Bizde yasak yok ama denemeye cesaret de yok , araya zaman girince de iyice unuttuk...Bide kizlar aranizda esinizle iliski durumunuz nedir yani tabi yasak olmayanlar icin mesela ben cok korktugum icin uzak duruyorum buyuk ihtimallede doguma kadar uzak durucam korkuyorum bisey olursa diye
Maşallah canım ne gel enerji ama eşin yemeğe gidecekmiş orası kötü olmuşSikintidan tencere tencere yemek pisirdim. Guya aksama romantik sofra yapcam. Sonra ne ogrendim.hadi bilin. Kocam is yemegine gidicekmis
ayy benmkide 9 da. Kac ml yapcak doktorun soledi mi
salon kadini cizginden hic cikmiosun hayatim
Maşallah canım ne gel enerji ama eşin yemeğe gidecekmiş orası kötü olmuşSikintidan tencere tencere yemek pisirdim. Guya aksama romantik sofra yapcam. Sonra ne ogrendim.hadi bilin. Kocam is yemegine gidicekmis
buyuk ihtimalle organlara direk baski olur diye demistir ama 2 yastikla filan hafif dönerek yatuyorum bende :)
ay kiz icimi kararttin var valla 10 kilo aldım normalmi onuda bilmiyom selulitlerimde var cok şükür:)canim benim dr her ihtimale karsi 27.haftaya kadar kullan hicbi zarari yok dedi belki benim bir dusugum var erken dogumuda engelliyo ya belki ondandir
Saga yattiginda kan akisi yavasladigindan hateketleri yavaslio. Sola yat solaKızlar benim tontisim gece özellikle 3 ten sonra uyanıyor. Sola doğru yattım mı sanki deliriyor aman ne hareketler ne tekmeler asla durmuyor saga dönünce de durmuyor ama soldaki kadar değil. Keyfi yerine mı geliyor sola yatınca yoksa bir yeri mı sıkışıyor anlamadım nasıl yatacağımi şaşırdım kaldım sabah ise zombi gibi gittim resmen uyuyamadım çünkü. Rahatsız mı oluyor sizce
Canım snn için aradım DENGE LABORATUVAR'ı. Pazar günleri açıklarmış. 09.00-16.00 arası:) Bilgilik bişey yok. 12 saat öncesinde birşey yiyip içme. Doktor kaçlık yükleme istedi? Benden 75 lik istedi. 3 kere parmaktan kan aldılar. Gidince hemen aldılar birtanesini. Sonra 75 lik glikosol içtim 1 saat sonrasında aldılar. Sonra 1 saat daha bekledim tekrar aldılar. Bu kdr :)
Bu da ben:) Maalesef tek büyüyen yer göbeğim değil :)
Sikintidan tencere tencere yemek pisirdim. Guya aksama romantik sofra yapcam. Sonra ne ogrendim.hadi bilin. Kocam is yemegine gidicekmis
Canım solda da sağda da sürekli bir debelenme halinde sanki rahatsız sanki ayaklarıyla vuruyor yatma der gibi geliyor valla vicdan yapıyorum nasıl yatacağımi şaşırıyorumSaga yattiginda kan akisi yavasladigindan hateketleri yavaslio. Sola yat sola
Biz kociskomla birlikte yemek yaptik yedik ama daha yakın kavga ettik işin yüzünden beni ihmal ediyorsun diye. Şimdi cicim gunlerindeyizSikintidan tencere tencere yemek pisirdim. Guya aksama romantik sofra yapcam. Sonra ne ogrendim.hadi bilin. Kocam is yemegine gidicekmis
Hahayt benmki evlendiginden beri ac gidio iseNereymis bu denge laboratuvarı ya nereye gittin canım ben de seker yüklemesi icin parmaktan kan vermek istiyoruuum nolur nolur nolur
yalnız degilsin gel gobüş kardeş teletabi sarılması yapalım
Ben de takıştım kocişle aç gonderdim işe valla ayağımla da bay bay yaptımbu dunyanın dengesi boyle saglanıyo kız herhalde
Yok canim arastir istersen internetten. Hamileyken sola yatmak gerekirCanım solda da sağda da sürekli bir debelenme halinde sanki rahatsız sanki ayaklarıyla vuruyor yatma der gibi geliyor valla vicdan yapıyorum nasıl yatacağımi şaşırıyorum
Bende ole yapiorum artk napayimBiz kociskomla birlikte yemek yaptik yedik ama daha yakın kavga ettik işin yüzünden beni ihmal ediyorsun diye. Şimdi cicim gunlerindeyizsenin de yarina yemek derdin olmaz. Bu akşam giy pijamalari al su tutumunu ohh güzel bir film dizi ac keyfini çıkar. Benim böyle zamanlarda 3 sezon dizi bitirmisligim var
Korkma canım benimki de öyle. Sola yatinca vurmalar taklalar durmuyor.. hatta yemek yaparken gobegim degince tezgahı tekmeliyor. Babası elini nereye koysa oraya tekme atıyor .sadece çok zeki ve hareketliler annesi masallahhCanım solda da sağda da sürekli bir debelenme halinde sanki rahatsız sanki ayaklarıyla vuruyor yatma der gibi geliyor valla vicdan yapıyorum nasıl yatacağımi şaşırıyorum
Korkma canım benimki de öyle. Sola yatinca vurmalar taklalar durmuyor.. hatta yemek yaparken gobegim degince tezgahı tekmeliyor. Babası elini nereye koysa oraya tekme atıyor .sadece çok zeki ve hareketliler annesi masallahhbir arkdasa doktoru demişti galiba sen kendi canını acitmadan bebegine zarar veremezsin. Sıkışm olsa once senin canın yanardi
Mutlu olsun tospikte sıkıntı yok. is yerinde alışkanlık olmuş bacak bacak üstüne atıyorum tak tak vuruyor aç bacaklarını der gibi açınca duruyor bende gecede rahatsız da ondan mı vuruyor diye endişelendim :) Daha şimdiden vurmalar etmeler 3 hafta sonra ne olacak bakalım kısmetse :)Korkma canım benimki de öyle. Sola yatinca vurmalar taklalar durmuyor.. hatta yemek yaparken gobegim degince tezgahı tekmeliyor. Babası elini nereye koysa oraya tekme atıyor .sadece çok zeki ve hareketliler annesi masallahhbir arkdasa doktoru demişti galiba sen kendi canını acitmadan bebegine zarar veremezsin. Sıkışm olsa once senin canın yanardi
Bakma rivriv ettigime. Bende sola yatip gece boyunca 15 kez falan sirtustu uyaniorumBende elimden geldiğince sola yatıyorum ama bi bakıyorum sırtüstü uyanıyorum hemen düzeltiyorum kendimi
Sende bendensin o zaman canım hayırlısıyla en güzel dönemlerimiz yaa doğumdan sonra çok özledim ben hamileliğimi ama nerden bilim oğluma hamileliğim gibi geçmeyeceğiniBakma rivriv ettigime. Bende sola yatip gece boyunca 15 kez falan sirtustu uyaniorum
Ben ozleyecegimi sanmiorum.yaa. ogrendigim gunden beri agrilarim sancilarim gecmedi. 2. Trimester rahat olur derler ama 2. Bile rahat diildi. Smdiden yatamiorum kalkamiorum. Ki kilo bile almadm dusun yaniSende bendensin o zaman canım hayırlısıyla en güzel dönemlerimiz yaa doğumdan sonra çok özledim ben hamileliğimi ama nerden bilim oğluma hamileliğim gibi geçmeyeceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?