2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar. Son zamanlarda artık kasıklarımda ara ara ağrı gibi bir şey oluyor sanki böyle bi baskı var gibi. Özellikle ayağa kalkacağım zaman ve yatakta bi taraftan diğerine döneceğim zaman. Oğluşumun tekmeleri de artık baya güçlendi. Önceden pıt pıt kalp atıyor gibi olurdu şimdi bazen beni sıçratıyor yerimden :) düşününce çok komik içimde bi canlı var ve tekme atıyor sanırım uff anne ya burda daraldım ben çıkarsana beni falan diye konuşuyor gibi düşünüyorum gülesim geliyor bende ona hacı abi (ramazanda umreye gitmiştik o da en küçük hacılardan artık) ya çıkaracaz seni ama ben doğumdan korkuyom niyapacoğuk falan diye konuşuyorum :) zamanda yaklaştıkça bi heyecan stres. Birde ilk hamilelik nasıl bi sancı yaşayacağımı yalancı sancı olursa gerçeğiyle ayırt edebilecek miyim erken doğar mı gibi düşünceler yeterince beynimde dönüyor. Bu stresimin nedeni birazda eşimin işinden dolayı küçük bi ilçedeyiz ve buradaki hastanede ilk doğumlar yapılmıyor merkeze gönderiyorlar burda insan boyunu aşan karlar var kışa geliyor doğum ki Nisan ayında bile yolda kalmışlığımız var. Off kızlar of senelerde İstanbulda doğ yaşa büyü evlen düş buralara imkanlar o kadar kısıtlıki. kafanızı şişirdim kusura bakmayın anlatmak istedim biraz rahatlamak için.

Bir mahsuru yoksa hangi şehre bağlı ilçeniz onu öğrenebilir miyim?
İnşallah kar doğumuna o kadar bastırmaz şimdiden bu kadar strese girip çocuğunu da kendini de üzme. O çocukları bir şekilde kucağımıza alacağız. Yeterki sağlıklı doğsunlar. Bol bol Fatiha okuyup Fatma annemizin ruhuna gönder. Hayırlı ve kolay bir doğum olması için. Ayrıca yollar için. İlçe de bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Belediyeler sık sık açıyor çünkü. Şükür ki köylerin de değilsin ❤❤❤ Allah yardımcın olsun.

Günaydın canımmmm..Maşallah kuzucuğuna.. Çıkınca o tekme atan ayakları bol bol yeriz artık. Sen doğum olayına çok kafanı takma, İzmir'e bile geçen sene kar yağdı 2 sene kitlendik hiçbiryere gidemedik. Nasip kısmet bu işler nerde ne zaman doğuracağımız hiç belli olmaz. Sen pıtırcığının keyfini çıkar, tevekkül Allah'ın :)

Günaydın kızçeleeeer!. Bişi sorcam, arkadaşın plesentasının 3 yerinde küçük kanama görmüş doktoru. Bu ne anlama geliyor? İlerde sorun yaratır mı sizce?

Vandayız canım ilçesinde Van'a uzaklığımız yaklaşık 2 saat. Burda kar düşmeme ihtimali yok ekimde dağlara kasım sonunda da ilçeye düşüyor. Burada Mayıs ayında bile kar oluyor yolda kalınıyor merkeze giderken çığ tehlikesi falanda var. Bu yıl son görev yılımız ama işte çocuğun doğum ocağa denk geliyor. Birde tabi sancım başlasa ha diyince Van'a gidemem o yüzden doğumdan önce yollar açıkken gitmem lazım. Ee doğumunda zamanında olup olmayacağını bilemiyoruz gerçekten burda hayatını devam ettirmek zorunda olan insanlara çok üzülüyorum Allah yardımcıları olsun.

Ikna yontemi bulirsan bana da haber ver

Aminnn. O durumu biliyorum bende erzurumdayim çünkü:) ama merkezde yaşadığım için çok sorun olacağını zannetmiyorum. Allahin izni ile tabi. İnşallah hiçbir sıkıntı olmaz çok çok dua et.

Canım görev yerinden ötürü asker ya da polis eşi olduğunu düşünüyorum. Benim eşim şark görevini Hakkari de yaptı . Olası bir durumda yol şartları uygun olmayınca Emniyet polis aileleri için zırhlı araç tahsis ediyordu orada . Kaç tonluk arabalar kar , buz fark etmiyor sen Canını sıkıp Bebişi üzme annesi . Evet kabul ediyorum zor bir durum , ama o gün gelsin çözümü bulunur annesi . Allah tüm kolluk kuvvetlerinin Yar ve yardımcısı olsun .

Kızlar günaydın. Gece çok kötü bir sey yaşadım. Uyuyordum aniden uyandım nefes alamadım tamamen nefessiz o an nasıl olduysa yatakta dikildim eşim nefes almak için çıkarmıs oldugum sese uyandı. Sanırım dilim geriye kaçtı çünkü seneler çnce böyle bir sey yaşamıstım. Çok korktum normalde boğaza parmak atmak gerekir ama o an nasıl oldu bilmiyorum öksürdüm mü ne oldu nefes almaya başladım ve nefes borumda aşırı bir ağrı vardı. Çok korktum kızlar. Ama dün ilk defa tv karsısında uzanırken bu kadar rahatsızdım nereye dönsem nasıl yatsam bir türlü rahat edemiyordum. Bebeğe bir sey olur mu diye korktum şükür hareketlerini hissettim ama daha az hissettim. İnanın o an bile bebeği düşündüm nasıl bir sey Allah ım. Böyle bir sey duydunuz mu uykuda böyle bir sey yaşayan birini. Sizce bunu dr a sormalı mıyım?

Hamilelikte kullanacağımız bir vitamin bir şey var mıdır acaba ? Hasta olmamak için grip olmaktan fenalık geldi.

Bide ilk doğumum öksürük hapşırdık ile oldu vallahi korkuyorum zaten kanalda fırlayacak
Ev yoğurdu tarhaba tursu hepsi ev yapimi olacak yani bol bol pirebiyotik iceren gidalar ve bol bol c vitamini tuket imnun sistemini guclendirici takviyeler var ama mutlaka dotorunla goruş imnuneks var mesela

Hic duymadım canım ama insallah bi daha yaşamazsın neden oluyo onu bi doktora danışabilirsin belki bi daha olmaması icin önlem alabilir korkma annesi bebişkon hemen tesellini vermiş masallah ponçiğe :)

Tek çocuk olanlara selam olsun bende öyleyim yavrucugumun teyzesi dayısı olamicak ben halimden memnunum ama Allah nasip ederse en az 2 çocuk düşünüyorum tek kalmasin

Kız boyle atesli giderseniz 2 cocuk az ben soyliyim
Bazen ayrı kalmak özlemek de iyi oluyor be :)
Ben 4 cocuk istiyodum da sunu bi doğurup oyle karar vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…