Kızlar ne güzel kış sebzeleri gelmiş ya. Neden bilmiyorum ama içimde bir sevinç var :) pazarı dolaştık ne kadar kış sebzesi varsa aldım eşim zor taşıdı homurdandı ama bişey diyemiyor. Ağlarım bak diye tehdit ediyorum
Kızlar ne güzel kış sebzeleri gelmiş ya. Neden bilmiyorum ama içimde bir sevinç var :) pazarı dolaştık ne kadar kış sebzesi varsa aldım eşim zor taşıdı homurdandı ama bişey diyemiyor. Ağlarım bak diye tehdit ediyorum
@ferayegul
benim dr. kanda açlık kan şekeri ve idrar testi yaptırıyor.Kilo alımını takip ediyor. Yeme alışkanlığımı, gün içinde su tüketimimi, vucut şişliklerimi vs. kontrol ediyor. Ama bizde genetik aileden gelen şeker öyküsü var. gizli kan şekerimi gebelikten önce kontrol ettirmiştim. düzenli olarak kontrol ediliyordu. Şuan için gebelikte yaptırmaya gerek duymadılar.
Ama dediğim gibi ben riskliyim zaten bu konuda özel olarak takip ediliyorum.
Peramm
Canım bende bahsettigin ani nefes kesilmesi olayı yıllardır olur, çok şükür son zamanlarda olmuyor, ama hep o korkuyla uyurum. Genelde geniz akıntım olduğu zamanlarda oluyor, henüz doktora gitmedim ihmal ettim çok ama uyku apnesi gibi bir şey de olabilir, merak etme bebeğe bir zararı olmamıştır, sen korktuğun için o da korkmuş olabilir belki
Peramm
Canım bende bahsettigin ani nefes kesilmesi olayı yıllardır olur, çok şükür son zamanlarda olmuyor, ama hep o korkuyla uyurum. Genelde geniz akıntım olduğu zamanlarda oluyor, henüz doktora gitmedim ihmal ettim çok ama uyku apnesi gibi bir şey de olabilir, merak etme bebeğe bir zararı olmamıştır, sen korktuğun için o da korkmuş olabilir belki
Canım dr la konustum o da aynı seyi söyledi bende uyku apnesi yoktu ama ne tetikler bilmiyorum yorulmamamı eger tekrar ederse dahiliyeye gidip nefes açan hava veren ilaçlardan verilebilir dedi. Bi de yatmadan iki saat önce sıvı alımını bırak dedi. Ama çok korktum. Sen nerelerdesin ne zamandır yoktun her sey yolunda inşallah. Bu arada sana oda takımını sormustun hallettin mi?
sekerımı dusuremıyorum ınsulın kullanmak ıstemıyorum dun sınırlerım bozuldu aldım cezerye yedım bı parca bıraz bıskuvı doktorum kızdı uc gun cok dıkkatlı yap ara dıyetıne bakalım tekrar dıye nasıl asıcam bu durumu ben bılmıyorum
Kızlar sizin de kaburgalarınız batıyor mu? Benim özellikle otururken, hatta bazen uzanırken bile, sağ göğsümün altında kemiklerim batıyor resmen, ve canımı çok acıtıyor.. Karnım öyle aşırı büyük de değil ama.. 1 ay kadar önce bir müddet batmıştı böyle, sonra azaldı, şimdi bir kaç gündür daha da şiddetli batıyor..