2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bide kizlar aranizda esinizle iliski durumunuz nedir yani tabi yasak olmayanlar icin mesela ben cok korktugum icin uzak duruyorum buyuk ihtimallede doguma kadar uzak durucam korkuyorum bisey olursa diye
Bizde yasak yok ama denemeye cesaret de yok , araya zaman girince de iyice unuttuk...

Sikintidan tencere tencere yemek pisirdim. Guya aksama romantik sofra yapcam. Sonra ne ogrendim.hadi bilin. Kocam is yemegine gidicekmis
Maşallah canım ne gel enerji ama eşin yemeğe gidecekmiş orası kötü olmuş

Sikintidan tencere tencere yemek pisirdim. Guya aksama romantik sofra yapcam. Sonra ne ogrendim.hadi bilin. Kocam is yemegine gidicekmis
Maşallah canım ne gel enerji ama eşin yemeğe gidecekmiş orası kötü olmuş

buyuk ihtimalle organlara direk baski olur diye demistir ama 2 yastikla filan hafif dönerek yatuyorum bende :)

anladım canım uyurken 50 yere dönüyorum her sabah farklı kalkıyorum genelde.

Doktorum bana nefes almayı bile yasaklarken cinsel ilişkiyi yasaklamıyor.
Çok atraksiyonlu olmadan zaten ne mümkün son haftaya kadar devam diyor.
Doğuma kesinlikle çok etkisi var rahim dalgalandıkça açılma daha iyi oluo.
Kendinş iyi hissettiğin sürece devam. Çok sık olamıyor zaten yorgunluktan.

Canim olsun buna da şükür bana ilk bırakacaksın dediğinde bir kutu daha kullanayim nolur garanti olsun demiştim. maalesef benim de bir dusugum var.. bebeklerimiz sağlıklı olsun da herşeye değer...

Kızlar benim tontisim gece özellikle 3 ten sonra uyanıyor. Sola doğru yattım mı sanki deliriyor aman ne hareketler ne tekmeler asla durmuyor saga dönünce de durmuyor ama soldaki kadar değil. Keyfi yerine mı geliyor sola yatınca yoksa bir yeri mı sıkışıyor anlamadım nasıl yatacağımi şaşırdım kaldım sabah ise zombi gibi gittim resmen uyuyamadım çünkü. Rahatsız mı oluyor sizce

Saga yattiginda kan akisi yavasladigindan hateketleri yavaslio. Sola yat sola

Nereymis bu denge laboratuvarı ya nereye gittin canım ben de seker yüklemesi icin parmaktan kan vermek istiyoruuum nolur nolur nolur

Bu da ben:) Maalesef tek büyüyen yer göbeğim değil :)

yalnız degilsin gel gobüş kardeş teletabi sarılması yapalım

Ben de takıştım kocişle aç gonderdim işe valla ayağımla da bay bay yaptım bu dunyanın dengesi boyle saglanıyo kız herhalde

Saga yattiginda kan akisi yavasladigindan hateketleri yavaslio. Sola yat sola
Canım solda da sağda da sürekli bir debelenme halinde sanki rahatsız sanki ayaklarıyla vuruyor yatma der gibi geliyor valla vicdan yapıyorum nasıl yatacağımi şaşırıyorum

Biz kociskomla birlikte yemek yaptik yedik ama daha yakın kavga ettik işin yüzünden beni ihmal ediyorsun diye. Şimdi cicim gunlerindeyiz senin de yarina yemek derdin olmaz. Bu akşam giy pijamalari al su tutumunu ohh güzel bir film dizi ac keyfini çıkar. Benim böyle zamanlarda 3 sezon dizi bitirmisligim var

Hahayt benmki evlendiginden beri ac gidio ise
Canım solda da sağda da sürekli bir debelenme halinde sanki rahatsız sanki ayaklarıyla vuruyor yatma der gibi geliyor valla vicdan yapıyorum nasıl yatacağımi şaşırıyorum
Yok canim arastir istersen internetten. Hamileyken sola yatmak gerekir

Bende ole yapiorum artk napayim

Korkma canım benimki de öyle. Sola yatinca vurmalar taklalar durmuyor.. hatta yemek yaparken gobegim degince tezgahı tekmeliyor. Babası elini nereye koysa oraya tekme atıyor .sadece çok zeki ve hareketliler annesi masallahh bir arkdasa doktoru demişti galiba sen kendi canını acitmadan bebegine zarar veremezsin. Sıkışm olsa once senin canın yanardi

Mutlu olsun tospikte sıkıntı yok. is yerinde alışkanlık olmuş bacak bacak üstüne atıyorum tak tak vuruyor aç bacaklarını der gibi açınca duruyor bende gecede rahatsız da ondan mı vuruyor diye endişelendim :) Daha şimdiden vurmalar etmeler 3 hafta sonra ne olacak bakalım kısmetse :)

Bende elimden geldiğince sola yatıyorum ama bi bakıyorum sırtüstü uyanıyorum hemen düzeltiyorum kendimi

Bakma rivriv ettigime. Bende sola yatip gece boyunca 15 kez falan sirtustu uyaniorum
Sende bendensin o zaman canım hayırlısıyla en güzel dönemlerimiz yaa doğumdan sonra çok özledim ben hamileliğimi ama nerden bilim oğluma hamileliğim gibi geçmeyeceğini

Sende bendensin o zaman canım hayırlısıyla en güzel dönemlerimiz yaa doğumdan sonra çok özledim ben hamileliğimi ama nerden bilim oğluma hamileliğim gibi geçmeyeceğini
Ben ozleyecegimi sanmiorum.yaa. ogrendigim gunden beri agrilarim sancilarim gecmedi. 2. Trimester rahat olur derler ama 2. Bile rahat diildi. Smdiden yatamiorum kalkamiorum. Ki kilo bile almadm dusun yani

Kızlar bir sey danısmak istiyorum size sizce bu haftada dr değiştirilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…