2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bizim de kış meyvelerimiz gelecek ya ondandır sevincin canım

idrarı ne için bakıldı cnm şeker için mi anlayamadım

Peramm Canım bende bahsettigin ani nefes kesilmesi olayı yıllardır olur, çok şükür son zamanlarda olmuyor, ama hep o korkuyla uyurum. Genelde geniz akıntım olduğu zamanlarda oluyor, henüz doktora gitmedim ihmal ettim çok ama uyku apnesi gibi bir şey de olabilir, merak etme bebeğe bir zararı olmamıştır, sen korktuğun için o da korkmuş olabilir belki

Valla ne güzel olurdu bizde ayak ayak üstüne atıp otururduk. Çocuğu sever ağladığında da babasına verirdik

Oktivus nasıl guzel olurdu yaaa ağlayınca da sütün mü yetmiyo ne niye ağlıyo bu cocuk, kiloların da hep kaldı iyice dobişko oldun derdim cok özendim

Canım dr la konustum o da aynı seyi söyledi bende uyku apnesi yoktu ama ne tetikler bilmiyorum yorulmamamı eger tekrar ederse dahiliyeye gidip nefes açan hava veren ilaçlardan verilebilir dedi. Bi de yatmadan iki saat önce sıvı alımını bırak dedi. Ama çok korktum. Sen nerelerdesin ne zamandır yoktun her sey yolunda inşallah. Bu arada sana oda takımını sormustun hallettin mi?

bizimde yarın pazar çok seviyorum Pazar’ları gezmeyi böyle herşeyi taze taze mis gibi..

sekerımı dusuremıyorum ınsulın kullanmak ıstemıyorum dun sınırlerım bozuldu aldım cezerye yedım bı parca bıraz bıskuvı doktorum kızdı uc gun cok dıkkatlı yap ara dıyetıne bakalım tekrar dıye nasıl asıcam bu durumu ben bılmıyorum

Bende sol kaburgamda bazen uyuşma hissediyorum özellikle wc de ve toplu oturduğumda bebek ittriyor diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…