2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hamlielikte calışmak cok zor ilkinde calışıyordum sabah kalkma olayı özellikle en beteri
Çalışan arkadaslar Allah yardimciniz olsun az kaldı izinlerinze çıkmaya ha gayret:)

Kızlar günaydın , çok utanarak yazıyorum bunu
Dün eşimle beraber yazlık kışlık kıyafet değişimi yaptık . Cam hafif açıktı ama yine de toz filan epey etkiledi beni . Gece uyurken bi iki kez hapşurdum. Sabaha karşı bir hapşurmamda sanırım idrara sıkışıkmışım, altıma kaçırdım biraz . O kadar üzüldüm ve utandım ki ...
Doktorum ileriki aylarda olabilir demişti ama hiç konduramadım kendime .

ayyy canım daha neler konduramadım ne demek

gülseydin bağıra bağıra hatta kocana seslenseydin beyyyyyyy koş koş bak ne yaptım ben diye :)

Aa kondiramicak ne var. Ankaraya son diil bi onceki gittigimde nataveganin ortasinda iseyiverdim altima tek derdin bu olsun kiz

Aynen canım benim durum da bu, ben de tek çocuğm ve çevremde öyle doğumundan itibaren gördüğüm bir bebek yok. Sadece yakın bi arkadasim dogum yaptığında yanındaydım , bebeği kucağıma alamadım, tutarken çok zorlanıyorum bende ,kendi çocuğumuz olunca annelik içgüdüsüyle yaparız belki , ne bileyim öğrenmeye mecburuz sonuçta .

hahahh canım çok tatlısın

dns90 da benim gibi manyağa benziyor ben de onunla çok iyi anlaşacağımı düşünüyorum hahahha:)

senin yine iyi ben 18:00de çıkıyorum

ayyy benim eşim 18:00da çıkıyor tek araba

ben bazen ofiste takılıp direk 18:00 da eşimin iş yerinde oluyorum

bazen eve gidiyorum bir şeyler ile uğraşıp çıkıp eşimin iş yerine gidiyorum

bazen de dışarıda takılıp eşimin iş yerine gidiyorum :)

canım değişik durumlar ortaya çıktı iş yeri kafa izni verecek 2 hafta tüm personele arada 5 gün kalıyor onda da yıllık izin kullanıp 6 hafta evde olmuş olacağım :)
oh mıs valla sımdı hatırladım demıstın sen de kafa gıttı :) bende aralıkta bıraz ızın bıraz rapor alıcam ocak da zaten 37. hafta oluyor gun sayıyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…