- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Boyun kaç kilon kaç canım?
Ya ben yeni doktor değiştirdim ne önce ki ne de bu kilomu sormuyor. Önce ki bir kere tarttı o kadar. Buna bir kere gittim bakalım şimdi gidersem soracak mı ama ne tartıyorlar beni ne de tansiyonuma bakıyorlar
Amaaann olacak şey doğum sonrası fazla kilomuz kalacak. Bu yani sanki çok büyük hastalığa yakalanıcaz gibi abartıyorlar. Şeker meker yoksa sorun değil bence de. Tek problem diyet yapmamız gerekecek ki o da her zaman yaptığımız şey,, bilmediğimiz şey değilErgenlikten beri kızların geneli hep diyette zaten ne değişecek?
Bende tatlıya hayır diyemiyorum, çok yiyorum ama öyle tadımlık değil. Zaten kilo almıyorum diye söyleniyorum ama sırf tatlıdan dolayı şu 1 ayda 3-4 kilo aldım galiba. Yine dikkat etmeye çalışıcam ama eskisi kadar önemsemiyorum. Dünyanın sonu değil. Yeter ki aşırı almayalım.
Evet kuzum ilk olunca çok acemi oluyormuş insan. Bide korkuyorum ben iyice dokunmaya zarar verecekmişim gibi geliyor. İkinci nasip olursa kurcalarım onu iyiceCanım ikinci belki ondan biraz tecrübe var çok hareketli olunca karnına dokununca anlayabilirsin mesela geçen döndü kafası kasığımdaydı büyük ve sert olmasından anladım
Aynı benim gibisin canım, kilom o kadar değil ama bende iri ve balıketliyim. Hem de tesettürlüyüm, bugün komşum "kız hala çıkmamış karnın" dedi, sen dar giydiğimde gör beni dedim. Aslında baya irileştim ama karnım çok çıkmadı ben aşırı tatlı yediğim için kilo aldım. Çünkü genişlemişim gibi hissediyorum daha doğrusu kilo gibi o genişlik. İnşallah çok kilo almayız yaa, bide ben sivri karnı çok severim ama çatlak ihtimali de yükseliyor öyle olunca..kızlar ben 1,68 boyundayım ve 80 kilo civarındayım
bebeğimin bir haftaya kadar 6. ayıda dolacak
ama insanlar aaa sen hamilemisin diyorlar
oldukça iri yarıyım ama anlaşılmıyor galiba
bide tesettürlü olduğum için bol kıyafet giyiyorum galiba ondan dolayı
yani hoşuma gitmedi de değil
çatlak bacaklarımda olmuş oda kilo alımından dolayı galibaAynı benim gibisin canım, kilom o kadar değil ama bende iri ve balıketliyim. Hem de tesettürlüyüm, bugün komşum "kız hala çıkmamış karnın" dedi, sen dar giydiğimde gör beni dedim. Aslında baya irileştim ama karnım çok çıkmadı ben aşırı tatlı yediğim için kilo aldım. Çünkü genişlemişim gibi hissediyorum daha doğrusu kilo gibi o genişlik. İnşallah çok kilo almayız yaa, bide ben sivri karnı çok severim ama çatlak ihtimali de yükseliyor öyle olunca..
Yüzümde koskocaman bir tebessümle okudum :)))) çok tatlı ❤❤❤
Ben kendi doktoruma gideceğim ayın 20sinde, o söyleyecek yaptır yada yaptırma diye. Hatta dedi ki normal sınırlardaysa yaptırma yüksek çıkarsa yaptır dedi. Yani ayın 20sini bile beklememe gerek yok sanırım ben karar vereceğimCevabın için teşelkir ederim. Tani herkes şeker yüklemesi yapmıyor sanırım inşallah benim de gerek duyulmaz
Ben ilk aylarda kilo almadım hatta verdim ama o aylar alt bacaklarımda o kadar çatlak oluştu ki nedenini anlayamadım. Zaten yatkınım çatlağa ama alt bacak ne alaka yaniçatlak bacaklarımda olmuş oda kilo alımından dolayı galiba
şimdilik göbüşte birşey yok
demekki iyi kamufule ediyoruz kendimizi
Boyun kaç kilon kaç canım?
