Canım önce parmağımdan kan aldı 87 çıktı. Sonra 50grlık sıvıyı içtim 1 saat bekle, hiçbir şey yemek içmek yok. Uyumak yok :) kusarsan test iptal olur başka bir gün tekrarlamak gerekir dediler. Şimdi baktım 132 çıkmış :) 140 altı olmalı demişti dr. 145 çıkarsa biraz dikkat etmeni isterim eğer bunun da üzerinde çıkarsa uzun testi yaparız dedi. Sonuçları yarın konuşacağız :) sen yarın gidecektin canım di mi? Tek gitme olur mu hemşireler baya tembihliyor zaten. Bir de şu tatlı yeme olayını sordum testten bir iki gün önce. Çünkü ben bu hafta abartmıştım. Hiç alakası yok dün çok yedin diye bugün yükleme sonrası yüksek çıkmaz dedi :) şehir efsanesi yani50 gr içtin sonra 1 saat bekleyip kan mo verdin canım. Nasıl çıktı sonuçlar
Bebetona da maşallah maşallah maşallah :)
Aynı şeyi yaşamışız canım , bende öğleden sonra yükleme yaptırdım . Bana da doktorum bir sorun olmayacağını söyledi . 50 gramlık doz yüklediler bana da , şükür bir sıkıntı çıkmadı testte . Ama aynı anda idrar tahlili de yaptırdım . Gebeliğin başından beri yakamı bırakmayan idrar yolu enfeksiyonu yine çıktı ve monurol yazdı doktorum . Buna da şükür .Minik tontiş kızımı gördük bugün. 690 gr olmuş küçük filim :) dr gelmişken şeker yüklemeni yapalım yormayalım seni bir daha dedi. Randevu öğleden sonra olmasına rağmen bunun sorun olmayacağını, eğer gramajı yüksek yükleme yapılsaydı açlığın önemli olduğunu söyledi. 50gr yapıldı. Tadı bildiğimiz asidi kaçmış gazoz :)
Tam olarak aynı şeyi yaşamışız canım çünkü ben de idrar verdimAynı şeyi yaşamışız canım , bende öğleden sonra yükleme yaptırdım . Bana da doktorum bir sorun olmayacağını söyledi . 50 gramlık doz yüklediler bana da , şükür bir sıkıntı çıkmadı testte . Ama aynı anda idrar tahlili de yaptırdım . Gebeliğin başından beri yakamı bırakmayan idrar yolu enfeksiyonu yine çıktı ve monurol yazdı doktorum . Buna da şükür .
Kizlar cok dualariniza ihtiyacimiz var oglumla
Sali aksami kanama oldum.
Plesenta asagida sagolsun
Yatis verdiler takip ettiler gerisi gelmedi cikmayi beklerken dun aksam durduk yere aşiri bi kanama oldum sancim oldu igneler ilaclar suan iyiyim nerdeyse 24 saattir kalkmadan yatiyorum uzun bir surede yaticam
Sevkimi istediler yer bulamadik hala tehlike devam ediyor dua edin bize nolur cok ihtiyacimiz var.
Canım önce parmağımdan kan aldı 87 çıktı. Sonra 50grlık sıvıyı içtim 1 saat bekle, hiçbir şey yemek içmek yok. Uyumak yok :) kusarsan test iptal olur başka bir gün tekrarlamak gerekir dediler. Şimdi baktım 132 çıkmış :) 140 altı olmalı demişti dr. 145 çıkarsa biraz dikkat etmeni isterim eğer bunun da üzerinde çıkarsa uzun testi yaparız dedi. Sonuçları yarın konuşacağız :) sen yarın gidecektin canım di mi? Tek gitme olur mu hemşireler baya tembihliyor zaten. Bir de şu tatlı yeme olayını sordum testten bir iki gün önce. Çünkü ben bu hafta abartmıştım. Hiç alakası yok dün çok yedin diye bugün yükleme sonrası yüksek çıkmaz dedi :) şehir efsanesi yani
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canım :)Çok sağol canım aynen yarın 9.20 randevum var inşallah :)
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bi daha olmaz kanama. Bebis zamanını beklesin inşallahKizlar allah razi olsun unutmayin bizi dualarinizda simdilik iyiyiz kalkmadan yatiyorum.
Canım cok cok geçmiş olsun dualarımız seninleKizlar cok dualariniza ihtiyacimiz var oglumla
Sali aksami kanama oldum.
Plesenta asagida sagolsun
Yatis verdiler takip ettiler gerisi gelmedi cikmayi beklerken dun aksam durduk yere aşiri bi kanama oldum sancim oldu igneler ilaclar suan iyiyim nerdeyse 24 saattir kalkmadan yatiyorum uzun bir surede yaticam
Sevkimi istediler yer bulamadik hala tehlike devam ediyor dua edin bize nolur cok ihtiyacimiz var.
