- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
- 323
ay kiz icimi kararttin var valla 10 kilo aldım normalmi onuda bilmiyom selulitlerimde var cok şükür:)canim benim dr her ihtimale karsi 27.haftaya kadar kullan hicbi zarari yok dedi belki benim bir dusugum var erken dogumuda engelliyo ya belki ondandir:) evet canım bende lekelenme ve kanama oldu. ilk başlarda kese altında kanama alanı vardı sonra o gitti. kanama nedeni olarak plesanta önde ve aşağıda dediler ama benimki de çabuk çıktı yukarıya çok şükür senin gibi 16.haftalarda. kanama olduğu zamanlarda progestan hap kullandım bir kere de iğne oldum sonra kestiler. sana niye devam ediyorlar ki? bana kanama yoksa düşük riski yok dediler. allah yardım etsin progesteron hormonu insanı sarhoş ediyor dengesini kaybettiriyor bi de kalça kemiği ile göğüslerde büyüme ve ağrı yapıyor. tabi kilo da.. sen de var mı bu tip yan etkiler cnm?
Ay yesacim alemsin:) karnin nasi buyudumu benim iyice çıktı saolsun esim de pimpirikli kardeş olduk sayılırCanım bizim yasak değil o yüzden hiç durmadık hahaha :)
Normal doğuma iyi geliyormus diyorlar sperm içindeki bi madde
Sen de korkma sakin zayen doğum sonrası 40 gün dükkan kapalı olacak :)
İnşaAllah bulursun canım duamız dısarda dusmemıs olmasıSabahtan beri yapiyorum aslinda evdeydi evde temizlik vardi cikarken sadece onu taktim benim icin onemli bir yuzuktu sabah bi yerde kahvalti ettik kizimi havuza goturdum eve geldim mutfak dolaplarimi indirip kislik kiyafetleri cikardim cok yoruldum yani hafizam silinmis yok her yere baktim...sakinan goze cop batarmis gercekten...
acaba yaptırmasammıGece 12 den sonra bisi yemiyosun ..sabah aç gidiyosun gider gitmez aclik kan sekeri icin kan veriyosun..sonra seker iciriyolar 1 saat hic bisi yemeden ve icmeden bekliyosun yine kan veriyosun...sonra 1 saat daha bekliyosun yine su bile içme dediler bana 2nci saatte de kan veriyosun bitiyor..
Sende benim gibi birsürü badire atlatmissin inşallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu cümlemize nasip etsin Allah saglikli bebisler inşallahCanım biri kimyasal biri 7haftalık iki kaybım var. Bebeğin kalp atışını duyduktan sonra clexane iğneye başladık. Sonra sebepsiz kanamalarım oldu yanlış hatırlamıyorsam 4-5 kere. Tam geçti derken çok şiddetli bir kanama geçirdim günlerce hastanede yattım dört gece. Alan hala bitmemişti en son. Heyet raporu verildi işe de gitmiyorum. Sebepsiz kanama benimkisi. Zaten artık dr hadi ilişki serbest dese de düşünmeyiz. O kadar zor günler geçirdik çoğu bitti azı kaldı :)
Ben kahvaltıdan sonra alıyorum canım sonuçlarım da iyi çıktı hep. Aç karnına alınca bulantı falan yapıyordu , kahvaltıda çay içmediğim için ilacın etkisini bozacak bir durum olmuyor herhalde , santafer ve decavit kullanıyorumMrb arkadaşlar hepinize günaydın. Decavit ve devit3 kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Ben bu ilaçları gece yatmadan önce kullanıyorum. ama şu son iki gündür kendimi çok halsiz hissediyorum. Öyle ki dünyanın tüm yükü sırtımda sanki. Acaba gece kullandığım için etkili olmuyor mu diye düşünmeye başladım. Siz bu ilaçları hangi zaman dilimi içerisinde kullanıyorsunuz?
Ay yesacim alemsin:) karnin nasi buyudumu benim iyice çıktı saolsun esim de pimpirikli kardeş olduk sayılırçok sinir bozucu ya çok aman aman istediğimden değil ama kendimi cirkinlesmis hissediyom o uzak durunca.
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Çok zor günler geçirdik. Eşimden Allah razı olsun. Her anlamda destekçim oldu. Bebeği gibi bakıyor şimdi bana. Her sabah mutlulukla uyandırıyor. O da şu an sadece bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alma derdinde. Hadi desem hayatta olmaz derSende benim gibi birsürü badire atlatmissin inşallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu cümlemize nasip etsin Allah saglikli bebisler inşallah
Geçenlerde foto paylasmistim canım biraz kıyafette etkiliyor bugün pek belli değil mesela.
O uzak duruyorsa sen yanas Ayy ne yapayım aserdim de hahahahahah
Kırmızı balık annen başka örgü yapmadı mi yahu paylas da içimiz açılsın o kırmızılı yelek hala aklımda :)
Yesaaaa o fotoyu tekrar paylaşsana, çok merak ettim ya da kaçıncı sayfada onu söyleseneee:)
Bişey yoktur canım merak etme, için rahat etmiyorsa gidiver doktora bu şekilde kafaya takmak seni daha çok üzer, hiç olmazsa rahat edersin. Ben de gitmiştim aynı durumu yaşadığımda. bişey olmadığını öğrenince çok daha iyi hissedeceksin.canım yedim ve sürekli konuşuyorum ama tepki yok
dün arada ufak ufak hareket ediyordu bugün hiç birşey yok
hani bazen çok hareketli bazense daha az ama kuvvetli olurdu hareketleri şimdi hiç birşey yok
biraz baş dönmem de var korkuyorum
Canım 1 dk önce şunu çektim onden ve geniş olunca hiç belli değil
Eki Görüntüle 2051294
Bi de suna bak hahaha 24unde cekmisim:)
Eki Görüntüle 2051295
Yapmaz olur mu :)
Bu da azıcık serpilince giyeceği jile elbisesi kızımın
Hahaaa çok güzeeeeeel, kocaman olmuş göbişin
50 lik al onerilen 50lik olanmis beybisidur önce zorbislere yazdıgın mesaja güleyim
devlete gideceğim ben eczaden alıp gideyim diyorum 50 lık mı 75 mı artık ne verirse
Benmde insulin direncim var ayy insallah bisi cikmazmuayenesine gidecem ya hıc bıseyde soylemedı . gercı oda benımle aynı kafadan cogu seyı gereksız goruyorsa yaptırmıyor acaba bunuda yatırmayacakmıkı bende önceden insülin direnci yüksekti bende ondan ıstıyorum aslında yaptırmak. Bu arada burda bırbırını goren tek çiftyesa ; ve benmi olduk
Ameliyata kadar hersey yolundaydi. Smdi iyilesmeyi bekliorimBide kizlar aranizda esinizle iliski durumunuz nedir yani tabi yasak olmayanlar icin mesela ben cok korktugum icin uzak duruyorum buyuk ihtimallede doguma kadar uzak durucam korkuyorum bisey olursa diye
Erkek doktorlar cok seker. Benm doktor kadin oldugu icin acik acik 37. Haftaya kadar sevisebilirsin demistidoktor erkek oldugu icin ben pek o muhabbetlere giremiyom ama plesentan 6.aya kadar cikar demisti yaramazlik ondan sonra olur filan demisti:):)Suan duzeldim ya yaramazlik yasak filan demiyo:):)
Bu da ben:) Maalesef tek büyüyen yer göbeğim değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?