2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Aynen 29 seneye birçok diyet sığdırdım :)
Devam ederim kaldığım yerden

Canım ikinci belki ondan biraz tecrübe var çok hareketli olunca karnına dokununca anlayabilirsin mesela geçen döndü kafası kasığımdaydı büyük ve sert olmasından anladım
Evet kuzum ilk olunca çok acemi oluyormuş insan. Bide korkuyorum ben iyice dokunmaya zarar verecekmişim gibi geliyor. İkinci nasip olursa kurcalarım onu iyice

Aynı benim gibisin canım, kilom o kadar değil ama bende iri ve balıketliyim. Hem de tesettürlüyüm, bugün komşum "kız hala çıkmamış karnın" dedi, sen dar giydiğimde gör beni dedim. Aslında baya irileştim ama karnım çok çıkmadı ben aşırı tatlı yediğim için kilo aldım. Çünkü genişlemişim gibi hissediyorum daha doğrusu kilo gibi o genişlik. İnşallah çok kilo almayız yaa, bide ben sivri karnı çok severim ama çatlak ihtimali de yükseliyor öyle olunca..

çatlak bacaklarımda olmuş oda kilo alımından dolayı galiba
şimdilik göbüşte birşey yok
demekki iyi kamufule ediyoruz kendimizi

Yüzümde koskocaman bir tebessümle okudum :)))) çok tatlı ❤❤❤

Cevabın için teşelkir ederim. Tani herkes şeker yüklemesi yapmıyor sanırım inşallah benim de gerek duyulmaz
Ben kendi doktoruma gideceğim ayın 20sinde, o söyleyecek yaptır yada yaptırma diye. Hatta dedi ki normal sınırlardaysa yaptırma yüksek çıkarsa yaptır dedi. Yani ayın 20sini bile beklememe gerek yok sanırım ben karar vereceğim

çatlak bacaklarımda olmuş oda kilo alımından dolayı galiba
şimdilik göbüşte birşey yok
demekki iyi kamufule ediyoruz kendimizi
Ben ilk aylarda kilo almadım hatta verdim ama o aylar alt bacaklarımda o kadar çatlak oluştu ki nedenini anlayamadım. Zaten yatkınım çatlağa ama alt bacak ne alaka yani

Valla tartması mi iyi tartmamasi bilemedim içeri girer girmez tartiyi gösteriyor hemen önceki kilolarimla kiyasliuor sanki diyetisyen anasını satayım

Bi gün öncesinden hafif yiyorum kontrol öğlense sabah hafif şeyler yiyorum olaya bak hahahhahha:)

Kızlar şimdi verdim kanımı , doktor bir şey çıkmaz ama yine de yapalım dedi . Bebeğin suyunda sıkıntı olsa ya da çok kilo almış olsan korkardım dedi.
Bu arada 107.3 ile hamile kaldım şükürler olsun hala kilo almadım kızlar . Dua edin böyle gitsin kilom . Şimdi de tetanoz aşısını yaptırmaya gidiyorum .

Hahahah ben de hafif şeyler ve ayakkabılar giyiyorum
Benim doktor da tam diyetisyen ama ben iftihar edeceği hastası olamıcam, farkına vardı ümidi kesti zavallım

yaşasın göbüş basen

Kızlar bende doktor kontrolüne gece 11e doğru gidiyorum genelde. Her tartıya çıktığımda bari ayakkabılarımı çıkarayım diyorum gerek yok diyorlar. O zaman 2 kilo eksik hesaplayın benim sabah akşam arasında 2 kilo farkediyo diyorum kahkaha atıyor sanki yalan diyicigim bünyemi biliyorum öyle oluyor ama yok gecenin bir yarısi akşam yemeğimi de yemişken oh bir güzel tartıyor sonra çok almışsın dikkat et yok yaa

Cok sağol canim Rabbim hepimizin evladina saglik versin,hayirli evlat olsunlar başka ne istenir. Eşimin ailesi aa keşke kiz olsaydi fln deyince biraz canim skldi ama dr.da senin dediğini söyledi 2 erkek dogurmak herkese nasip olmaz diye bende öyle deyip dalgaya vuruyorum milleti

Kizlar cok dualariniza ihtiyacimiz var oglumla
Sali aksami kanama oldum.
Plesenta asagida sagolsun
Yatis verdiler takip ettiler gerisi gelmedi cikmayi beklerken dun aksam durduk yere aşiri bi kanama oldum sancim oldu igneler ilaclar suan iyiyim nerdeyse 24 saattir kalkmadan yatiyorum uzun bir surede yaticam
Sevkimi istediler yer bulamadik hala tehlike devam ediyor dua edin bize nolur cok ihtiyacimiz var.

Canım dualarımiz seninle

Allah koruyacak inşallah bebegini hiç bir şey olmayacak allahın izniyle..

Canim hic canını sıkma Allahin izniyle hic bise olmayacak. En yakin arkadasimin da plasentasi asagidaydi 3 aydan 8.ayina kadar yatti azcik ayağa kalksa hemen kanamasi oluyodu ama cok şükür sapasaglam bi ogluşu oldu tostombis hatta gecen hafta doğumgünüydü. Senin okadar da sürmez insallah kanaman hic canini sikma. Dualarim seninle

Hahahaha cidden ben diyetisyene giderken yapardım onu Bana ilgisizler gibi geldi ne bileyim.. Tartsa da bu sefer ona yakınırdım gerçi
İnşallah bu kiloyla doğuma gidersin canım hayırlısıyla tabi
Cidden sinir bozucu bir durum, sabah gitsen iki kilo eksik çıkacaksın azar da yemeyeceksin ama gıcıklık işte
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah sende bebekte sağlıkla doğumu tamamlarsınız. Canım kanama riskli hamilelikte evet ama hamileliği boyunca kanaması olan o kadar anne var ki sen içini ferah tut. Ben bi uzmandan duydum, hamileliği boyunca bacaklarından kan akacak kadar kanaması olan hastası varmış kadın da bebekte sağlıklı yani. Sen doktorların sözüne uy, full yat inşallah birşey olmaz.

Kızlar açlık tokluk kan şekerimin sonuçları çıktı, tabi yan tarafında olması gereken aralık yazıyor ama hamilelikte de o aralık doğru mudur yada siz biliyor musunuz her ikisinde de en fazla kaç olması gerekiyor sınır?

Çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun, acil şifalar diliyorum canım

Kesin olmamakla beraber açlık üst sınır 106 ya da 110 olabilir mi acaba yanlis da yönlendirmek istemiyorum ama

Şöyle bir şey buldum canı m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…