2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ay canım yavrum benım yerım ben onu :)) tsekkur ederım canım yorumun ıcın

Günaydın arkadaşlar gittikçe büyüyen bebişlerimizede günaydın ..bEnde artık hissediyorım karnım eskisi gibi değil bi baskı bi gerginlik var eskiden hamile oldugumu unuturdum bazen suan o ağırlık hissiyatıni öle hissesiyorumki.Bende korkuyorum sancı nasıl birsey adet sancısı gibi mi sancıyı hissetmemek imkansızdır herhalde normal hissettğim baskı o agırlık gerginlik normalmi sizde hissediyormusnuz 24 25.haftada olanlar?sürekli değil ama bazen geceleri daha cok hissediyorum ama agrı seklinde değil tuhaf bişi anlatamıyorum bile

benim de o haftanın salısı belli olur bazı cumartesileri çalışıyorum malesef ama inşallah denk gelmez:)
artık ben adım attım kuzum soyledım gerısı angaradakı kızlara kaldı :)))ama ısterım bulusalım kaynaslaım ya cok guzel olurdu

Ev yoğurdu tarhaba tursu hepsi ev yapimi olacak yani bol bol pirebiyotik iceren gidalar ve bol bol c vitamini tuket imnun sistemini guclendirici takviyeler var ama mutlaka dotorunla goruş imnuneks var mesela

Nerdeyse yediklerim hep ev yapımı annem kayınvalidem falan yapıyor yolluyor ama ben grip aşısını düşündüm ekim sonu dr gideceğim bi sormak lazım

Kızlar ikinci tetenozumu oldum bir sonraki 6 ay sonra. Hiç acımadı ağrım da yok şimdilik. Bu arada buradaki hemşireler de ne kadar hareketli bir bebek dediler. Kalp atışı dinleme aletine en az 15 kere tekme attı

Ayyyy ben de gelecek perşembe gideceğim ben de dinleyim yaaaa:) masallah maşallah bebeğine :)

Kızlar ikinci tetenozumu oldum bir sonraki 6 ay sonra. Hiç acımadı ağrım da yok şimdilik. Bu arada buradaki hemşireler de ne kadar hareketli bir bebek dediler. Kalp atışı dinleme aletine en az 15 kere tekme attı
ben ilk aşı için gittiğimde kadın bi türlü bulamadı kalp atışını. Küçük çaplı bi kalp krizi geçirtti bana :) p.tesi gidicem bende aşı için inşallah ağrı yapmaz. İlki sonradan ağrı yapmıştı bende

Çok geçmiş olsun canım.

Kizlar günaydin .... dun sejer sonucum cikti aclik 74 tokluk 77 3 aylik depo sonucumda referans araliginda şeker yüklemesi yapilmayacak sanirim

Ayyyy ben de gelecek perşembe gideceğim ben de dinleyim yaaaa:) masallah maşallah bebeğine :)

Sağolasın canım yarın ayrıntılım var ama yine de dinlemek istedim

İnşallah ağrı olmaz ben de ilk gittiğimde zorla duymuşlardı şimdikinde de çok uğraştılar. Tam kalp atışı alıyorlar bebek dönüp tekme atıyor alete. Gül gül öldük ya karateci kızım benim

Benm ilk dozum cok agriliydi. Ikincide hiiiic bisi olmadi

Benim ilkinde sadece birisi kolun ağrıyor mu diye sorduğunda ağrıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…