oldugun tarıhı soyle kız :)Ben yokum o tarihte
ay canım yavrum benım yerım ben onu :)) tsekkur ederım canım yorumun ıcınCanım yavrucuğun oğlak olacak gibi yorumluyorum kova ihtimali çok düşük. Siz çok evcimensiniz aile sizin için her şeyden önemli. Oğlağın da gelenekçi ve aileci yönü var bu açıdan dengeli. Sezgiler yengeçte, mantık oğlakta ön planda. Yani sizin çok duygusal baktığınız konulara o "e bunun mantıksal bir yönü yok" diye yaklaşabilirgenel olarak uyumu yakalarsınız.
Benmki dioki ben bayilirim annen girse olmaz miBen direkt normal ya da sezaryen gireceksin dedim mevzu kapandı bilmiyorum itiraz etmek ister miydi ama soz konusu dogumsa "Burda kuralları ben koyarım!" didimay cok korkuyom doğumdan mecbur girecek valla
bende seker cıktıgı ıcın ye dıyor doktor o yuzden yıyorum sımdı mıdem buyyudu acıkıyorumcok sık acıkmaya başladınız mi yoksa eski duzen devam ediyor mu? surekli birseyler yiyesim var...
aynen bana uyar genel anlamda allah tan bısey olmazsa tabıkı14u uymuyordu sanırım.
21i cumartesini konuşalım Bence :)
oldugun tarıhı soyle kız :)
aynen bana uyar genel anlamda allah tan bısey olmazsa tabıkı
benim de o haftanın salısı belli olur bazı cumartesileri çalışıyorum malesef ama inşallah denk gelmez:)
artık ben adım attım kuzum soyledım gerısı angaradakı kızlara kaldı :)))ama ısterım bulusalım kaynaslaım ya cok guzel olurdubenim de o haftanın salısı belli olur bazı cumartesileri çalışıyorum malesef ama inşallah denk gelmez:)
Benmki dioki ben bayilirim annen girse olmaz mi
Espriyi anlamadim kio zaman iyi ki deniz atı ailesi degilmissiniz
Ev yoğurdu tarhaba tursu hepsi ev yapimi olacak yani bol bol pirebiyotik iceren gidalar ve bol bol c vitamini tuket imnun sistemini guclendirici takviyeler var ama mutlaka dotorunla goruş imnuneks var mesela
Kızlar ikinci tetenozumu oldum bir sonraki 6 ay sonra. Hiç acımadı ağrım da yok şimdilik. Bu arada buradaki hemşireler de ne kadar hareketli bir bebek dediler. Kalp atışı dinleme aletine en az 15 kere tekme attı
ben ilk aşı için gittiğimde kadın bi türlü bulamadı kalp atışını. Küçük çaplı bi kalp krizi geçirtti bana :) p.tesi gidicem bende aşı için inşallah ağrı yapmaz. İlki sonradan ağrı yapmıştı bendeKızlar ikinci tetenozumu oldum bir sonraki 6 ay sonra. Hiç acımadı ağrım da yok şimdilik. Bu arada buradaki hemşireler de ne kadar hareketli bir bebek dediler. Kalp atışı dinleme aletine en az 15 kere tekme attı
Kızlar ikinci tetenozumu oldum bir sonraki 6 ay sonra. Hiç acımadı ağrım da yok şimdilik. Bu arada buradaki hemşireler de ne kadar hareketli bir bebek dediler. Kalp atışı dinleme aletine en az 15 kere tekme attı
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar günaydın. Gece çok kötü bir sey yaşadım. Uyuyordum aniden uyandım nefes alamadım tamamen nefessiz o an nasıl olduysa yatakta dikildim eşim nefes almak için çıkarmıs oldugum sese uyandı. Sanırım dilim geriye kaçtı çünkü seneler çnce böyle bir sey yaşamıstım. Çok korktum normalde boğaza parmak atmak gerekir ama o an nasıl oldu bilmiyorum öksürdüm mü ne oldu nefes almaya başladım ve nefes borumda aşırı bir ağrı vardı. Çok korktum kızlar. Ama dün ilk defa tv karsısında uzanırken bu kadar rahatsızdım nereye dönsem nasıl yatsam bir türlü rahat edemiyordum. Bebeğe bir sey olur mu diye korktum şükür hareketlerini hissettim ama daha az hissettim. İnanın o an bile bebeği düşündüm nasıl bir sey Allah ım. Böyle bir sey duydunuz mu uykuda böyle bir sey yaşayan birini. Sizce bunu dr a sormalı mıyım?
Deniz atların da yavruyu erkek deniz atları doğuruyorEspriyi anlamadim ki
Ayyyy ben de gelecek perşembe gideceğim ben de dinleyim yaaaa:) masallah maşallah bebeğine :)
ben ilk aşı için gittiğimde kadın bi türlü bulamadı kalp atışını. Küçük çaplı bi kalp krizi geçirtti bana :) p.tesi gidicem bende aşı için inşallah ağrı yapmaz. İlki sonradan ağrı yapmıştı bende
Benm ilk dozum cok agriliydi. Ikincide hiiiic bisi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?