Masallah canım büyümüş kızçen kilosuda gayet iyiMinik tontiş kızımı gördük bugün. 690 gr olmuş küçük filim :) dr gelmişken şeker yüklemeni yapalım yormayalım seni bir daha dedi. Randevu öğleden sonra olmasına rağmen bunun sorun olmayacağını, eğer gramajı yüksek yükleme yapılsaydı açlığın önemli olduğunu söyledi. 50gr yapıldı. Tadı bildiğimiz asidi kaçmış gazoz :)
Çok şükür canımm :) yan yatışlı hala bebek, bu da gerilmelere sebep olabilir dedi dr. Sağlıkla kucağımıza alsak bi inşallah canım :)Masallah canım büyümüş kızçen kilosuda gayet iyi
Yo hiçbi şikayetim yok şu an çok şükür. O yüzden anlamadım çok erken diye düşündümYok canım 28. Haftada başlıyorlar ama gerekli olunca senin ağrın mi var tedbir amaçlı mı,?
Büyük bir ilgi ve keyifle okudum canım yazdıklarını. Hastaneye, iş ahlaklarına ve anlattıklarına ve tabii ki tam kız annesi odana da bayıldımm :) Doğuma eşinin girecek olması da güzel birlikte bir mucizeye şahit olacaksınız. Dilerim güzel ülkemin bütün devlet hastaneleri aynı kaliteye erişebilsin. Benim de ilk eğitimim vardı bugün ama hastanede çok uzun vakit geçirince pert oldum. Haftaya gidebilirsem ben de aktarırım inşallah gideriz ve memnun ayrılırız canım :)İyi akşamlar kızlar çok yorgunum sabah yediden beri ayaktaydım şimdi attım yatağa kendimi. Bugün lohusa takımımı sabahlığımı aldım. Daha fazla hamile kıyafeti almayacağım diyorum dayanamıyorum ama hep aynı şeyleri giymekten de gına geliyor. Yine aldım pantolon falan. 3XL tshirt de aldım dizlerime iniyor amaaa o kadar rahat ki gecelik gibi oluyor
Bu arada söylemeyi unuttum ben gebe okulunun ilk seansını aldımbel ve kuyruk sokumu için egzersiz, nefes egzersizi, kegel egzersizinin hamileler için olanı, kramp için bacak egzersizi gösterdiler, vajinayı genişletmek için ve göğüs için egzersizleri sonra göstermeye karar verdiler, kadın üreme doğum ile ilgili temel bilgiler verdiler, süt mü emzirme mi bişi haftasıyla ilgili bilgilendirdiler, bir sürü broşur dergi falan, karnına göğsüne ve bebeğine saf zeytin yağı süreceksin dediler ve doğum çantana da zeytinyağını koy gel çatı muayenelerini onunla yapalım hem canın acımasın hem doğumda yırtılmasın dediler. Ama asıl bomba şimdi orada ben çok merak ettiğim için doğumhaneyi gösterdiler normalde son hafta gezdiriyorlarmış. Doğumda eşim yanımda olacakmış, eşime de bana sancım geldikçe yapması gereken masajları öğretecekler haftaya, ayrıca bebeği doğurunca göbek bağını kesmeden bebeği kucağıma vereceklermiş ilk ten ve koku teması için, bebeği hemen yatağımın kenarında ölçüp temizleyip hiç odamdan çıkarmayacaklarmış, ayrıca sancı odası doğum yapma odası istirahat odası diye birşey yok tek oda var orada eşimle yapacağım egzersizlerin resimleri var duvarda banyo var eşim sancı anında belime sıcak su tutacakmış, bebeğin bakım masası puseti yine aynı odada, bir yatak var yanında nst aleti var bir de portatif doğum çatalı var. Tam doğum anında çatalı yatağın ayak yanına takıp aynı yatakta doğuracakmışım. Ve bu devlet hastanesi. Ebelerin hepsi 20 yıldan daha fazla tecrübe sahibiymiş ve çok guleryuzluler. Valla odayı gezerken ebe anlatırken ağlamaktan gözlerim şişti çok duygulandım. Şimdi de heyecandan karışık yazdım. Size benim doğum yapacağım odanın resmini de atayım ❤ Eki Görüntüle 2052310
Çok güzel anlatmışsın canım yalnız sen anlatırken hangi özel hastane bu diyordum ki devlet hastanesi olduğunu duyunca çok şaşırdım. Hangi devlet hastanesi canım bu harika :)İyi akşamlar kızlar çok yorgunum sabah yediden beri ayaktaydım şimdi attım yatağa kendimi. Bugün lohusa takımımı sabahlığımı aldım. Daha fazla hamile kıyafeti almayacağım diyorum dayanamıyorum ama hep aynı şeyleri giymekten de gına geliyor. Yine aldım pantolon falan. 3XL tshirt de aldım dizlerime iniyor amaaa o kadar rahat ki gecelik gibi oluyor
