2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaşlar bugün çok halsiz im yataktan çıkmak istemiyorum bi yorgunluk üzerimde hic bisey yapmadim oda grip .olmuştum halada gecmedi nasıl.yapicam ben ya öksürmek ten nefesim kesiliyor artik gece uyuamıyorum bile

Benim ilk dogum hikayem cok komik normal diye gittik once suyum geldi sancim yok annem o kadar heycanlandi ki tansiyonu firladi migreni azdi ama tabi normal dogum olmadi beni sezeryana aldilar ciktim odaya geldim annem yatio iceri giren doktorlar once annene bakio neyse gece oldu biraz toparlamisti tutturdu ben kalicam esimi gonderdi gece tekrar hastalandi.sonuc annemin popoya igne vuruldu sabaha kadar uyudu bende dikisli dikisli bebege baktim.goturmiycem seni bu sefer dedim olur tamam dio yazik ......

Önceden tatlı yemeyin falan yazıyor yarın hemen yükleme yapılır mı diye merak ettim canım

Cunku "Sen sancı çekerken kenarda candy crush oynamayı dusunuyorum amaaaan napim yani cekcen mecbur " diyen bi annenin kızıyım
Ayy oyle de demeyeymis yuzune yuzune benm annem cok istiosan girerim yazik

sen bayagı uygun almıssın kuzum o setı ben 90 lıra gormustum
Canim indirimdeydi ben aldigimda

Eki Görüntüle 2051844

bizim bebitolar artık yediklerimizin tadına bakabilecek keşke bu yazıları okurken hamur işi yiyor olmasaydım
Hamur isi onemli cocuk tadini bilsin

O böyle durumlarda gülme krizine girip sarılıp seni seviyorum der ama daha iyi hissettirmiyor tabi
Ayy benm oyle vukuatim yok ama geceler benm toto hic durmuomus kocam ole dio. Oda benmle o konuda cok dalga gecer gunduz agzini gece totonu durduramioruz die

Öyle derler ama sancı çekerken karınca gibi yok olur kapıda bile bekleyemezler..

ah ben canım çok isterim böyle tanışmayı etmeyi kızıma doğumdan sonra görüştüğümüz öyle güzel dostluklar kurduğumuz insanlar var ki oğlumun da böyle anne karnından arkadaşı olsun isterim.
Avrupa yakasındayım

Çok şükür canım iyi herşey

Harika

Önceden tatlı yemeyin falan yazıyor yarın hemen yükleme yapılır mı diye merak ettim canım

Canım sadece aç karna gitmen gerekiyo.
"Birgün Önceden tatlı falan yemeyin" şehir efsanesi :)
eğer doktorun önce açlık tokluk bakalım dediyse önce açlık tokluk şekerine bakarlar onda sıkıntı olmazsa yükleme yapmazlar diye biliyorum
Açlık tokluk yüksek çıkarsa yükleme yaparlar

Arkadaslar tansiyonlar nasil kac olmasi gerek yuksek dusuk rica etsem paylasirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…