- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Cunku "Sen sancı çekerken kenarda candy crush oynamayı dusunuyorum amaaaan napim yani cekcen mecbur " diyen bi annenin kızıyım
sekerımı dusuremıyorum ınsulın kullanmak ıstemıyorumdun sınırlerım bozuldu aldım cezerye yedım bı parca bıraz bıskuvı doktorum kızdı uc gun cok dıkkatlı yap ara dıyetıne bakalım tekrar dıye nasıl asıcam bu durumu ben bılmıyorum
ben de 7 kg aldım boyunuz kaç kg la başladınız acaba?Haha ne güzel benim annem yedikçe elimden alıyor yeme diyebende 7 kilo aldım ama doktorum çok kızdı ben tebrik etmesini bekliyordum halbuki bana göre az aldım çünkü ama doktorum çok aldığı mı dikkat etmem gerektiğini söyledi şaşırdım birde eşimin yanında uyardı verdi kozu eline haha :)
Merhaba kızlar şeker yüklemesi için yarın aile hekimine gideceğim açlık tıkluk yazmışssınız nasıl oluyor? Aç karna kan verdikten sonra tokluga da aynı gün mü bakıkacak nasıl oluyor bana da anlatır mısınız
Kocan ne tepki verdi onu merak ediorum ben
Kız yoksa biz kardeş miyizgerçi benimki daha vicdansız "sen sancını çekerken ben kahvemi sigaramı alır bacak bacak üstünde beklerim" diyor. Bende çektiği sancıların acısını çıkaracakmış
boyum 1.70 ama başlangıç kilomu sormayaydın iyiydiben de 7 kg aldım boyunuz kaç kg la başladınız acaba?
Olmaz mıııııı :)) Dalgalanmalar tepiklemeler hatta gıdıklamalar bizde ne ararsan var meselaKarnında dalgalanma olan var mı
Bugün sabah bi dalgalandi karnım sanırım kızım pozisyon değişti
Çok geçmiş olsun canım maalesef bağışıklığımız 3 yaşındaki çocukla aynı bu yüzden çok dikkat et kendine soğuk su içme terleme çorap giy bol bol ellerini yıka ve c vitamini al artık mandalina nar çıktı bol bol yeHamilelikte kullanacağımız bir vitamin bir şey var mıdır acaba ? Hasta olmamak için grip olmaktan fenalık geldi.
Bide ilk doğumum öksürük hapşırdık ile oldu vallahi korkuyorum zaten kanalda fırlayacak
Ay ben dün ayağını hissettim çok tatlı yaOlmaz mıııııı :)) Dalgalanmalar tepiklemeler hatta gıdıklamalar bizde ne ararsan var mesela
S selifor , detaylı sonucunun güzel olmasına çok sevindim, bir ara nasıl endişelenmiştin onu hatırladım şimdi, çok şükür içimiz rahat..
Kirmizibalik88 geçmiş olsun, bol bol su içmeye çalış, iyi gelir inşallah.. kendim doğru düzgün su içmeyen biri olarak da insanlara sürekli su iç diye tavsiyede bulunuyorum ya, gülüyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?