hadi desem hayatta olmaz der

Geçenlerde foto paylasmistim canım biraz kıyafette etkiliyor bugün pek belli değil mesela.

O uzak duruyorsa sen yanas Ayy ne yapayım aserdim de hahahahahah

Yesaaaa o fotoyu tekrar paylaşsana, çok merak ettim ya da kaçıncı sayfada onu söyleseneee:)

Kırmızı balık annen başka örgü yapmadı mi yahu paylas da içimiz açılsın o kırmızılı yelek hala aklımda :)

Yapmaz olur mu :)
Bu da azıcık serpilince giyeceği jile elbisesi kızımın

Eklentiler

• 3659342D-FD0A-416E-9407-156311A8C875.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 106
  • D6B037D8-FC69-4D1D-A2DF-E7B9ACFC3736.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 100
Bişey yoktur canım merak etme, için rahat etmiyorsa gidiver doktora bu şekilde kafaya takmak seni daha çok üzer, hiç olmazsa rahat edersin. Ben de gitmiştim aynı durumu yaşadığımda. bişey olmadığını öğrenince çok daha iyi hissedeceksin.

dur önce zorbislere yazdıgın mesaja güleyim

devlete gideceğim ben eczaden alıp gideyim diyorum 50 lık mı 75 mı artık ne verirse
50 lik al onerilen 50lik olanmis beybisi
Benmde insulin direncim var ayy insallah bisi cikmaz

Bide kizlar aranizda esinizle iliski durumunuz nedir yani tabi yasak olmayanlar icin mesela ben cok korktugum icin uzak duruyorum buyuk ihtimallede doguma kadar uzak durucam korkuyorum bisey olursa diye
Ameliyata kadar hersey yolundaydi. Smdi iyilesmeyi bekliorim
doktor erkek oldugu icin ben pek o muhabbetlere giremiyom ama plesentan 6.aya kadar cikar demisti yaramazlik ondan sonra olur filan demisti:):)Suan duzeldim ya yaramazlik yasak filan demiyo:):)
Erkek doktorlar cok seker. Benm doktor kadin oldugu icin acik acik 37. Haftaya kadar sevisebilirsin demisti
Kizlar bide saga diil aola yaticaksiniz. Sirtuatu ve saga yatislarda kalbe kirli kan pompalayan damar sıkısıomus buda varise ve hemoroide sebep oluomus. Ayni zamanda sirtustu yatmak kordon dolanmasina ve kan akisinin yavaslamasina sebep oluo. Bilginiz ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…