Ya ben yeni doktor değiştirdim ne önce ki ne de bu kilomu sormuyor. Önce ki bir kere tarttı o kadar. Buna bir kere gittim bakalım şimdi gidersem soracak mı ama ne tartıyorlar beni ne de tansiyonuma bakıyorlar
Amaaann olacak şey doğum sonrası fazla kilomuz kalacak. Bu yani sanki çok büyük hastalığa yakalanıcaz gibi abartıyorlar. Şeker meker yoksa sorun değil bence de. Tek problem diyet yapmamız gerekecek ki o da her zaman yaptığımız şey,, bilmediğimiz şey değilErgenlikten beri kızların geneli hep diyette zaten ne değişecek?
Bende tatlıya hayır diyemiyorum, çok yiyorum ama öyle tadımlık değil. Zaten kilo almıyorum diye söyleniyorum ama sırf tatlıdan dolayı şu 1 ayda 3-4 kilo aldım galiba. Yine dikkat etmeye çalışıcam ama eskisi kadar önemsemiyorum. Dünyanın sonu değil. Yeter ki aşırı almayalım.
şu minikleri bir alsaydık kucağımıza inşaallahBen ilk aylarda kilo almadım hatta verdim ama o aylar alt bacaklarımda o kadar çatlak oluştu ki nedenini anlayamadım. Zaten yatkınım çatlağa ama alt bacak ne alaka yani
Valla tartması mi iyi tartmamasi bilemedim içeri girer girmez tartiyi gösteriyor hemen önceki kilolarimla kiyasliuor sanki diyetisyen anasını satayım
Bi gün öncesinden hafif yiyorum kontrol öğlense sabah hafif şeyler yiyorum olaya bak hahahhahha:)
Gözün aydın canım sağlıklı olması mutlu olmak için tek başına yeter. Şükürler olsun Allah'a iyiymiş bebek. Seninde dediğin gibi ilk bebeğine oyun arkadaşı olacak ilerde sırdaşı olacak bulunmaz nimet cidden. Karşı cinsler genelde geçinemiyor hele ki seninkinin yaşları çok yakın, kavga gürültü eksik olmazdı kız olsaydı. Ben çok sevindim şahsen erkek olmasına (bana noluyorsa) sen o insanlara bakma, iki erkek çocuk doğuruyorsun doğuda olsan imrenerek bakarlardı onlar sana Bu arada o başta erkek diyen doktor da işinin ehliymiş yani ona devam etmek lazım
Cok sağol canim Rabbim hepimizin evladina saglik versin,hayirli evlat olsunlar başka ne istenir. Eşimin ailesi aa keşke kiz olsaydi fln deyince biraz canim skldi ama dr.da senin dediğini söyledi 2 erkek dogurmak herkese nasip olmaz diye bende öyle deyip dalgaya vuruyorum milletiGözün aydın canım sağlıklı olması mutlu olmak için tek başına yeter. Şükürler olsun Allah'a iyiymiş bebek. Seninde dediğin gibi ilk bebeğine oyun arkadaşı olacak ilerde sırdaşı olacak bulunmaz nimet cidden. Karşı cinsler genelde geçinemiyor hele ki seninkinin yaşları çok yakın, kavga gürültü eksik olmazdı kız olsaydı. Ben çok sevindim şahsen erkek olmasına (bana noluyorsa) sen o insanlara bakma, iki erkek çocuk doğuruyorsun doğuda olsan imrenerek bakarlardı onlar sana Bu arada o başta erkek diyen doktor da işinin ehliymiş yani ona devam etmek lazım
Kizlar cok dualariniza ihtiyacimiz var oglumla
Sali aksami kanama oldum.
