2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
P pinkbrain kaburga deyince aklıma bir şey geldi.
İlk hamileliğimde 30lu haftalar falan sanırım sağ kaburgamın altına bebeğin ayağı girdi çıkartamıyor öyle bir acı hissediyorum ve ağlıyorum artık işe gittim öğleden sonra dayanamadım doktorumu aradım.
“İşteyim oturuyorum , yürüyorum hiç bir şekilde geçmiyor sadede yatında biraz rahatlıyorum ne yapmalıyım dedim” doktor bana sen çözümü bulmuşsun kızım yat o zaman hamilesin ağrıyacak tabi dedi telefonu kapattık bu dr benimle dalga geçiyor diye ağlamaya başladım.

Her kaburga deyince aklıma geliyor bende de var öyle sancılar oturuştan yada o anki bebeğin pozisyonundan dolayı olabiliyor.
Eşimde dalga geçiyor doktoru ara bi sor istersen diye

Selam Kızlar,
Tetenoz 2. Dozu yaptiranlar kervanına katılmış bulunuyorum ilk doz da yanma ve hafif ağrı vardı ama bunda hiiiiiiiiiiiiç yok. sıfır ağrı hamd olsun :)
Şeker yüklemesini yaptıramamistim sağlık ocağında açlık kan şekerine bakıldı çok şükür iyi çıktı
Tek sorun kanım sınırda çıktı 11.5
Doktor kan ilacını ihmal etme muhakkak ve iyi beslen dedi. Yani beslenmede saldım çayıra mevlam kayıra dönemi bitmiştir bundan böyle dikkat edicem inş.

Bende haberler böyle .. :))

Cunku "Sen sancı çekerken kenarda candy crush oynamayı dusunuyorum amaaaan napim yani cekcen mecbur " diyen bi annenin kızıyım

Kız yoksa biz kardeş miyiz gerçi benimki daha vicdansız "sen sancını çekerken ben kahvemi sigaramı alır bacak bacak üstünde beklerim" diyor. Bende çektiği sancıların acısını çıkaracakmış

Canım dost acı söyler ama tatlı yememelisin. Ben şeker yüklemesi yaptırmadım henüz ve şeker sorunum da yok ama artık kaçamak bile yapmıyorum. Duzenli diyet yapıyorum. Cips falan yemeyi tamamen kestim. Yersem bebeğime zehir yediriyormuş gibi hissederim. Kendimde bu hakkı görmüyorum. Eğer diyetini düzenli yaparsan şekerli yeme isteği duymazsın. Çok zor Allah yardımcın olsun ama bebeğin için biraz iradeli ol lütfen

Merhaba kızlar şeker yüklemesi için yarın aile hekimine gideceğim açlık tıkluk yazmışssınız nasıl oluyor? Aç karna kan verdikten sonra tokluga da aynı gün mü bakıkacak nasıl oluyor bana da anlatır mısınız

ben de 7 kg aldım boyunuz kaç kg la başladınız acaba?

Merhaba anneler;
ben de idrar yolu enfeksiyonlu gebeler kervanına katılmış bulunuyorum :/
monurol verdi bir kere içip, bir hafta sonra tekrar idrar testi yapılacak , şeker sonucum iyi çıkmış çok şükür.
Bende ve kızımda haberler böyle :)

Bütün gebelere şifalar diliyorum veee kış gelsin doğuralım diyorum

Canım ben önce bi şeker yüklemesi için gittim sonra açlığa dayanamadim yaptırmadan geri döndüm ve yaptirmamaya karar verdim :)

Sonra bugün aşı için sağlık ocağına gittim açlık şekerime baktılar yani aç karına kan verdim onun sonucu iyi çıkınca tokluga gerek yok dedik. Eğer yüksek çıksaydı bi de tok karına kan vericektim Oda yüksek çıksaydı bu sefer yükleme yaptircaktim
Ama çok şükür gerek kalmadı

Selamlar annişler...

