2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
hadı gozunuz aydın kuzum artık bu durumdan ne kadar etkılenıyorsam aglayarak okudum yazdıklarını Rabbım bu surecte yar ve yardımcın olsun kuzum ınsallah
Canım teşekkür ederim sagolasin senin mesajın altinda diger canlarada teşekkür edeyim detayliyi yazdığıma cevap veren gozunaydin diyenlere iyiki varsınız

Kocan ne tepki verdi onu merak ediorum ben

Ooo hayirli isler seliforcuum

Kizlar ya bugün çok duygusalim aslinda gebel anlamda duygusalimdir duyguya hic yer vermeyen bir iş yapmama rağmen ...yaklasir 4.5 aydir forumu takip ediyorum.hepimiz gibi ben de çok zor anlar gecirdim.Sosyal medyaya teknolojiye ve onun kurdugu hicbir iliskiye guvenmeyen ben hepinize cok tesekkur etmek istedim.birbirimizi hic kirmadan incitmeden bu kadar sayfalar yazişmisiz guzel kalpli arkadaslar ,grubu kuran MeLoDi tekrar tesekkurler hayatimda hiç tanimadigim belki hayata bakiş acimiz yasam tarzimiz birbirinin cok zitti ama paylastik paylastikça güclendik bu zamanda çok iyi geldiniz.........

İyi geceler herkeze..
Buaralar doğumu çok düşünür oldum. Hatta çok fazla doğum videosu izliyorum. Çok şükür hiç bir korku oluşmadı bende. Öyle de böyle de o bebişleri dünyaya getireceğiz,Allah nasip ederse.
Eşim doğuma girmek istemiyor,beni o halde görmek istemiyormuş. İlk başlarda bende istemiyordum ama şimdi gün yaklaştıkça eşimin doğuma girmesini istiyorum. Sizce nasıl ikna edebilirim?

Aynı şeyi ben de düşünüyorum ocak annelerine dahil olduğumdan beri. Ne güzel anlayabiliyoruz birbirimizi aynı yoldan farklı şekillerde yürüyoruz. Sonunda amacımız aynı, birbirimize ettiğimiz güzel dualar aynı.. iyi ki varız hep birlikte

Bi ara yine girsin mi girmesin mi konuşması olmuştu ben hala girmemesi taraftarıyım normal Doğum için söylüyorum.

Hamilelikte kullanacağımız bir vitamin bir şey var mıdır acaba ? Hasta olmamak için grip olmaktan fenalık geldi.

Bide ilk doğumum öksürük hapşırdık ile oldu vallahi korkuyorum zaten kanalda fırlayacak

Aaaa eşin izine geldi mi?
Çok sevindim gözün aydın canım

Biriken mesajları okuyamamistim şimdi gördüm mesajı veee çok mutlu oldum senin adına :))
Canım cok sagol evet geldi dağıtım iznine daha uzun bir yol var önümüzde buna şükür
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun üstüne detaylinin güzel geçmesi herseyin yolunda olmasi beni bizi daha da mutlu etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…