Bu arada söylemeyi unuttum ben gebe okulunun ilk seansını aldımbel ve kuyruk sokumu için egzersiz, nefes egzersizi, kegel egzersizinin hamileler için olanı, kramp için bacak egzersizi gösterdiler, vajinayı genişletmek için ve göğüs için egzersizleri sonra göstermeye karar verdiler, kadın üreme doğum ile ilgili temel bilgiler verdiler, süt mü emzirme mi bişi haftasıyla ilgili bilgilendirdiler, bir sürü broşur dergi falan, karnına göğsüne ve bebeğine saf zeytin yağı süreceksin dediler ve doğum çantana da zeytinyağını koy gel çatı muayenelerini onunla yapalım hem canın acımasın hem doğumda yırtılmasın dediler. Ama asıl bomba şimdi orada ben çok merak ettiğim için doğumhaneyi gösterdiler normalde son hafta gezdiriyorlarmış. Doğumda eşim yanımda olacakmış, eşime de bana sancım geldikçe yapması gereken masajları öğretecekler haftaya, ayrıca bebeği doğurunca göbek bağını kesmeden bebeği kucağıma vereceklermiş ilk ten ve koku teması için, bebeği hemen yatağımın kenarında ölçüp temizleyip hiç odamdan çıkarmayacaklarmış, ayrıca sancı odası doğum yapma odası istirahat odası diye birşey yok tek oda var orada eşimle yapacağım egzersizlerin resimleri var duvarda banyo var eşim sancı anında belime sıcak su tutacakmış, bebeğin bakım masası puseti yine aynı odada, bir yatak var yanında nst aleti var bir de portatif doğum çatalı var. Tam doğum anında çatalı yatağın ayak yanına takıp aynı yatakta doğuracakmışım. Ve bu devlet hastanesi. Ebelerin hepsi 20 yıldan daha fazla tecrübe sahibiymiş ve çok guleryuzluler. Valla odayı gezerken ebe anlatırken ağlamaktan gözlerim şişti çok duygulandım. Şimdi de heyecandan karışık yazdım. Size benim doğum yapacağım odanın resmini de atayım ❤ Eki Görüntüle 2052310
Büyük bir ilgi ve keyifle okudum canım yazdıklarını. Hastaneye, iş ahlaklarına ve anlattıklarına ve tabii ki tam kız annesi odana da bayıldımm :) Doğuma eşinin girecek olması da güzel birlikte bir mucizeye şahit olacaksınız. Dilerim güzel ülkemin bütün devlet hastaneleri aynı kaliteye erişebilsin. Benim de ilk eğitimim vardı bugün ama hastanede çok uzun vakit geçirince pert oldum. Haftaya gidebilirsem ben de aktarırım inşallah gideriz ve memnun ayrılırız canım :)
Bende yakın zamanda gittim canım şükür her sey yolundaydı. Bende pek bir sey almadım daha sadece giyim aldım ki tamamlamadım bi sürü eksik var bende de. En zor gelen de sanki mobilya bakmak gibi neyse ki sen şanslısın halletmişsin o işiCanım evet ben çok az giriyorum son zamanlarda hareketli geçiyor günlerim, şimdilik her şey yolunda canım. Ufaklık içerde dans ediyor, umarım keyfi yerindedir. 20ekimde randevum var, 2 hafta önce yüzünü pek göstermemişti umarım bu sefer gösterir, 2 hafta önce 750gr 31cm di. 20 ekimde nasıl olur meraklardayım :) sende her şey yolunda mi? Mobilyaları büyük ihtimalle görümcemden alacağım, tertemiz duruyor onunkiler, çok da beğendim, sadece park yatak alacagim. Banyo küveti ve filesini aldım, kıyafet için biraz alışveriş yaptım. Başka da bir şey almadım, yavaştan hastane çantasını da hazırlamak lazim. Bir sürü iş var anlayacağın
Teşekkür ederim ben Giresun'dayım canım gittiğim de üniversite hastanesi :) evet ben de hiç beklemiyordumÇok güzel anlatmışsın canım yalnız sen anlatırken hangi özel hastane bu diyordum ki devlet hastanesi olduğunu duyunca çok şaşırdım. Hangi devlet hastanesi canım bu harika :)
Canım ben de senin güzel haberlerine sevindim :) ne güzel bir hızla büyüyorlar di mi düşündükçe mest oluyorummİnşallah canım bu arada sende hastaneden güzel haberlerle geldin şükür çok sevindim bebişlerimizin kiloları da yakınmış benimki 680 gr olmuş geçen perşembe 614 grdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?