Plesenta asagida sagolsun
Yatis verdiler takip ettiler gerisi gelmedi cikmayi beklerken dun aksam durduk yere aşiri bi kanama oldum sancim oldu igneler ilaclar suan iyiyim nerdeyse 24 saattir kalkmadan yatiyorum uzun bir surede yaticam
Sevkimi istediler yer bulamadik hala tehlike devam ediyor dua edin bize nolur cok ihtiyacimiz var.
Canim hic canını sıkma Allahin izniyle hic bise olmayacak. En yakin arkadasimin da plasentasi asagidaydi 3 aydan 8.ayina kadar yatti azcik ayağa kalksa hemen kanamasi oluyodu ama cok şükür sapasaglam bi ogluşu oldu tostombis hatta gecen hafta doğumgünüydü. Senin okadar da sürmez insallah kanaman hic canini sikma. Dualarim seninleKizlar cok dualariniza ihtiyacimiz var oglumla
Yatis verdiler takip ettiler gerisi gelmedi cikmayi beklerken dun aksam durduk yere aşiri bi kanama oldum sancim oldu igneler ilaclar suan iyiyim nerdeyse 24 saattir kalkmadan yatiyorum uzun bir surede yaticam
Sevkimi istediler yer bulamadik hala tehlike devam ediyor dua edin bize nolur cok ihtiyacimiz var.
Hahahaha cidden ben diyetisyene giderken yapardım onuValla tartması mi iyi tartmamasi bilemedim içeri girer girmez tartiyi gösteriyor hemen önceki kilolarimla kiyasliuor sanki diyetisyen anasını satayım
Bi gün öncesinden hafif yiyorum kontrol öğlense sabah hafif şeyler yiyorum olaya bak hahahhahha:)
İnşallah bu kiloyla doğuma gidersin canım hayırlısıyla tabiKızlar şimdi verdim kanımı , doktor bir şey çıkmaz ama yine de yapalım dedi . Bebeğin suyunda sıkıntı olsa ya da çok kilo almış olsan korkardım dedi.
Bu arada 107.3 ile hamile kaldım şükürler olsun hala kilo almadım kızlar . Dua edin böyle gitsin kilom . Şimdi de tetanoz aşısını yaptırmaya gidiyorum .
Cidden sinir bozucu bir durum, sabah gitsen iki kilo eksik çıkacaksın azar da yemeyeceksin ama gıcıklık işteKızlar bende doktor kontrolüne gece 11e doğru gidiyorum genelde. Her tartıya çıktığımda bari ayakkabılarımı çıkarayım diyorum gerek yok diyorlar. O zaman 2 kilo eksik hesaplayın benim sabah akşam arasında 2 kilo farkediyo diyorum kahkaha atıyor sanki yalan diyicigimbünyemi biliyorum öyle oluyor ama yok gecenin bir yarısi akşam yemeğimi de yemişken oh bir güzel tartıyor sonra çok almışsın dikkat et yok yaa
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah sende bebekte sağlıkla doğumu tamamlarsınız. Canım kanama riskli hamilelikte evet ama hamileliği boyunca kanaması olan o kadar anne var ki sen içini ferah tut. Ben bi uzmandan duydum, hamileliği boyunca bacaklarından kan akacak kadar kanaması olan hastası varmış kadın da bebekte sağlıklı yani. Sen doktorların sözüne uy, full yat inşallah birşey olmaz.Kizlar cok dualariniza ihtiyacimiz var oglumla
Tesekkür ederrim canım benim saolasın aminnn:)Ben cilek baby cotton alicam. Ebeveyn yatakli olanindan. Kendi odamiza da sepet besik. Miss
Mutlu yillar canim. Nice senelere hayirla evlatlarimizla erismek nasip olsun
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun, acil şifalar diliyorum canımKizlar cok dualariniza ihtiyacimiz var oglumla
Kızlar açlık tokluk kan şekerimin sonuçları çıktı, tabi yan tarafında olması gereken aralık yazıyor ama hamilelikte de o aralık doğru mudur yada siz biliyor musunuz her ikisinde de en fazla kaç olması gerekiyor sınır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?