Takip ediyorum buraları ama sık sık yazamıyorum her zaman..
cerenkar , speedy-gonzales o kaburga ağrısı hafta sonu mahvetti beni.. önceleri ara ara geliyordu ama bu geçtiğimiz haftasonu hiç geçmedi 2 gün.. Pazartesi de dr kontrolüm vardı.. "Kas ağrısıdır büyük ihtimalle, dinlenince geçmiyor mu?" dedi.. "Haftasonu 2 gün hep yattım ama hiç geçmedi, sadece bugun biraz daha iyiyim" dedim.. Bazen böbrekte sıkıntı olunca benzer şikayetler olabiliyormuş, o yüzden ultrasonla böbreğime baktı, büyüme vs var mı diye.. çok şükür yokmuş öyle birşey... Kan, idrar tahlillerim de temiz çıktı.. O yüzden önemsenecek bir ağrı değil dedi.. Ama o gün akşam ben şunu fark ettim.. Yorulduğum zaman, fazla ayakta kaldığım ya da fazla oturduğum zaman ağrı artıyor.. O gün doktordan sonra alışverişe gitmiştim, avm de gezerken ağrıdan kıvranmaya başladım bir anda, hemen gidip oturdum bir yere, sonra da ağrı azalınca çıktım zaten.. Hafta sonu olan ağrının sebebi de , cuma tüm gün gezmiştim, ondan diye düşünüyorum.. Ve ağrı olduğunda da yatmak bile eziyet, ne tarafıma yatsam batıyor, ağrıyor, sanki kaburga kemiklerim birbirine geçiyormuş gibi hissediyorum...

Bu arada farklı ultrason cihazları arasında ölçümler bakımından farklılıklar olduğu da doğruymuş gerçekten.. Bir önceki cumartesi ayrıntılıda 495 gr çıkan bizim kız, pazartesi günü kendi doktorumda 479 gr çıktı..Bizim kız diyette galiba,9 günde 16 gr vermiş, hahaha O yüzden boydur, kilodur, hiç sallamıyorum.. zaten problem olsa doktorum söyler herhalde.. Bunu da şu yüzden yazdım , kilo konusunda filan az mı çok mu diye endişe eden arkadaşlar vardı, hiç dert etmesinler...

S selifor , detaylı sonucunun güzel olmasına çok sevindim, bir ara nasıl endişelenmiştin onu hatırladım şimdi, çok şükür içimiz rahat..
Kirmizibalik88 geçmiş olsun, bol bol su içmeye çalış, iyi gelir inşallah.. kendim doğru düzgün su içmeyen biri olarak da insanlara sürekli su iç diye tavsiyede bulunuyorum ya, gülüyorum kendime

Herşey bitti şimdi taşınma işimiz başlıyor 1 hafta içerisinde ev taşıyacağız kızlar sağ sağlim biter inşallah herşey sağlıkla :) Herkes iyi olsun herkes mükemmel sonuçlarla ve harika fotoğraflarla gönüller rahat burada sohbetlere devam edelimm bu arada alışveriş sayfasından gördüm benimle de sağda solda karşılacak var mı acaba dışarıda her hamiş gördüğümde acaba bizim grupta mıdır diye düşünmeden edemiyorumda
ps:İstanbul içi hamişlere sesleniyorym tabii

Hamilelikte kullanacağımız bir vitamin bir şey var mıdır acaba ? Hasta olmamak için grip olmaktan fenalık geldi.

Bide ilk doğumum öksürük hapşırdık ile oldu vallahi korkuyorum zaten kanalda fırlayacak
Çok geçmiş olsun canım maalesef bağışıklığımız 3 yaşındaki çocukla aynı bu yüzden çok dikkat et kendine soğuk su içme terleme çorap giy bol bol ellerini yıka ve c vitamini al artık mandalina nar çıktı bol bol ye

Çok teşekkür ederim canım,
Bol su içemeye çalışıyorum umarım geçer :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…